Meniu

Dermatologie Miercurea Ciuc

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care vor sa apeleze la servicii de dermatologie in Miercurea Ciuc nu au la indemana foarte multe optiuni, insa pot gasi in orasul lor un medic specialist care sa ii ajute in gestionarea problemelor de piele.

Dermatologul este specialistul caruia trebuie sa te adresezi nu numai pentru afectiunile de piele, dar si pentru problemele care apar la nivelul parului si unghiilor. Te poti adresa medicului dermatolog din acest oras inclusiv daca nu ai probleme de piele, dar doresti o examinare de rutina.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Keul Zoja Julia
Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Servicii complexe de dermatologie
  • Experienta in domeniu
  • Tarife accesibile
  • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de dermatologie in Miercurea Ciuc?

Daca locuiesti in Miercurea Ciuc si nu ai reusit inca sa gasesti un cabinet specializat in dermatologie, este important sa stii ca exista o optiune foarte buna pe care o poti alege. In continuare, vor fi prezentate mai multe detalii despre medicul respectiv:

Keul Zoja Julia

Medic specialist dermato-venerologie, Keul Zoja Julia ofera servicii complexe de dermatologie si isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc. Datorita experientei, poate recomanda tratamente eficiente si poate depista prin investigatii moderne orice afectiune care intra in sfera dermatologiei.

Pentru o consultatie initiala, vei achita pretul de 150 lei. Controlul are tariful de 100 lei.

Cei mai multi pacienti sustin ca au fost multumiti de experienta avuta si ca au beneficiat de tratamente potrivite pentru afectiunile lor. Pregatirea si profesionalismul sunt doua calitati apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Keul Zoja Julia
Vezi Pareri

Concluzii

Desi in orasul Miercurea Ciuc optiunile sunt limitate in materie de dermatologie si specialisti din acest domeniu, ai la dispozitie o optiune avantajoasa. Serviciile disponibile in acest oras se adreseaza atat persoanelor care doresc sa isi verifice sanatatea pielii, cat si celor care banuiesc ca sufera de o afectiune dermatologica sau au nevoie de o a doua parere.