Meniu

Dermatologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui dermatolog in Suceava? Atunci acest articol este pentru tine! Poti afla in cele ce urmeaza care sunt clinicile care merita atentia ta si care sunt parerile celor care le-au trecut pragul.

Dermatologia este o specialitate medicala foarte populara in Suceava si in toata tara. Avand in vedere ca pielea este cel mai mare organ al corpului, fiind expusa direct factorilor de mediu si agentilor patogeni, pot aparea probleme mai usoare sau mai grave, ce se trateaza la specialist. Tot la un dermatolog mai poti ajunge si daca ai probleme cu parul, cu unghiile sau daca suferi de o afectiune venerologica.

Informatii care te pot interesa despre dermatolog Suceava

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de un dermatolog in Suceava, vei gasi aici medici cu experienta care trateaza atat adulti, cat si copii. Iata cateva informatii importante care te pot ajuta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Clinica face parte dintr-o retea medicala cunoscuta pentru serviciile de calitate
 • Unele servicii medicale sunt decontate prin CAS
 • Review-uri pozitive pe internet
 • Nu se respecta mereu programarile
 • Au fost nemultumiri legate de rapiditatea cu care consulta unii medici
D6 Dermatologie
150-200 Ron
 • Pret consultatie 150-200 Ron
 • Dr. Ioana Maria Cirloiu este un medic cu o bogata pregatire, dar si experienta
 • Sunt tratati aici si adultii, dar si copiii
 • Oamenii cred ca ar trebui imbunatatit serviciul de programari
Dr. Ivaniciuc Mihaela
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Medic bine pregatit, absolvent a numeroase cursuri specializate in tara si in strainatate
 • Servicii diverse de dermatologie
 • Sucevenii cred ca ar trebui mai bine pus la punct serviciul de programari prin telefon
Explora
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Pret avantajos pentru o consultatie
 • Personal amabil
 • Unii oameni sunt nemultumiti ca nu se respecta programarile
Alma Clinic
180 Ron
 • Pret consultatie 180 Ron
 • Clinica medicala cu o bogata oferta de servicii
 • Numeroase review-uri negative in online la adresa medicilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un bun dermatolog in Suceava

Un dermatolog bun in Suceava este mai usor de gasit, daca tii cont de urmatorul clasament al clinicilor si specialistilor din acest domeniu:

1. Laurus Medical

Reteaua Nationala de Clinici Laurus Medical a dovedit in toti acesti ani de cand se afla pe piata ca pune accentul pe servicii de foarte buna calitate, oferite de medici bine pregatiti. In clinica din Suceava functioneaza si un cabinet de dermatologie, unde sunt puse la dispozitie tratamente moderne, pentru orice suferinta dermato-venerologica.

O consultatie de dermatologie costa aici 200 de lei. Serviciile pot fi decontate prin CAS.

In legatura cu aceasta clinica, majoritatea parerilor exprimate de fostii sau actualii pacienti sunt pozitive. Ca plusuri sunt enumerate: serviciile de foarte buna calitate, conditiile excelente, medici profesionisti, rezultate foarte bune ale tratamentelor. Sunt si cativa oameni care au tinut sa precizeze ca nu se respecta programarile si ca unii medici ofera consultatii intr-un mod foarte rapid.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Esderm

La acest cabinet de dermatologie din Suceava activeaza dr. Ioana Maria Cirlioru, medic primar dermato-venerologie cu competenta in estetica cu o experienta de mai bine de 10 ani. Medicul este membru al Societatii Romane de Dermatologie, al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie, al Academiei Americane de Dermatologie si al Societatii Internationale de Dermatoscopie, cu numeroase diplome, atestari si certificate.

Tariful unei consultatii de dermatologie este de 150-200 de lei, la Esderm. Sunt oferite servicii atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Persoanele care au trecut pragul clinicii Esderm s-au declarat multumite de servicii si de rezultatele obtinute si, din acest motiv, le recomanda clinica si altora. Oamenii spun ca au fost tratati foarte bine, ca personalul este unul de toata lauda si ca produsele folosite sunt de foarte buna calitate. De cealalta parte, sunt si oameni care spun ca nu au fost multumiti si ca regreta banii cheltuiti. O alta problema sesizata este si cea a nerespectarii programarilor.

3. Dr. Ivaniciuc Mihaela

Dr. Mihaela Ivaniciuc este medic primar dermato-venerologie din 2004, iar in 2010 a obtinut si un atestat de studii complementare in dermato-cosmetologie. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi si a unor numeroase cursuri de: dermatologie pediatrica, dermatoscopie, toxina botulinica, psoriazis etc., efectuate in tara si in strainatate. In cadrul cabinetului sau, se ofera mai multe servicii: consultatii de dermatologie generala, electrocauterizari, dermatoscopie, terapie cu microace etc.

Tariful pentru o consultatie de dermatologie la acest cabinet este de 180 de lei.

Oamenii spun despre dr. Mihaela Ivaniciuc ca este un medic care da dovada de empatie, profesionalism si amabilitate. Din experientele prezentate in review-uri reiese ca medicul isi da toata silinta ca rezultatele sa fie unele pe masura asteptarilor. Sunt insa si oameni de alta parere, care spun ca medicul a ramas indiferent la cererile lor si ca ar trebui imbunatatit serviciul de programari.

4. Explora

La clinica Explora isi desfasoara activitatea o echipa cu peste 30 de medici, printre care si dermatologi, ce pun accentul pe seriozitate, competenta si pe acuratetea investigatiilor. Sunt oferite diverse servicii: consultatii dermatologice, venerologice, dermatoscopie, biopsie cutanata, interventii chirurgicale etc.

Pretul unei consultatii este de 150 de lei si include consultul propriu-zis, precum si propunerea unei scheme terapeutice personalizate.

Cei care au fost tratati la aceasta clinica, in cabinetul de dermatologie din Suceava, spun, in majoritate, ca sunt multumiti, si spun ca serviciile sunt de nota maxima, iar comportamentul cadrelor medicale este cat se poate de familiar, dar si de profesionist, in acelasi timp. Pe langa personalul amabil si zambitor, oamenii mai sunt multumiti si de rapiditatea cu care se fac programarile. Sunt si pacienti care au spus ca nu sunt multumiti, pentru ca au fost nevoiti sa apeleze la alte clinici pentru a primi un diagnostic clar, iar altii spun ca nu se respecta programarile.

5. Alma Clinic

Alma Clinic ofera servicii de sanatate in ambulatoriu pentru cel putin 25 de specialitati medicale, printre care si dermatologie. Prin intermediul unor medici cu experienta si al aparaturii performante, posibilitatile de diagnostic sunt deosebite, astfel ca tratamentele sunt tintite catre rezolvarea tuturor problemelor pielii, parului, mucoaselor externe sau ale unghiilor.

O consultatie de dermatologie in Suceava, la aceasta clinica, este de 180 de lei.

In timp ce unii oameni sunt foarte multumiti de serviciile pe care le-au primit la acest centru medical, altii atrag atentia ca nu au fost tratate cum se cuvine. Daca la capitolul „bile albe” sunt trecute: seriozitate, profesionalism, medici foarte buni, la „bile negre” sunt mentionate cateva situatii nefericite: preturi prea mari, fata de calitatea serviciilor, faptul ca medicii nu comunica deschis cu pacientii si ca unele tratamente nu au fost cele potrivite.

Concluziile noastre

Poti gasi foarte usor un dermatolog in Suceava, pentru ca in acest oras sunt numeroase clinici care au aceasta specialitate. Trebuie doar sa te informezi cu atentie asupra tuturor aspectelor care te intereseaza si astfel poti face o alegere buna.