Meniu

PRP scalp pareri

Actualizat pe:

Caderea parului reprezinta un proces normal, atunci cand e vorba doar de cateva fire, dar pe masura ce cantitatea creste, este posibil ca oamenii sa se confrunte cu o afectiune mai grava, iar aici intra in discutie tratamentul PRP pentru scalp si parerile pacientilor in privinta lui. Pentru cei mai multi, tehnica este o modalitate prin care isi pot imbunatati in mod considerabil aspectul.

Candidatul perfect este o persoana care se confrunta cu caderea parului in anumite zone. Se poate realiza la orice varsta, asa ca cei care observa ca ceva este in neregula cu parul lor, se vor putea orienta catre acest tratament, care are potentialul sa fie solutia ideala pentru a remedia situatia.

In cazul tratamentului PRP pentru par, conform parerilor, nu va ajuta doar la oprirea caderii parului, ci si la alte aspecte, precum ameliorarea ridurilor sau a porilor dilatati, ori imbunatirea aspectului pielii lipsite de tonus. Dupa tratament, zona asupra caruia a fost aplicat se va bucura de un aspect intinerit, care va creste increderea de sine a pacientului.

PRP pentru scalp: pareri cu privire la rezultate

La tehnica PRP pentru scalp, parerile nu difera mult fata de cele de la alte tratamente asemanatoare. Pentru a-si da seama daca tehnica este potrivita pentru ei, cei mai multi oameni vor sa stie daca rezultatele sunt permanente, iar daca nu sunt, cat de mult vor dura. Acest lucru o sa difere de la un caz la altul, asa ca nu se poate vorbi de un adevar general valabil pentru toti.

Pentru a avea succes, la terapia PRP pentru par parerile spun ca trebuie efectuata in mod periodic, mai ales in primele luni. Un alt detaliu important, care o sa difere in functie de particularitatile fiecarei persoane este intervalul ideal in care trebuie realizat tratamentul.

Pacientilor nu trebuie sa le fie teama de tratamentul PRP, deoarece a fost si este in continuare folosit in mai multe domenii, de la dermatologie si chirurgie estetica, la chirurgie plastica si reparatorie si chiar si in stomatologie. Tehnica mai este utilizata si in oftalmologie, in ortopedie si in terapia durerii.

Tehnica PRP pentru scalp – pareri cu privire la efectele secundare

Bineinteles, un alt aspect cu privire la tratamentul PRP pentru scalp unde parerile sunt diverse este cel legat de efectele secundare. Aici pot aparea reactii precum durerile de cap, mancarimile, o durere usoara si sangerare in zona in care a fost aplicat tratamentul, umflaturi si un nivel ridicat de sensibilitate in zona scalpului.

Chiar si asa, oamenii nu trebuie sa-si faca prea multe griji cu privire la acest aspect, deoarece nu toti pacientii care au urmat tratamentul s-au confruntat cu astfel de reactii. Tehnica utilizeaza propriul lor sange, asa ca nu exista riscul ca materialul nu o sa fie compatibil cu corpul.

Concluzii

Prin urmare, chiar daca la tratamentul PRP pentru scalp, parerile pacientilor cu privire la experienta pe care au avut-o difera, exista si aspecte ce pot fi intalnite la toti oamenii, iar unul dintre ele este o imbunatatire clara a aspectului.