Microdermabraziune Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca pielea ta nu mai are un tonus adecvat sau o textura dorita, poti merge la o sedinta de microdermabraziune. In Cluj, poti gasi multe clinici in care este oferit acest serviciu, indiferent de problema pe care o intampini: riduri de expresie, linii fine, pori mari, puncte negre, pete maronii, pete solare, vergeturi etc.

Microdermabraziunea este o procedura minim invaziva si non chirurgicala ce utilizeaza un dispozitiv cu diamant si vacuum ce se aplica pe piele, pentru a aspira celulele moarte. Intr-o clinica moderna din Cluj, aceste interventii se fac rapid si usor, cu rezultate foarte bune, indiferent de varsta.

Unde poti merge pentru microdermabraziune in Cluj

Iti prezentam un top al clinicilor unde poti merge, in Cluj, pentru microdermabraziune. In aceste locatii personalul este bine pregatit si are ani buni de experienta in efectuarea acestei proceduri cosmetice:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microdermabraziune
Rating
Website
D6
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune faciala este de 150 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Tratamente, materiale si echipamente de ultima ora
 • Clinica are un aspect elegant si primitor
 • Este situata intr-o zona centrala, cu acces usor
Heaven’s Door
Cel-mai-bun-pret
100 Ron
 • Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune faciala este de 100 Ron
 • Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate saloane din Cluj
 • Tratamente noi de infrumusetare
 • Produse de ultima generatie
 • Personal deschis si amabil
Lavanda Sky
165 Ron
 • Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune faciala este de 165 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Personal cu experienta
 • Interventii minim invazive
 • Promotii si vouchere avantajoase pentru clienti
Dermavision
250 Ron
 • Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune faciala este de 250 Ron
 • Dr. Susan are experienta si multiple competente in medicina estetica
 • Echipa medicala amabila si profesionista
 • Microdermabraziune cu un aparat ultramodern din SUA
 • Clinica noua si moderna
 • Preturi mai mari fata de alte clinici de profil
Med`Art
300 Ron
 • Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune fata si gat este de 250 Ron
 • Echipa tanara si profesionista
 • Gama variata de servicii in dermatologie si cosmetica medicala
 • Promotii si vouchere cadou
 • Atmosfera deschisa si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de dermabraziune in Cluj

Si pentru ca este esential pentru eficienta unui tratament ca acesta sa fie realizat in cele mai bune conditii si cu cele mai bune materiale si aparate, iata un top al clinicilor din Cluj in microdermabraziune:

1. D6 Dermatologie & Estetica

Echipa medicala a acestei clinici este una recunoscuta in Cluj pentru rezultatele interventiilor si tratamentelor, printre care se afla si cele de microdermabraziune. In aceasta clinica, oamenii sunt invatati sa se iubeasca si sunt ajutati sa ajunga la cea mai frumoasa si naturala versiune a lor.

Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune faciala este de 150 de lei la D6. Procedura este recomandata pentru ameliorarea aspectului in tenul acneic, hiperseboreic, dar si in cazul porilor dilatati sau al hiperpigmentatiilor.

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de clinica D6 s-au declarat incantate de rezultate, dar si de atmosfera primitoare. Tot „bile albe” au primit de la clienti si aspectul clinicii, dar si faptul ca este situata intr-o zona centrala, unde se poate ajunge usor.

Vezi parerile pacientilor despre D6 Dermatologie & Estetica
Vezi Pareri

2. Heaven’s Door

Misiunea declarata a acestei clinici este aceea de a-i ajuta pe oameni sa faca schimbarea pe care si-o doresc, oferindu-le cel mai bun suport in acest sens. Fiind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate saloane din Cluj Napoca, Heaven`s Door este axat pe cele mai noi si eficiente tratamente de infrumusetare, printre care se numara si tratamentul de microdermabraziune.

Pentru o sedinta de microdermabraziune faciala, clientii trebuie sa achite un pret ce porneste de la 100 de lei si care difera in functie de pachetul pe care il aleg. Tratamentul de microdermabraziune cu diamante si cu aplicarea unei masti se desfasoara astfel:  se demachiaza tenul, se tonifiaza, se face o analiza a pielii, se dezinfecteaza, se face peeling, apoi urmeaza microdermabraziunea, urmata de aplicarea unei masti si a unui produs cu SPF.

Clientii salonului sustin ca personalul este foarte amabil si deschis si ca ofera informatii cu privire la serviciile pe care le ofera. In acelasi timp, sunt si clienti care declara ca ar trebui acordata mai multa atentie in cazul anumitor servicii.

3. Lavanda Sky

Printr-o tehnologie de ultima generatie si prin personalul cu experienta, Lavanda Sky se afla in topul celor mai vizitate saloane de infrumusetare din Cluj-Napoca, efectuandu-se aici diverse tratamente estetice faciale, terapii anti-aging, precum si interventii minim invazive, cum este si microdermabraziunea.

In acest salon, clientilor li se ofera tratamentul X-Skin Age Microdermabraziune, prin care pielea este exfoliata in profunzime cu particule de diamant. Aplicatorul acestui aparat are 9 capete diamantate, permitand curatarea mecanica si oxigenarea tesutului printr-o aspiratie ajustabila. Pretul pentru o sedinta este de 165 de lei.

Clientii si-au manifestat multumirea in ceea ce priveste rezultatele, iar altii, mult mai putini, ce-i drept, spun ca se poate si mai bine. Un aspect scos in evidenta de clienti este ca se poate profita de promotiile si de voucherele cadou puse la dispozitie de salon pentru anumite servicii.

4. Dermavision

Clinica Dermavision a fost fondata in 2010, de catre dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog, ce are multiple competente in medicina estetica. Echipa acestei clinici este alcatuita din profesionisti care sunt de parere ca frumusetea interioara si cea exterioara sunt la fel de importante pentru un om – „Beautiful inside & out” fiind conceptul clinicii.

La Dermavision, se efectueaza microdermabraziune cu un aparat ultramodern din SUA – Diamondpeel AHD-10 Medical-Grade Unit, dotat cu freze din otel chirurgical si cu diamante aplicate, ce este hipoalergenic si are o absorbtie constanta si reglabila. Aparatul are 7 capete de tratament, fiecare cu simensiunea si asperitatea sa. Costul unei sedinte este de 250 de lei si difera in functie de zona.

Clientii apreciaza la aceasta clinica faptul ca este una noua si moderna, fiind in general multumiti de serviciile oferite aici. Ei spun ca echipa medicala este una profesionista si ca ofera numeroase servicii si ca tratamentele sunt inovative si cu rezultate bune. Sunt insa si persoane care considera ca ar mai trebui lucrat la capitolul abordare profesionista.

5. Med`Art

Conceptul Med`Art este unul care imbina sanatatea, frumusetea si arta, intr-un ambient elegant si nu in ultimul timp relaxant. Echipa este una tanara si profesionista, ce ofera o gama variata de servicii in domeniul dermatologiei si al cosmeticii medicale.

Tariful pentru o sedinta de microdermabraziune pentru fata si gat este de 300 de lei, dar pretul poate diferi in functie de numarul sedintelor si de zona tratata.

La aceasta clinica se desfasoara promotii si sunt oferite vouchere cadou, lucruri care sunt pe placul clientilor. Oamenii mai sunt incantati si de felul cum arata acest loc si de atmosfera deschisa si relaxanta.

Concluziile noastre

Pentru a beneficia de o experienta placuta si de rezultate bune in cadrul unui tratament de microdermabraziune in Cluj, trebuie sa te informezi in privinta calitatii serviciilor si implicit asupra personalului care efectueaza aceste tratamente. Aceasta procedura este una minim invaziva, fara niciun risc, dar este important ca ea sa fie efectuata de persoane calificate si bine pregatite.