Meniu

PRP pret

Actualizat pe:

Inca din ultimele decenii, oamenii au inceput sa fie deosebit de preocupati de aspectul pielii lor, iar una din cele mai moderne tehnici care o sa le fie de mare ajutor in acest sens este terapia PRP, la un pret accesibil. Prin intermediul tehnicii se va recolta o cantitate mica de sange, care urmeaza sa fie injectat in alte regiuni ale corpului.

In tara, exista mai multe clinici care ofera terapie PRP, dar pretul nu o sa fie intotdeauna acelasi. El poate sa depinda de factori precum numarul de sedinte de care o persoana are nevoie pentru a se bucura de efectele tratamentului, de zona asupra careia urmeaza sa fie aplicat, de ce alte servicii mai sunt incluse in pachet etc.

Spre exemplu, serviciile care pot fi incluse in pretul PRP ale unui astfel de pachet sunt consultul cu un medic primar in chirurgie plastica, recoltarea si injectarea, anestezia locala cu crema anestezica, masca post-tratament calmanta si consultatia ce urmeaza tot dupa tratament.

Cum influenteaza zona in care este aplicat tratamentul PRP pretul?

La tratamentul PRP, pretul o sa difere in functie de zona asupra caruia este aplicat, iar aceasta poate sa fie fata, gatul, decolteul, mainile, scalpul etc. Pentru fiecare zona, se va adauga o suma in plus, asa ca cei care planuiesc sa treaca prin tratament trebuie sa se gandeasca bine de la bun inceput care sunt zonele pe care vor sa le imbunatateasca.

Indiferent de algere, primul pas ce trebuie facut este recoltarea sangelui pacientului, care se va realiza prin intermediul unei eprubete speciale. In general, cantitatea de sange recoltat este de 10 ml, asa ca pacientii nu trebuie sa-si faca griji ca vor pierde mult din el.

Al doilea pas consta in centrifugarea sangelui, iar acest lucru consta in asezarea eprubetelor intr-un aparat special conceput in acest scop. Pe urma, singurul lucru ce ramane de facut este injectarea plasmei intr-o anumita zona. Pielea imbatranita o sa capete un aspect intinerit, iar ridurile si lipsa de elasticitate nu o sa mai reprezinte o problema.

Care este numarul de sedinte de care ai nevoie la tratamentul PRP si pretul lor?

In functie de complexitatea cazului care are nevoie de tratament PRP, pretul si numarul de sedinte vor varia. De aceea, este posibil ca unii clienti sa obtina rezultate similare, chiar daca au urmat mai multe sau mai putine sedinte decat altii. In general, pentru cele mai bune efecte, sedintele sunt in numar de trei si se realizeaza la distanta de o luna.

Rezultatele vor aparea in mod gradual, iar beneficiile tratamentului PRP si ale pretului platit se vor vedea in timp. Cu privire la scalp, se vor vedea niste imbunatatiri clare chiar si dupa o singura sedinta.

Concluzii

Prin urmare, cei care vor sa afle cu exactitate detalii legate de tehnica, precum modul prin care se desfasoara procedura PRP si pretul pe care il vor avea de platit, se vor interesa la o clinica ce se specializeaza in tehnici de infrumusetare. Acolo li se vor comunica toate informatiile relevante cu privire la tratament.