Meniu

Terapia vampir Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la sedinte pentru terapia vampir in Craiova? Tratamentul este disponibil in cadrul a cateva clinici moderne si il poti alege daca iti doresti rejuvenare faciala, dat fiind ca pielea isi piere din fermitate si luminozitate odata cu trecerea anilor.

Terapia vampir consta in injectarea pacientului cu propriul sange, in urma unui proces de centrifugare prin care se obtine plasma bogata in trombocite. Deci, ingredientul folosit in cadrul acestui tratament este chiar sangele tau, care iti poate ajuta tesuturile sa se regenereze. Terapia cu plasma bogata in trombocite se face si in Craiova, iar in acest articol poti afla inclusiv preturile.

Terapia vampir in Craiova: care sunt preturile?

Pentru ca are numeroase beneficii pentru piele, terapia vampir este unul dintre tratamentele care se bucura de o popularitate tot mai mare in Craiova si in alte orase mari. Iata care sunt costurile pe care le implica aceasta procedura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia vampir
Rating
Website
Programare Online
Wanderma
1 Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pretul pentru o procedura de Terapia vampir porneste de la 800 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta vasta
 • Rabdare si implicare
 • Siguranta si incredere
 • Terapii adaptate la nevoile individuale
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Clinica moderna si curata
Zaez Medical
2
650 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapie vampir porneste de la 650 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Mod de lucru exemplar
 • Explicatii complete
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Dotari moderne si preturi competitive
Prestige Oltenia
3
700 Ron
 • Pret Terapia vampir 700 Ron
 • Interventii estetice chirurgicale si minim-invazive
 • Servicii de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Atitudine profesionista
 • Locatie primitoare
 • Tehnologii moderne
Keza Clinique
700 Ron
 • Pret Terapia vampir 700 Ron
 • Act medical de calitate
 • Accent pe satisfactia pacientului
 • Clinica ultramoderna
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici este disponibila terapia vampir in Craiova?

Daca locuiesti in Craiova si vrei sa incerci terapia vampir, primul pas este sa gasesti o clinica unde exista medici care pun la dispozitie acest tratament. Pentru a iti fi mai usor, am alcatuit un clasament in care sunt prezentate cele mai bune optiuni:

1. Wanderma Clinic

Daca vrei sa beneficiezi de terapia vampir la o clinica de specialitate din Craiova, una dintre principalele optiuni este Wanderma. Catalogul de servicii insumeaza numeroase proceduri dermatologice si estetice, puse la dispozitie de o echipa de medici specializati in dermatologie si chirurgie plastica. Acestia folosesc tehnologii avansate si asigura pacientilor solutii personalizate de tratament. Tratamentele au o eficacitate de 98% si acuratetea in diagnostic este de 99%, fiind efectuate analize detaliate si consultatii amanuntite inainte de initierea unui tratament. 

Pentru terapia vampir, pretul este de 800-1.400 lei, in functie de numarul de eprubete de sange.

Clinica Wanderma a primit feedback pozitiv de la un numar foarte mare de pacienti, care o recomanda cu incredere si spun ca au obtinut rezultate excelente. Clinica este curata, moderna, primitoare si echipata cu tehnologii de ultima generatie. La capitolul personal, acesta e laudat pentru profesionalism, experienta de care da dovada, rabdare, implicare si grija pentru detalii. Serviciile sunt de inalta calitate, pacientii se simt in siguranta si medicii le inspira incredere. Tratamentele sunt adaptate la nevoile individuale si intreaga echipa este orientata spre obtinerea unor rezultate in raport cu asteptarile.

Vezi parerile pacientilor despre Wanderma Clinic
Vezi Pareri

2. Zaez Medical

Cu experienta de peste 5 ani in sfera esteticii, clinica Zaez Medical din Craiova asigura numeroase tratamente din domeniul esteticii si dermatologiei, printre care si terapia vampir. Gama variata de servicii este prestata de catre o echipa formata din medici cu experienta, care se afla intr-o pregatire continua. Fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata, fiind utilizate cele mai bune produse de pe piata.

La aceasta clinica, vei plati 650 lei/eprubeta sau 1.100 lei/2 eprubete in cadrul terapiei vampir.

Numerosi pacienti spun ca au obtinut rezultate foarte bune si recomanda serviciile clinicii Zaez Medical, de care se declara multumiti. Se lucreaza exemplar si se pune accent pe cerintele pacientilor, acestia din urma beneficiind de explicatii complete privind tratamentul ales. Dotarile sunt moderne, clinica este curata si preturile sunt competitive. Personalul este foarte bine pregatit, amabil si dedicat.

3. Prestige Oltenia

Clinica specializata in medicina estetica Prestige Oltenia este una dintre locatiile pe care le poti alege daca stai in Craiova si vrei sa faci terapie vampir. Personalul este alcatuit din medici specialisti in chirurgie plastica, a caror prioritate o reprezinta siguranta pacientului si calitatea actului medical. Se folosesc cele mai noi tehnici din domeniul esteticii si infrumusetarii, in cadrul clinicii fiind prezenta aparatura ultramoderna.

La Prestige Oltenia, terapia vampir costa 700 lei/sedinta.

Mai multe persoane recomanda aceasta clinica, mentionand ca au obtinut rezultatele dorite. De asemenea, un alt motiv pentru care recomanda Prestige Oltenia este atitudinea profesonista a medicilor, care trateaza pacientii cu respect si atentie. Locatia este primitoare si se folosesc tehnologii moderne.

4. Keza Clinique

Clinica de dermatologie si estetica medicala Keza Clinique pune la dispozitia pacientilor o gama generoasa de servicii din aceste specialitati, solutii moderne si sfaturi personalizate. Colectivul este format din medici specialisti, terapeuti si asistente care propun cele mai potivite tratamente si mizeaza pe un protocol de tratament personalizat, in raport cu nevoile, cerintele si dorintele celor care trec pragul clinicii.

La Keza Clinique, o sedinta de terapie vampir fata integral sau scalp costa 700 lei.

In mediul online, se poate observa ca aceasta clinica a primit feedback pozitiv din partea mai multor pacienti. La Keza Clinique se folosesc doar materiale de calitate si pe primul loc se afla satisfactia pacientului. Clinica este ultramoderna si gazduieste o echipa de profesionisti, care dau dovada de amabilitate, atentie si implicare, ceea ce ofera un sentiment de siguranta si incredere.

Concluzii

Terapia vampir, care consta in injectarea cu plasma imbogatita cu trombocite, este unul dintre tratamentele din sfera esteticii de care poti beneficia in Craiova. Procedura este naturala si nedureroasa, avand beneficii multiple: rejuvenarea pielii uscate, redarea luminozitatii, estomparea ridurilor fine etc.