Meniu

Dermatologie Pascani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand aleg un cabinet de dermatologie, in Pascani sau in orice oras din tara, oamenii fie isi doresc un control de rutina, fie au o afectiune acuta sau cronica a pielii, parului sau unghiilor ce necesita tratament de specialitate. Oricare ar fi motivul, ei isi doresc sa fie bine tratati si sa se simta in siguranta.

In acest articol, venim in ajutorul oamenilor din intreg judetul Iasi aflati in cautarea unui bun dermatolog in Pascani care sa le ofere toate raspunsurile la intrebarile stringente, in legatura cu suferintele dermatologice. Citeste in continuare pentru a descoperi clinicile in care oamenii sunt tratati asa cum trebuie: cu profesionalism, atentie si implicare!

Ce cabinet de dermatologie din Pascani alegi?

Daca trebuie sa mergi la o consultatie la dermatologie in Pascani, citeste urmatoarele informatii, sintetizate in acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Interdentis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • O gama vasta de servicii medicale
 • Dermatovenerologie si dermatologie estetica
 • Medici bine pregatiti
 • Preturi mari
 • Pacienti nemultumiti de personalul de la receptie
Armonica
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • O gama vasta de servicii ce tin de dermato-venerologie
 • Dermatologie pentru copii si adulti
 • Diagnosticul si preventia cancerului de piele
 • Medici apreciati
 • Uneori programarile sunt decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Iata cateva cabinete bune de dermatologie in Pascani!

Exista doua cabinete bune de dermatologie in Pascani, ce functioneaza in cadrul urmatoarelor clinici:

1. Interdentis

Clinica Interdentis a fost inaugurata in 1994, avand doua cabinete de stomatologie si un laborator de tehnica dentara, dar in prezent numara 10 specialitati medicale si un laborator cu o gama completa de investigatii. In cabinetul de dermatologie isi desfasoara activitatea un medic primar de dermatovenerologie si un medic specialist in Dermatovenerologie si Estetica Medicala. Serviciile oferite aici sunt: consultatii, electrocauterizari, dermatoscopie, peeling chimic, peeling mecanic, dermabraziune.

Pentru o consultatie la acest cabinet de dermatologie din Pascani, pacientii trebuie sa achite suma de 150 de lei.

Majoritatea parerilor exprimate in mediul online despre aceasta clinica sunt apreciative. Oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism si ca au avut parte de servicii medicale de calitate. Sunt pareri care reflecta multumirea in legatura cu spectrul larg de investigare si tratament al clinicii Interdentis, dar sunt si persoane care reclama faptul ca preturile sunt cam mari si ca personalul de la receptie este uneori lipsit de amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Interdentis
Vezi Pareri

2. Armonica

Clinica Medicala Armonica este locul unde medicina si stiinta se unesc si se transforma in arta. Clinica ofera servicii complete tuturor persoanelor preocupate de sanatate, indiferent de varsta pe care o au. In cadrul cabinetului de dermatologie sunt puse la dispozitie consultatii de specialitate si tratamente pentru orice afectiune sau problema de aceasta natura: dermatologie pediatrica, dermatologie generala, dermato-venerologie, biopsii cutanate, excizie de tumori, electrocauterizare etc. Diagnosticul si preventia cancerului de piele se fac utilizand un dermatoscop de ultima generatie – Heine. In plus, sunt efectuate si proceduri de dermato-cosmetologie si estetica.

Pretul unei consultatii la acest cabinet de dermatologie din Pascani este de 150 de lei.

Oamenii care si-au exprimat parerile in legatura cu aceasta clinica din Pascani spun, in general, ca serviciile sunt unele de buna calitate. Medicii sunt apreciati datorita profesionalismului si amabilitatii de care dau dovada in relatia cu pacientii. Sunt insa si nemultumiri legate in special de decalarea programarilor sau de atitudinea personalului de la receptie.

Concluziile noastre

La un cabinet de dermatologie, in Pascani sau in orice zona a tarii, conteaza ca serviciile sa fie de calitate, pentru ca pacientii sa fie bine tratati si sa se simta in siguranta. Cele doua clinici prezentate in acest articol se ridica la inaltimea asteptarilor pacientilor, datorita personalului medical bine pregatit, care comunica deschis cu pacientii, si a investitiilor in aparatura de specialitate.