Meniu

Dermatologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa ajungi cel putin o data pe an la dermatolog. In Resita, exista un cabinet la care sa te prezinti pentru controlul de rutina sau in cazul in care suferi de o afectiune a pielii, unghiilor, parului, pentru a primi tratamentul adecvat.

Dermatologia este o specialitate medicala ce trateaza peste 3000 de afectiuni, inclusiv: acnee, boli inflamatorii cutanate, cancere de piele sau probleme legate de imbatranirea pielii, precum si patologiile unghiale, caderea parului sau, in cazul dermato-venerologiei – problemele mucoaselor organelor genitale. In continuare vei putea afla unde poti gasi un cabinet de dermatologie in Resita in care sa ai parte de servicii profesioniste care te fac sa te simti in siguranta.

Informatii care te pot ajuta, daca esti in cautarea unui dermatolog in Resita

Ca orice alta afectiune, bolile de piele trebuie tratate si necesita vizita la dermatolog. In Resita exista un cabinet la care te poti prezenta cu incredere, daca ai nevoie sa intelegi de ce suferi si cum poti trata problema. Iata cateva informatii despre el care te pot interesa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Onofrei
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Medic primar cu experienta
  • Servicii dermato-venerologice diverse
  • Dermatologie adulti si dermatologie copii
  • Unii nu au fost multumiti de rezultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la dermatolog in Resita

Pentru a te ajuta sa ajungi la un dermatolog bun din Resita, iti prezentam cabinetul care merita toata atentia ta:

Dr. Onofrei Medical

Dr. Mariana Onofrei este medic primar dermato-venerologie si activeaza in cadrul cabinetului cu acelasi nume, din Resita. Aici sunt oferite numeroase servicii pentru toate varstele, precum: consultatii, electrocauterizari, dermatoscopii, excizii de alunite, biopsii, avulsie unghie, tratamentul transpiratiei excesive, tratamentul infectiilor cu transmitere sexuala, dar si proceduri de infrumusetare.

Tariful pentru o consultatie la dr. Onofrei este de 150 de lei.

Cei care au ajuns la acest cabinet de dermatologie din Resita declara, in majoritate, ca sunt multumiti de experienta pe care au trait-o. Unii chiar catalogheaza drept „excelente” serviciile pe care le-au primit. Sunt insa si pareri ale unor oameni care nu au fost multumiti si prin urmare le spun celorlalti, in review-urile de pe internet, sa evite aceasta locatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Onofrei Medical
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca pe moment nu crezi ca ai nevoie de serviciile unui dermatolog, in Resita sau in zona in care locuiesti, lucrurile se pot schimba. Modificarea aspectului unei alunite, prezenta unei capuse sau pierderi importante de fire de par necesita prezenta la cabinetul de specialitate. La dr. Mariana Onofrei vei gasi o gama variata de servicii, incepand de la consultatii de dermatologie si venerologie si pana la tratamente de infrumusetare neinvazive. Pot apela la acest cabinet locuitorii din intreg judetul Caras-Severin.