Meniu

PRP Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infiltratiile cu plasma imbogatita cu trombocite sunt un tratament modern de stimulare si regenerare a tesuturilor, iar numarul de persoane care fac terapie PRP in Cluj se afla in crestere, deoarece clinicile care ofera acest serviciu indeplinesc standarde inalte de calitate si pun in prim plan confortul pacientilor, care se bucura de proceduri eficiente.

Ca tratament de rejuvenare a pielii, este cunoscut si sub denumirea de terapie vampir. Eficienta in reducerea liniilor fine de expresie si a ridurilor, aceasta terapie consta in injectarea sangelui propriu al pacientului, dupa ce a fost procesat. La numeroase clinici din Cluj specializate in tratamente estetice si de infrumusetare se face si terapie PRP.

Unde poti face terapie PRP in Cluj?

Terapia PRP se poate dovedi a fi solutia la riduri, pete pigmentare si chiar la parul fragil, iar persoanele care locuiesc in Cluj sau in vecinatate au beneficiul de a avea o gama larga de clinici dintre care sa aleaga atunci cand decid ca vor sa faca acest tratament. Daca te numeri printre acestea, urmatorul tabel iti poate fi de folos, deoarece contine topul clinicilor si cateva informatii pe care ai vrea sa le cunosti despre ele, precum avantajele si dezavantajele:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapie PRP
Rating
Website
Dr. Fue
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Terapie PRP 700 Ron
 • Clinica la standarde internationale
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Experienta in problemele scalpului
 • Personal amabil
 • Metode terapeutice moderne
 • Tratamente eficiente
Medestet
1.000 Ron
 • Pret Terapie PRP 1.000 Ron
 • Servicii de top
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Buna comunicare medic-pacient
Dermavision
900 Ron
 • Pret Terapie PRP 900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Interactiune eficienta cu personalul auxiliar
 • Unii pacienti spun ca programarile nu se respecta
Derma Elite
900 Ron
 • Pret Terapie PRP 900 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Locatie frumoasa si aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Locuri de parcare
Beauty Concept
900 Ron
 • Pret Terapie PRP 900 Ron
 • Servicii la standarde inalte de calitate
 • Sfaturi personalizate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Medici bine pregatiti
Novia Estetica
750 Ron
 • Pret Terapie PRP 750 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Cateva persoane spun ca programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune clinici pentru terapia PRP din Cluj?

Datorita beneficiilor multiple in regenerarea pielii, terapia PRP a capatat o popularitate foarte mare in Cluj, dar si in alte judete. Faptul ca nu exista riscul de infectii sau alergii – fiind utilizat sangele propriu – reprezinta un alt motiv pentru care tratamentul a devenit rapid preferatul multor pacienti.

Daca locuiesti in acest judet si vrei sa identifici o clinica potrivita pentru tine, in cadrul careia sa beneficiezi de confort si tratamente eficiente de rejuvenare cu PRP, iata care sunt cele mai bune optiuni:

1. Dr. Fue

La Clinica Dr. Fue din Cluj, specializata in implant de par, poti beneficia de un tratament eficient cu PRP (Platelet Rich Plasma), o alegere ideala pentru pacientii care sufera de alopecie si isi doresc o metoda terapeutica naturala, fara substante chimice. Terapia cu plasma proprie, imbogatita, poate fi aplicata atat in timpul interventiei de implant de par, cat si ca tratament de sine statator. Procedurile se realizeaza de catre dr. Laura Albu, medic specialist dermatolog, avand competente si experienta in implantul de par. Clinica Dr. Fue este un centru medical recomandat de Consiliul National de Chirurgie Dermatologica, in care implantul de par se realizeaza la standarde inalte de calitate, prin metoda Sapphire-FUE, cu rezultate dovedite pe cei 250 de pacienti din toate colturile tarii si din strainatate, care au apelat la interventie.

Pretul pentru PRP in aceasta clinica este de 700 de lei. Tariful nu se achita separat, daca pacientii opteaza pentru pachetele de servicii de implant de par, in care PRP este inclus.

Pacientii se declara multumiti de prestatiile de la Dr. Fue si apreciaza clinica la standarde internationale, serviciile de calitate, profesionalismul medicului, experienta in problemele scalpului, amabilitatea personalului si metodele moderne de tratament, cu eficienta dovedita.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Fue
Vezi Pareri

2. Medestet

Prima pozitie in clasamentul celor mai bune clinici din Cluj pe care le poti alege pentru PRP este ocupata de Medestet, care marcheaza in acelasi timp si prima clinica din Romania specializata in chirurgie estetica. In 2002, aceasta devenea Centrul de Excelenta Medestet. In cadrul sau profeseaza medici inalt specializati, care folosesc materiale de cea mai buna calitate. Activitatea clinicii se desfasoara sub indrumarea dr. Ciceo Mircea, care a obtinut titlul de medic specialist in chirurgie plastica, recuperatorie si estetica in anul 2010.

La aceasta clinica, terapia vampir PRP are tariful de 200 euro. Pentru un abonament cu 4 sedinte, tariful este de 600 euro.

Foarte multi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de clinica prin intermediul recenziilor online, in care au scris ca au beneficiat de tratamente reusite si ca au fost tratati foarte bine de intreaga echipa, care ofera servicii de top. Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si buna comunicare sunt cateva dintre trasaturile care descriu personalul.

Vezi parerile pacientilor despre Medestet
Vezi Pareri

3. Dermavision

Infiintata in 2010, clinica Dermavision este una dintre cele mai apreciate din Cluj pentru terapie PRP si o multime de alte tratamente sau proceduri de infrumusetare. A fost fondata de dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog cu experienta vasta in medicina estetica. Echipa clinicii este alcatuita din specialisti cu pregatire in domenii precum dermatologia, chirurgia plastica si nutritia, care mizeaza pe o abordare integrativa si pe calitatea actului medical. Deviza sub care se desfasoara activitatea clinicii este “Beautiful inside&out”.

Pretul unei sedinte de rejuvenare cu PRP este de 900 lei.

Feedback-ul pacientilor este foarte pozitiv. Acestia se declara multumiti de servicii, despre care spun ca sunt de calitate. Echipa de medici este profesionista, atenta la nevoile pacientului, dedicata si implicata. Rezultatele sunt foarte bune si preturile corecte. De asemenea, interactiunea cu personalul auxiliar este eficienta. Clinica este foarte moderna si tratamentele sunt inovative. Exista si cativa pacienti care spun ca programarile lor nu au fost respectate.

4. Derma Elite

Daca locuiesti in Cluj si vrei sa faci terapie PRP, una dintre cele mai bune clinici este Derma Elite. Aceasta a fost infiintata cu obiectivul de a asigura pacientilor tratamente de dermatologie medicala si estetica dintre cele mai avansate, lucru posibil datorita investitiei in echipamente de ultima generatie. Centrul de dermatologie are in dotare si dispozitive medicale unice in tara. Colectivul este alcatuit din numerosi medici specialisti cu pregatire complexa, dr. Bot Luiza fiind cea care a infiintat clinica. Pregatirea sa a fost consolidata prin participarea la cursuri de perfectionare in tara si in strainatate.

Sedinta de terapie PRP pentru fata are tariful de 900 lei la aceasta clinica.

Serviciile clinicii sunt de inalta calitate, lucru ce reiese din parerile exprimate de pacienti in spatiul virtual. Locatia este frumoasa si dotata cu aparatura performanta. Preturile sunt accesibile, iar clientii beneficiaza de locuri de parcare. Clinica este primitoare si medicii sunt caracterizati de profesionalism, amabilitate si atentie la nevoile pacientului.

5. Beauty Concept

Pentru terapie PRP, o alta clinica renumita din Cluj pe care o poti alege este Beauty Concept. Aici se ofera solutii complexe si complete pentru nevoile estetice ale pacientilor, fiind puse la dispozitie atat proceduri nechirurgicale, cat si interventii chirurgicale. Siguranta si calitatea tratamentelor este asigurata de folosirea unor produse de inalta calitate si de aplicarea celor mai noi tehnologii din domeniul esteticii.

Pretul unei sedinte de terapie vampir este de 900 lei.

Aceasta clinica ofera servicii la standarde foarte ridicate de calitate, asa cum mentioneaza mai multi pacienti in recenziile lor din spatiul virtual. Cliemtii, care beneficiaza de sfaturi personalizate, se declara multumiti de rezultate. Echipa de medici este descrisa ca fiind profesionista.

6. Novia Estetica

Clasamentul celor mai bune clinici din Cluj in vederea efectuarii sedintelor de terapie PRP este completat de Novia Estetica. Inca de la infiintare, care a avut loc in anul 2011, aceasta asigura pacientilor servicii avansate si tratamente de ultima ora in domeniul chirurgiei estetice, dermatologiei, dermatocosmeticii, cosmeticii si remodelarii corporale. Tratamentele sunt supervizate de medici de prestigiu, iar problemele medicale si extramedicale sunt abordate dintr-o perspectiva complexa. Calitatea actului medical este sustinuta inclusiv de utilizarea unor tehnologii de varf in domeniile acoperite.

O sedinta de terapie PRP costa 750 lei in cadrul acestei clinici.

Cativa dintre cei care au trecut pragul clinicii si-au relatat experienta si in spatiul online, unde parerile sunt impartite. Pe de o parte, cei mai multi pacienti se declara multumiti si spun ca au beneficiat de atentie din partea personalului, care este pasionat si profesionist. Pe de alta parte, exista si cateva recenzii mai putin pozitive, de la pacienti care spun ca au asteptat zeci de minute, desi aveau programare.

Concluzii

Persoanele care locuiesc in Cluj si care vor sa faca terapie PRP pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra pielii, cum ar efectul de revitalizare, atenuarea ridurilor si redarea luminozitatii, au la dispozitie numeroase clinici situate in apropierea lor. Tarifele sunt similare in cadrul celor mai reputate centre medicale, unde raportul calitate-pret este excelent.

Asadar, poti alege in functie de experienta medicilor si de parerile altor persoane care au beneficiat de serviciile clinicii care ti-a atras atentia. Important este sa te bucuri de tratamente eficiente si de confort in timpul procedurii.