Meniu

Dermatologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele de piele, cele ale parului, ale unghiilor, ale mucoaselor externe – toate se trateaza intr-un cabinet de dermatologie. In Pitesti sunt cateva clinici care se remarca pentru activitatea din aceasta ramura medicala.

Iti prezentam in acest articol acele cabinete din Pitesti unde merita sa ajungi, daca ai nevoie de o consultatie la dermatologie. Unii medici se bucura de laude din partea pacientilor, pentru daruirea si profesionalismul cu care isi fac datoria. Te invitam sa-i descoperi in cele ce urmeaza!

Informatii despre clinicile bune de dermatologie din Pitesti

In tabelul de mai jos iti prezentam cateva informatii utile despre clinicile bune de dermatologie din Pitesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Riciu Andrei
Badge-Specializare-Principala
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic tanar si foarte bine evaluat de catre pacienti
 • La clinica Dermalis, unde profeseaza dr. Riciu, accesul este rapid din orice zona a Pitestiului
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Clinica recunoscuta pentru un act medical de calitate
 • Servicii diverse de dermatologie, incluzand si tratamente moderne pentru unele afectiuni
 • Locatie situata intr-o zona centrala
 • Unii oameni spun ca nu se respecta programarile
Restart
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Pret avantajos pentru o consultatie
 • Review-uri pozitive
 • Unii oameni au spus ca nu au primit un diagnostic clar
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de dermatologie din Pitesti

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bune clinici de dermatologie din Pitesti sau cei mai buni doctori cu aceasta specializare? Iata cateva nume care se preteaza pentru un astfel de calificativ:

1. Dr. Riciu Andrei

Dr. Andrei Riciu este un medic specialist dermatolog din noua generatie, dar cu o pasiune deosebita pentru meserie. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, sectia de Medicina Generala, primind pregatirea in specializare la Spitalul Clinic Municipal Timisoara, la Clinica de Dermatovenerologie, alaturi de mentori cu reputatie in dermatologia romaneasca. In cadrul clinicii sale, dr. Riciu efectueaza consultatii, tratamente, dermatoscopii, dar si interventii chirurgicale dermatologice.

O consultatie la acest cabinet de dermatologie din Pitesti costa 150 de lei. In costul acesteia intra consultul, interpretarea analizelor de laborator, recomandarea tratamentului si a dietei.

Parerile exprimate in mediul online in legatura cu acest medic sunt unele care abunda in cuvinte de lauda. Oamenii apreciaza ca doctorul este calm, rabdator, prietenos si isi asculta pacientii cu atentie. Chiar daca este un medic tanar, este vazut de pacienti ca un dermatolog bun din Pitesti, ce le raspunde la toate intrebarile.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Riciu Andrei
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Reteaua nationala de clinici Laurus Medical este prezenta si in Pitesti, printr-o clinica moderna si bine pusa la punct, ce ofera, printre altele, si servicii de dermatologie. Aici se fac tratamente moderne la standarde europene, indiferent de suferinta dermatologica (acnee, psoriazis, vitiligo, caderea parului, patologiile dermato-venerologice etc.).

Pretul unei consultatii la dermatolog, in Pitesti, la Laurus Medical, este de 200 de lei.

Recenziile in legatura cu activitatea acestei clinici sunt unele in majoritate pozitive, fiind enumerate: profesionalismul, amabilitatea si buna organizare a personalului si a intregului spatiu. Unii pacienti au spus ca s-au simtit foarte bine si in siguranta in aceasta clinica, datorita bunei pregatiri a medicilor, dar si a conditiilor stricte de securitate sanitara. Sunt si cateva persoane nemultumite, atat de faptul ca nu se respecta programarile, cat si de serviciul telefonic.

3. Restart

La Clinica Restart se afla un dr. dermatolog din Pitesti care este apreciat in domeniu – Sergiu Morman, medic primar dermatologie. In cadrul cabinetului, se efectueaza consultatii, controale, se emit avize dermatologice si se fac electrocauterizari.

Pretul unei consultatii de dermatologie la clinica Restart este de 150 de lei.

Parerile sunt unele in majoritate apreciative la adresa acestei clinici. Oamenii sunt multumiti ca au gasit aici conditii bune, o atmosfera relaxata si un colectiv medical pe care il catalogheaza drept bine pregatit.

unt insa si persoane care nu au fost foarte multumite de experienta de care au avut parte aici si de faptul ca nu au plecat cu un diagnostic clar, dupa o consultatie, desi au platit pentru serviciile medicale solicitate.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unui cabinet de dermatologie in Pitesti, te poti inspira din acest articol pentru a avea o experienta placuta, la unul dintre cei mai buni medici.

Clinicile din acest top se remarca prin profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale, precum si prin aparatura de ultima ganeratie, cu ajutorul careia pot fi depistate afectiunile grave ale pielii inca dintr-un in stadiu incipient.