Meniu

Dermatologie Navodari

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile pielii sunt foarte numeroase, peste 3000, unele mai usoare, altele care pot avea un grad ridicat de severitate, insa pentru toate este nevoie de o vizita la dermatologie. In Navodari se afla o clinica renumita pentru calitatea serviciilor sale in acest domeniu si pentru medicii specializati in tratarea bolilor de piele, unghii, par sau cu transmitere sexuala.

Pentru a afla care este aceasta clinica, urmareste toate informatiile de mai jos! Trebuie insa specificat faptul ca la dermatolog, in Navodari sau oriunde in tara, poti merge si doar pentru o vizita de rutina, nu doar atunci cand apare o anumita afectiune (acnee, psoriazis, herpes, urticarie, dermatita etc).

Exista un cabinet de dermatologie in Navodari?

Raspunsul este DA, exista un cabinet de dermatologie in Navodari, iar in continuare poti afla cateva informatii utile despre el:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Nova Derm
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
180 Ron
  • Pret consultatie 180 Ron
  • O echipa numeroasa de medici
  • Servicii diverse
  • Sunt tratati si adulti, si copii
  • Serviciu de teledermatologie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de dermatologie in Navodari

Daca vrei sa ajungi la dermatologie in Navodari pentru un consult de rutina sau pentru ca te deranjeaza o anumita problema de aceasta natura, iti prezentam in continuare cateva informatii importante pe care trebuie sa le stii despre o clinica renumita:

Nova Derm

Nova Derm este o clinica recunoscuta printre locuitorii din Navodari, oferind servicii de dermatologie si alergologie dermatologica. A fost inaugurata in 2012 ca solutie integrata in domeniul bolilor de piele, al celor cu transmitere sexuala, dar si in domeniul infrumusetarii. Echipa acestui centru medical este una numeroasa, fiind alcatuita din medici primari si specialisti care s-au dedicat intru totul misiunii lor profesionale. Sunt tratati in acest centru si copii, si adulti, atat la sediul clinicii, cat si prin serviciul de teledermatologie.

Tariful unei consultatii este de 180 de lei.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile Nova Derm sunt in majoritate pozitive, vorbind despre medici „de exceptie”, care trateaza in egala masura toti oamenii, cu interes, rabdare si atentie.

Vezi parerile pacientilor despre Nova Derm
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Tratarea bolilor de piele nu este un moft, ci este o necesitate sa ajungi la un cabinet de dermatologie din Navodari sau din zona in care te afli. Cu cat depistezi mai din timp o afectiune, cu atat sunt sanse mai mari ca ea sa fie tratata mai eficient si sa se vindece. Poti lua in considerare recomandarea din acest articol, pentru a merge cu incredere, si nu cu teama, la doctor.