Meniu

Dermatolog Onesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cei care se afla in cautarea unui dermatolog in Onesti pot respira usurati: in acest articol vor afla toate informatiile de interes in legatura cu acest subiect. Servicii oferite, pret, parerile oamenilor – toate aceste aspecte vor fi redate astfel incat fiecare sa-si faca o parere si sa stie la ce profesionist sa apeleze la nevoie sau pentru un consult de rutina.

Un dermatolog bun nu doar ca pune un diagnostic exact si ofera tratament adecvat, dar este si un sfatuitor excelent, care-si ajuta pacientii sa depaseasca afectiunea de care sufera sau sa se ingrijeasca astfel incat aceasta sa nu mai apara. In cadrul cabinetului de dermatologie din Onesti pe care ti-l prezentam vei regasi toate aceste calitati.

Unde poti merge la dermatolog in Onesti

Iata cateva detalii care te-ar putea interesa daca te afli in cautarea celui mai bun dermatolog din Onesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dinga Daniela
Clinica-Verificata
130 Ron
  • Pret consultatie 130 Ron
  • Medic primar cu multiple competente
  • Oferta vasta de servicii dermatologice
  • Pret mic, fata de clinicile bune din alte orase
  • Unii sunt nemultumiti ca nu exista un program de lucru afisat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Descopera un dermatolog bun din Onesti!

Inainte de a ajunge la dermatolog, in Onesti sau oriunde te-ai afla, trebuie sa te informezi asupra specialistilor din zona ta si sa compari toate detaliile legate de: calitatea serviciilor, pregatirea si experienta medicilor sau preturile practicate. Sau poti da curs recomandarii din acest articol si sa mergi la o clinica buna, cum este cea de mai jos:

Dr. Dinga Daniela

Dr. Dinga Daniela este medic primar dermato-venerologie si medicina generala, cu competente in chirurgie dermatologica si dermato-cosmetica. Astfel ca in cadrul cabinetului in care isi desfasoara activitatea efectueaza: consultatii, dermatoscopie, electrocauterizare, excizii, radiochirurgie, chirurgia unghiei incarnate, examen cu lampa Wood, dar si tratamente de dermatologie estetica.

Pretul pentru o consultatie de dermatologie la acest cabinet este de 130 de lei.

Parerile exprimate de pacientii acestui medic sunt in majoritate pozitive si vizeaza profesionalismul, buna pregatire, atentia si diagnosticarea prompta a problemelor dermatologice. De asemenea, oamenii o mai apreciaza pe dr. Dinga si pentru sfaturile pe care le ofera, dar si pentru ca in cabinetul sau se afla tot ce e nevoie pentru o activitate medicala la inalte standarde. La capitolul nemultumiri, unii au punctat faptul ca nu exista un program de lucru afisat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dinga Daniela
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Raspunsul pentru cei care cauta un dermatolog bun in Onesti este unul clar: dr. Dinga Gabriela, medic primar de dermatovenerologie, cu experienta vasta si o multime de pacienti multumiti. Fiecare experienta este unica, asa ca te provocam sa o descoperi pe a ta si sa-ti spui parerea pe internet, pentru a-i ajuta si pe ceilalti sa-si faca o idee cat mai clara asupra serviciilor medicale!