Meniu

microneedling: preturi

Actualizat pe:

Microneedlingul mai este cunoscut si ca terapia de inducere a colagenului. Scopul ei este de a regenera pielea cu ajutorul unui dispozitiv medical ce se aseamana cu un stilou la forma. El va stimula formarea unor noi straturi de colagen si elastina in piele prin executarea micro-perforatiilor controlate ale pielii, la adancimi diferite.

Printre numeroasele beneficii se afla hidratarea in profunzime a tenului, ameliorarea petelor pigmentare ce au rezultat din cauza soarelui sau a inaintarii in varsta, estomparea liniilor fine din expresie si a ridurilor, eliminarea semnelor lasate de acnee etc.

Mai mult decat, microneedlingul are efecte pozitive si asupra parului, deoarece previne caderea lui, il tonifiaza si creste densitatea si rezistenta fiecarui fir. Nu doar ca aspectul tenului va fi unul mai placut, dar si parul va fi mult mai stralucitor ca inainte.

Microneedling si preturi: ce suma vei da, mai exact?

In functie de zonele asupra carora va fi aplicat microneedlingul, preturile difera. Astfel, in cadrul unor clinici, pretul un microneedling pentru fata va fi de 150 de euro, in timp ce unul pentru fata si gat va fi de 180 de euro. Cei care vor pachetul complet vor plati 230 de euro pentru fata, gat si decolteu.

In alte locuri, atat zonele afectate, cat si timpul de care este nevoie pentru o sedinta de microneedling influenteaza pretul final. Spre exemplu, o sedinta de 50 de minute care se concentreaza pe fata persoanei va costa 310 de lei, in timp ce o sedinta de 60 de minute ce se va ocupa atat de fata, gat si de gat, va costa 460 de lei.

Aici, cea mai scumpa optiune este cea de 610 lei, care se desfasoara intr-un interval de 70-80 de minute, iar zonele afectate sunt fata, gatul si decolteul. Pentru cei ce isi doresc mai multe informatii despre microneedling, pret si alte aspecte similare exista consultatii in cadrul clinicilor.

Microneedling: preturi si altele. La ce sa te astepti dupa tratament?

Doar pentru ca doua persoane se decide sa urmeze acelasi tratament, adica microneedling cu preturi identice si merg la acelasi numar de sedinte, nu inseamna ca rezultatele vor fi intotdeauna la fel. Sensibilitatea pielii unei persoane difera de la un caz la altul, asa ca reactiile ce vor aparea dupa tratament vor persista fie cateva ori, fie cateva zile.

Totusi, nu este un mtiv de ingrijorare. Roseata si aspectul usor umflat vor aparea la majoritatea persoanelor, dar vor disparea dupa putina vreme. La cel mult o saptamana dupa tratament, totul va reveni la normal.

Timp de o saptamana de la sedinta este esential ca pacientul sa evite contactul direct cu soarele, iar crema ce trebuie aplicata in momentul in care iese din casa trebuie sa aiba SPF 30.

In concluzie, cei care isi doresc interventia de microneedling, trebuie sa se intereseze, mai intai, de clinicile din apropierea lor si de ofertele pe care le au pentru a alege cea mai buna optiune.