Meniu

Dermatologie Sighisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai intrebat la ce cabinet de dermatologie din Sighisoara sa te prezinti pentru o vizita de rutina sau pentru a trata o afectiune, din acest articol vei primi raspunsul. Citeste in continuare pentru a face cunostinta cu doua clinici bune unde te vei bucura de tot ajutorul medical de care ai nevoie!
Dermatologia este una dintre cele mai vaste ramuri medicale, cuprinzand peste 3000 de afectiuni. Un control dermatologic de rutina, la o clinica din Sighisoara sau din zona in care te afli, este esential pentru depistarea timpurie a afectiunilor cutanate.

Ce cabinete bune de dermatologie sunt in Sighisoara?

Cine trece prin suferinta unei afectiuni stie cat este de important sa gaseasca un cabinet de dermatologie in Sighisoara care sa ofere servicii de foarte buna calitate. Citeste in continuare cateva informatii care iti pot fi de folos in aceasta situatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Topmed
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Contract cu CAS
 • Diverse specialitati medicale
 • Dermatologie si venerologie
 • Personalul de la receptie trebuie instruit
 • Programarile prin telefon se fac greu
Dr. Tania Serban
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Medic profesionist, deschis si amabil
 • Oameni multumiti de rezultatele tratamentelor si ale procedurilor de infrumusetar
 • Dermatologie pediatrica
 • Chirurgie dermatologica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti trata pentru o problema de dermatologie in Sighisoara

O problema de dermatologie, in Sighisoara, poate fi tratata la una dintre cele doua clinici pe care ti le prezentam in continuare:

1. Topmed

Reteaua Topmed a aparut in 1996, odata cu prima clinica inaugurata in Targu-Mures, iar din iunie 2013 a fost data in folosinta si clinica din Sighisoara, in care se afla mai multe specialitati clinice, inclusiv dermatologie. In cadrul cabinetului de dermatologie sunt oferite consultatii si tratamente pentru diverse afectiuni: acnee, rozacee, dermatita de contact, psoriazis, ulcer de gamba, alopecie, tumori cutanate, infectii cutanate, precum si in cazul bolilor venerologice.

Pretul pentru o consultatie este de 150 de lei.

Unii dintre pacienti si-au exprimat parerile in mediul online despre serviciile de care au beneficiat. Oamenii spun ca atitudinea personalului, in special a celui de la receptie, lasa de dorit si ca ar trebui sa fie mai bine instruit. Plangeri sunt si in privinta serviciului telefonic, multi pacienti spunand ca nu au reusit sa se programeze in acest fel, pentru ca nu le raspunde nimeni la celalalt capat al „firului”. Sunt si oameni multumiti de modul cum au fost tratati si de faptul ca pot veni cu bilet de trimitere si nu mai achita consultatia.

Vezi parerile pacientilor despre Topmed
Vezi Pareri

2. Dr. Tania Serban

In cabinetul medicului dermatolog Tania Serban, din Sighisoara, sunt puse la dispozitie diverse servicii de specialitate: dermatologie pediatrica, dermatologie clinica, dermatoscopie digitala, chirurgie dermatologica sau dermatologie estetica.

Tariful pentru o consultatie de dermatologie este de 150 de lei.

Parerile celor care au mers la cabinetul doamnei doctor Tania Serban vorbesc, in majoritate, despre servicii foarte bune. Oamenii spun ca dr. Serban este amabila, cu zambetul pe buze si comunica deschis cu pacientii. Din aceste motive, unii declara ca, pe langa un medic de exceptie, este un om bun si cald. De asemenea, pacientii sunt foarte multumiti de rezultatele tratamentelor prescrise.

Concluziile noastre

O consultatie la dermatologie, in Sighisoara sau oriunde in tara, iti poate salva viata. Desi poate parea un cliseu pentru unii, este cat se poate de adevarat. Investigatiile de rutina, efectuate in fiecare an, pot depista din timp cancerul de piele, ceea ce va spori sansele de reusita a tratamentului. Clinicile prezentate in acest articol pot fi variante foarte bune de luat in considerare, pentru ca in ele isi desfasoara activitatea medici cu experienta si cu o buna pregatire.