Meniu

Dermatologie Radauti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile de piele provoaca un real disconfort si se agraveaza daca sunt lasate netratate, iar daca te afli in cautarea unui cabinet de dermatologie in Radauti cu siguranta vei gasi un medic specialist care sa iti ofere un tratament eficient, desi optiunile in materie de clinici sunt limitate.

Fie ca vrei sa depistezi care este afectiunea ce iti provoaca disconfort la nivelul pielii, parului sau unghiilor ori daca intentionezi sa mergi la un simplu control de rutina, in apropierea ta se afla un cabinet specializat pe acest domeniu medical, unde poti beneficia de investigatii si tratamente.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermaclinic
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
130 Ron
  • Pret consultatie 130 Ron
  • Cabinet de dermatologie cu experienta vasta
  • Preturi accesibile
  • Tratamente eficiente
  • Uneori nu se respecta ora programarii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun cabinet de dermatologie din Radauti?

Daca folosesti motorul de cautare Google pentru a gasi un cabinet de dermatologie situat in Radauti, este posibil ca rezultatele afisate sa nu fie de ajuns pentru a face o alegere buna. In randurile urmatoare, poti afla mai multe informatii legate de optiunea principala a persoanelor care locuiesc in aceasta localitate:

Dermaclinic

Cea mai buna optiune a locuitorilor din Radauti in materie de servicii si tratamente din sfera dermatologiei o constituie Dermaclinic. Acest cabinet a fost deschis in anul 2001, avand experienta indelungata in domeniul dermatologiei, venerologiei si cosmeticii medicale. Se efectueaza diverse consultatii si tratamente, inclusiv dintre cele mai moderne.

Referitor la tarifele practicate in acest cabinet, o consultatie initiala costa 130 lei, iar un control 90 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile cabinetului, spunand ca au beneficiat de interes din partea personalului medical si de tratamente eficiente. Fara a contesta pregatirea medicilor, unii pacienti spun ca programarile lor nu au fost respectate si ca ar fi dorit ca medicul sa acorde mai mult timp consultatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dermaclinic
Vezi Pareri

Concluzii

Persoanele care au domiciliul in Radauti si nu intentioneaza sa plece din localitate pentru a beneficia de servicii de dermatologie pot sa aleaga tratamentele clinicii descrise anterior, intrucat este prezenta de o perioada indelungata pe piata serviciilor medicale si recomanda solutii eficiente pentru problemele pacientilor.