Meniu

Terapia Vampir Pareri

Actualizat pe:

Oamenii care au auzit de acest tratament modern, foarte popular in intreaga lume, cauta frecvent pe internet „terapia vampir pareri” pentru a vedea ce cred despre el cei care l-au folosit.

Dupa cum se intampla in majoritatea cazurilor, indiferent ca este vorba despre specialisti, tratamente sau produse, opiniile sunt impartite, astfel ca daca pentru o persoana aceasta procedura nu a functionat conform asteptarilor sale, nu inseamna ca la fel se va intampla si in cazul tau. Cel mai bine este sa te documentezi la modul obiectiv de pe internet, dupa care sa discuti cu specialistii, pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce te priveste.

Terapia vampir: pareri pro si contra

Cand cauti informatii despre terapia vampir, parerile pot fi impartite in unele pro si unele contra. Cei care o sustin au beneficiat, probabil, de cel putin unul dintre avantajele sale:

  • stoparea caderii parului;
  • reducerea liniilor si a ridurilor fine;
  • corectarea pliurilor pielii din zona gatului, barbiei sau decolteului;
  • „resuscitarea” pielii obosite;
  • aspect proaspat si sanatos al tenului;
  • ameliorarea vergeturilor;
  • aspect mai uniform, in cazul cicatricilor post-acnee;
  • imbunatatirea tonusului pielii;
  • tratamentul isi mentine efectul pana la un an;
  • procedura nu este una dificila si nu are efecte adverse grave.

In schimb, persoanele care sunt contra acestei proceduri, poate si-au format aceasta parere atat din experienta personala, cat si din auzite.

Este important de precizat ca terapia vampir se face printr-o usoara anestezie, atat prin aplicarea unei creme pe zona ce va fi injectata, cat si prin aplicarea de gheata, astfel incat sa apara senzatia de amorteala. Substanta care se injecteaza este alcatuita din plasma extrasa din sangele pacientului, imbogatita cu vitamine si aminoacizi, astfel ca nu exista risc de alergii sau de alte reactii adverse.

Terapia vampir pareri: merita sa o incerci?

Inainte de a lua o decizie in privinta acestei proceduri, este recomandat sa te documentezi despre terapia vampir: pareri de la oameni, de la specialisti, dar si in privinta costurilor pe care aceasta le implica, avand in vedere ca tratamentul nu este unul ieftin, indiferent de clinica sau de specialistul pentru care optezi.

Iti poate fi util sa consulti si informatii despre terapia vampir inainte si dupa, avand in vedere ca pe internet poti gasi multe astfel de articole si fotografii, din care iti poti forma o parere in privinta rezultatelor.

In concluzie, in functie de problemele sau de nemultumirile pe care le ai in privinta felului in care arata tenul, pielea de pe gat, decolteul sau vergeturile, poti alege sa le corectezi prin terapia vampir, parerile fiind in general unele pozitive in privinta sa. Si vedetele din intreaga lume, dar si oamenii simpli au recurs la aceasta procedura, avand in vedere ca rezultatele apar in scurt timp si se mentin pana la un an sau chiar mai mult de atat.

Decizia de a opta pentru terapia vampir iti apartine. Trebuie sa iei in calcul toate avantajele si dezavantajele si sa-ti formezi o parere, astfel incat sa iei o decizie inteleapta si responsabila.