Meniu

Dermatologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fie ca ai nevoie de un consult de rutina, de o interventie, un tratament sau o a doua parere, te poti adresa unui dermatolog din Piatra Neamt, care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor din sfera dermatologiei. Cel mai adesea, oamenii merg la dermatolog atunci cand au probleme la nivelul pielii intr-un stadiu destul de avansat, insa pentru evitarea acestor situatii se recomanda o examinare periodica.

Dermatologul se ocupa in egala masura si de tratarea afectiunilor unghiilor, parului si mucoaselor. Lista bolilor care se inscriu in aceasta ramura medicala este una foarte extinsa, iar la un cabinet de dermatologie din Piatra Neamt poti gasi solutii pentru fiecare dintre acestea.

Top clinici unde merge la dermatolog in Piatra Neamt

Persoanele care locuiesc in Piatra Neamt sau care vor sa isi faca o programare la dermatolog in acest oras au la dispozitie mai multe variante, iar pentru a afla mai rapid informatii esentiale despre clinicile si cabinetele specializate in dermatologie se poate consulta urmatorul tabel, care furnizeaza concret detalii despre alegerile de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Voiculescu
Badge-Specializare-Principala
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Pret avantajos pentru consultatie si control gratuit
 • Atitudine profesionista si empatica
Ederma
120-150 Ron
 • Pret consultatie 120-150 Ron
 • Tarif accesibil
 • Profesionalism
 • Act medical de calitate
Crismed Clinic
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale variate
 • Carduri cadou disponibile
 • Locatie buna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si cabinete la care poti gasi un dermatolog bun in Piatra Neamt

In orasul Piatra Neamt exista mai multe unitati medicale unde profeseaza dermatologi cu experienta, iar pacientii se pot indrepta catre serviciile lor atunci cand simptomele pe care le au se preteaza consultatiei in cadrul unei astfel de clinici.

Pentru a iti simplifica procesul decizional atunci cand vrei sa alegi o clinica sau un cabinet, urmatoarele paragrafe surprind informatii de interes despre cele mai reputate unitati medicale, care ti-ar putea fi de folos si ti-ar putea servi ca punct de plecare pentru alegerea potrivita:

1. Dr. Voiculescu Mihaela

Una dintre cele mai bune variante pe care le au locuitorii din Piatra Neamt atunci cand vor sa identifice un bun dermatolog este cabinetul medical dr. Voiculescu Mihaela. Medic primar cu o experienta de 30 de ani in domeniul dermatologiei, aceasta ofera si optiunea de a beneficia de consultatii in specialitatea dermatologie-venerologie online.

Pretul pentru un pachet care contine o consultatie initiala si un control gratuit este de 150 de lei.

Pacientii o descriu pe doamna dr. Voiculescu Mihaela ca fiind o persoana rabdatoare, amabila si empatica, profesionalismul fiind o trasatura care ii caracterizeaza activitatea. Din aceste motive, ii recomanda serviciile prin intermediul recenziilor din mediul online.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Voiculescu Mihaela
Vezi Pareri

2. Ederma

In cadrul platformei Ederma, persoanele care locuiesc in Piatra Neamt sau care vor sa mearga in acest oras pentru un control la dermatolog pot gasi medici cu experienta, care efectueaza consultatii online. Unul dintre acestia este dr. Viorel Anton, care activeaza in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sectia de dermatologie, in functia de medic dermatolog primar.

Pentru o consultatie la cabinet, pretul este de 150 de lei. In cazul celei online, tariful este de 120 de lei.

Pacientii sunt multumiti de calitatea actului medical, iar domnul doctor este apreciat de acestia, care il descriu ca fiind un profesionist desavarsit. Calmitatea si punctualitatea sunt alte doua calitati atribuite medicului. In plus, este apreciat raportul calitate pret, in special tariful accesibil pentru consultatie.

3. Crismed Clinic

In cadrul clinicii interdisciplinare Crismed, pacientii pot beneficia de sfatul unui dermatolog cu experienta, care asigura consultatii dermato-venerologie pentru adulti si consultatii de dermatologie pediatrica. Desi conceptul initial al clinicii a fost unul axat pe stomatologie, in timp aceasta s-a dezvoltat si a introdus si alte specialitati medicale pentru a oferi o abordare integrativa.

Pretul pentru o consultatie este de 150 de lei. Pacientii pot sa achizitioneze carduri cadou, cu acces la toate serviciile disponibile in clinica.

Prin intermediul recenziilor pozitive, pacientii arata ca sunt multumiti de serviciile oferite in cadrul acestei clinici si de rezultatele pe care le-au obtinut. Acestia recomanda clinica si apreciaza atitudinea intregului personal. De asemenea, clinica este pozitionata intr-o locatie favorabila.

Concluzii

Luand in calcul variantele prezentate anterior, se poate afirma faptul ca Piatra Neamt este un oras cu suficiente variante avantajoase atunci cand vine vorba despre dermatolog. Calitatea actului medical, experienta si reputatia clinicii sunt factori esentiali in alegerea unitatii medicale potrivite.

De asemenea, din parerile pacientilor rezulta ca poti gasi un medic dermatolog in Piatra Neamt ale carui servicii sunt de inalta calitate si totodata disponibile la un pret accesibil.