Meniu

Dermatologie Tecuci

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai simptomele unei afectiuni de piele, par sau unghii si vrei sa te adresezi unui cabinet de dermatologie din Tecuci? Acest oras nu gazduieste foarte multe unitati medicale ce ofera servicii din acest domeniu medical, insa locuitorii au la dispozitie o varianta foarte buna.

Poti sa te adresezi unui medic dermatolog chiar si atunci cand simptomele bolii nu sunt evidente. Identificata in stadiu incipient, o afectiune de piele este mai usor de tratat, fara a mai necesita un tratament complex sau costisitor pe viitor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Tudor
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Diagnosticare rapida
  • Tarife accesibile
  • Personal amabil
  • Probleme de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de dermatologie din Tecuci?

Daca locuiesti in Tecuci, probabil ai observat deja ca optiunile sunt destul de limitate in materie de clinici specializate in dermatologie. Chiar si asa, pacientii care au domiciliul aici sau in apropierea orasului pot sa ia in considerare urmatoarea varianta, care este si cea mai buna:

Clinica Medicala Tudor

O unitate medicala cu experienta, in cadrul careia se ofera si servicii de dermatologie si care se afla in Tecuci, este Clinica Medicala Tudor. Aici, pacientii pot beneficia de rapiditate in ceea ce priveste diagnosticarea si identificarea unor solutii la problemele de sanatate. Misiunea acestei clinici este de a gestiona solicitari medicale dintre cele mai complexe, reunind o echipa de medici profesionisti.    

Lista de preturi pentru departamentul de dermatologie arata astfel: 150 lei pentru consultatia initiala si 100 lei pentru control.

Mai multi pacienti au notat pozitiv serviciile acestei clinici, prin calificative maxime in mediul online. Acestea reflecta o experienta pozitiva si satisfactie vis-a-vis de calitatea serviciilor. Personalul este amabil, iar programarile se pot face online. Pe de alta parte, exista si pacienti care nu au fost multumiti de experienta avuta, mentionand ca programarile se decaleaza si ca apelurile nu sunt preluate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medicala Tudor
Vezi Pareri

Concluzii

Desi nu ofera multe variante, orasul Tecuci gazduieste o optiune suficient de avantajoasa pentru gestionarea afectiunilor ce intra in sfera dermatologiei. Nu este necesar sa te deplasezi in afara orasului pentru a beneficia de astfel de servicii, intrucat aici exista o clinica ce reuneste mai multe specialitati medicale, printre care si dermatologia.