Meniu

PRP scalp Bucuresti

Actualizat pe:

Una dintre aplicatiile pe care le are terapia PRP este tratarea alopeciei, motiv pentru care foarte multi oameni din provincie vin in Capitala, unde doresc sa gaseasca cele mai bune servicii si tratamente de PRP scalp din Bucuresti. Pentru acest lucru este necesar sa aleaga o clinica moderna si dotata cu aparatura performanta, in cadrul careia sa activeze medici profesionisti si experimentati.
Capitala este insa unul dintre principalele centre medicale din tara, astfel ca accesul la astfel de servicii si tratamente estetice inovative este mult mai faci, atat datorita numarului ridicat de unitati medicale existente in oras, cat si datorita competitivitatii preturilor aferente procedurii PRP par din Bucuresti.

La ce clinici se poate apela pentru tratamentul PRP scalp in Bucuresti?

Alopecia este o problema cu care se confrunta barbatii si femeile deopotriva, astfel ca tratamentele PRP scalp din Bucuresti sunt unele dintre cele mai solicitate, mai ales ca reprezinta solutia alternativa cea mai eficienta pentru interventiile chirurgicale de stimulare a cresterii parului.
Pacientii care nu locuiesc in oras si care nu sunt la curent cu cele mai performante clinici pentru tratamentul pe care si-l doresc, pot intampina dificultati in gasirea sau alegerea clinicii medicale la care sa apeleze pentru tratamentul PRP pentru par in Bucuresti. De aceea, urmatorele recomandari le pot veni in ajutor:

1. SKINMED Clinic

Una dintre clinicile medicale in cadrul careia poate fi urmat un tratament PRP pentru scalp in Bucuresti este SKINMED Clinic. Aceasta este un centru dermato-estetic in cadrul caruia poate fi gasita o gama larga de servicii medicale din sfera dermatologiei si esteticii, de la proceduri estetice si cosmetice, la tratarea alopeciei, nutritie si chiar terapie cu ozon.
Pretul practicat de aceasta clinica pentru terapia PRP scalp pornesc de la 1.100 de lei si poate ajunge pana la 6.600 de lei, pentru pachete complete de terapie.

2. House of Beauty Clinic

O clinica medicala care si-a inceput activitatea in sfera stomatologiei, dar care astazi este una dintre cele mai apreciate clinici de dermato-estetica este House of Beauty Clinic. Aparatura medicala ultra performanta si echipa medicala formata din experti renumiti sunt principalele criterii care au contribuit la popularitatea acesteia, deoarece au reusit sa ofere servicii medicale de inalta calitate.
In portofoliul de servicii al clinicii poate fi gasit si tratamentul PRP pentru scalp, in Bucuresti avand unul dintre cele mai avantajoase rapoarte calitate-pret, al carei pret porneste de la 1.200 de lei per sedinta.

3. Clinica Dermaceutica

Dermaceutica este o clinica de dermatologie in care preocuparea pentru sanatatea pielii si starea de bine a pacientilor este insotita si de preocuparea pentru aspectul estetic al pielii. Astfel ca portofoliul de servicii cuprinde atat consultatii si proceduri dermatologice, cat si proceduri estetice si cosmetice.
Drept urmare, pacientii care doresc sa gaseasca o clinica eleganta, moderna si care ofera un tratament eficient PRP pentru scalp in Bucuresti, la preturi avantajoase, care pornesc de la 1.400 de lei, pot alege clinica Dermaceutica.

In concluzie, posibilitatile de a gasi clinici in care sa fie urmate tratamente PRP pentru scalp in Bucuresti sunt foarte multe, motiv pentru care recomandarile primite pot fi de mare ajutor in selectarea celor mai potrivite.