Meniu

Tratamente faciale Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultimii ani, tot mai multe persoane si-au manifestat interesul pentru diverse tratamente faciale in Oradea, iar daca te afli aici din acelasi motiv, in acest articol vei vedea care sunt cele mai bune optiuni de saloane si clinici pe care le poti alege pentru a beneficia de proceduri moderne de ingrijire a fetei.

Tratamentele faciale sunt o modalitate eficienta de a iti mentine pielea tanara si de a preveni efectele inaintarii in varsta. Trecerea anilor vine cu o scadere in productia de colagen, ceea ce rezulta intr-o piele mai putin elastica. Cu ajutorul tratamentelor faciale, de care te poti bucura si in Oradea, iti ajuti tenul sa ramana curat, sanatos si hidratat in profunzime.

Cat costa sa faci tratamente faciale in Oradea?

In Oradea, la fel ca si in alte orase, pretul tratamentelor faciale variaza in functie de complexitate si de aparatura/materialele folosite. In tabelul de mai jos iti poti face o idee de ansamblu cu privire la tarifele practicate in cele mai renumite clinici din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratamente faciale
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
597 Ron
 • Pretul pentru un Tratament facial porneste de la 597 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Explicatii pas cu pas
 • Atmosfera relaxanta
DermaLift
2
300 Ron
 • Pretul pentru un Tratament facial porneste de la 300 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Personal bine pregatit
 • Rezultate vizibile
 • Amabilitate si comunicare eficienta
 • Curatenie
 • Preturi convenabile
Beauty Secrets
3
240 Ron
 • Pretul pentru un Tratament facial porneste de la 240 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la cerintele clientului
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
Arborada Medical
200 Ron
 • Pretul pentru un Tratament facial porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Tratamente eficiente
 • Echipa de profesionisti
 • Aparatura moderna
Carmen Spa
45 Ron
 • Pretul pentru un Tratament facial porneste de la 45 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Implicare si profesionalism
 • Preturi mici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici si saloane poti merge pentru tratamente faciale in Oradea la pret bun?

Daca locuiesti in Oradea sau daca faci o cautare rapida pe Google, vei observa ca in oras exista mai multe saloane si clinici unde se fac tratamente faciale dintre cele mai moderne. Fiind vorba despre tenul tau, e important sa faci o alegere corecta.

Ca sa iti fie mai usor, am alcatuit un clasament in care sunt sintentizate mai multe informati despre clinicile de infrumusetare considerate a fi cele mai bune din Oradea:

1. aBeauty Clinique

Optiunea de top a persoanelor din Oradea care merg periodic sau care planuiesc sa se programeze la tratamente faciale este aBeauty Clinique. Specializata in estetica si servicii de beauty, ofera o gama variata de servicii de infrumusetare, facand parte din cea mai mare retea de clinici de estetica din tara. La nivel national, brandul aBeauty reuneste un colectiv din care fac parte zeci de medici, asistenti medicali, terapeuti si alti angajati care se asigura ca serviciile indeplinesc o calitate premium. Se foloseste aparatura ultramoderna si se pune accent pe tratamentele de estetica neinvaziva si minim invaziva.

La aBeauty Clinique sunt disponibile numeroase tratamente faciale, in intervalul de pret 629-2.046 lei.

Mai multe persoane care au ales aBeauty se declara impresionate de calitatea serviciilor si de rezultatele obtinute in urma tratamentelor. Acestea spun ca au beneficiat de amabilitate din partea personalului, care este profesionist, comunicativ si primitor. Acesta explica pas cu pas procedura si ofera informatii suplimentare cu privire la tratamente si oferte. Primirea in clinica este calduroasa, iar atmosfera relaxanta. Cat despre preturi, unii pacienti spun ca sunt rezonabile.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. DermaLift

De tratamente faciale in orasul Oradea poti beneficia si la DermaLift, un centru dermatologic privat unde sunt disponibile solutii de tratament pentru orice tip de piele. Pacientii beneficiaza de o abordare personalizata, in functie de nevoile individuale si de dorinte. Activitatea este coordonata de catre dr. Raluca Pop, ce are experienta vasta in domeniul esteticii medicale. Este membra in mai multe societati de profil si a participat la diverse cursuri de perfectionare nationale/internationale dupa finalizarea studiilor. Numeroasele workshop-uri la care a luat parte i-au permis sa isi consolideze experienta si cunostintele.

Preturile pentru tratamente faciale la DermaLift pornesc de la 300 lei si ajung pana la 1.500 lei pe sedinta.

Centrul dermatologic DermaLift se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor, care afirma ca la acest cabinet au obtinut rezultate vizibile in urma tratamentelor faciale. Atmosfera este relaxanta, serviciile sunt de calitate superioara si preturile sunt convenabile. Personalul da dovada de profesionalism si amabilitate, fiind dispus sa raspunda la toate intrebarile referitoare la tratamente. Cabinetul este frumos amenajat si curat.

3. Beauty Secrets

Salonul Beauty Secrets din Oradea pune la dispozitie un catalog generos de servicii, intre care se regasesc diverse tratamente faciale moderne si proceduri de infrumusetare. Echipa salonului este alcatuita din personal care a urmat cursuri de specializare si care adapteaza planurile de tratament in raport cu dorintele clientilor. Se folosesc produse inalt calitative si se pune accent pe confortul clientului, care beneficiaza de proceduri dintre cele mai moderne din domeniul cosmeticii.

Pretul pentru tratamente faciale se situeaza in intervalul de pret 240-1.100 lei.

Zeci de persoane recomanda salonul Beauty Secrets si au scris in mediul online cateva lucruri despre servicii si personal. Salonul este curat si cochet, iar atmosfera este una placuta. Echipa salonului este caracterizata de profesionalism si amabilitate, fiind apreciata pentru atentia la nevoile si cerintele clientului.   

4. Arborada Medical

O varianta foarte buna pentru persoanele din Oradea care isi doresc sa se programeze la tratamente faciale o constituie clinica medicala Arborada. Cu experienta vasta in sfera medicala si cosmetica, acest centru pune la dispozitie o gama complexa de tratamente din mai multe departamente, printre care si estetica faciala. Abordarea multidisciplinara si folosirea unor tehnologii medicale moderna asigura calitatea fiecarei proceduri. Serviciile sunt prestate de o echipa formata din personal medical de specialitate, al carei obiectiv este starea de bine a pacientului.

La categoria de tratamente faciale, preturile pornesc de la 200 lei si ajung pana la 1.400 lei.

Acest centru medical se bucura de aprecierea pacientilor, care sunt de parere ca ca serviciile sunt de calitate ireprosabila. In mediul online, dintre cei care si-au exprimat opinia, cateva persoane mentioneaza ca au beneficiat de tratamente post acneice eficiente si de ingrijiri din partea unei echipe formate din profesionisti, motiv pentru care recomanda centrul Arborada.

5. Carmen Spa

Salonul Carmen Spa din Oradea este o alta locatie apreciata la capitolul tratamentelor faciale. Se ofera servicii profesionale de intretinere corporala si faciala, fiind utilizate echipamente moderne si tehnici noi din domeniu. In dotarea salonului este prezenta aparatura medicala de top, care asigura eficienta procedurilor si confort in timpul tratamentelor. Personalul este format din specialisti pentru care primeaza calitatea serviciilor si satisfactia clientilor.

Tratamentele faciale costa intre 45-800 lei.

Zeci de persoane au oferit recenzii acestui salon in mediul online si il recomanda mai departe. Serviciile sunt de foarte buna calitate, procedurile sunt personalizate in raport cu nevoile si caracteristicile individuale, iar preturile sunt mai mici decat la alte saloane. Rezultatele se vad inca de la prima sedinta, iar atmosfera din salon este placuta. Experienta si implicarea personalului sunt laudate.

Concluzii

Tratamentele faciale au scopul de a curata tenul, de a stimula circulatia sangelui si de reduce sau preveni efectele imbatranirii, iar saloanele si clinicile de infrumusetare din Oradea sunt locuri in care poti beneficia de calitate la acest capitol.

Multe dintre clinicile la care poti apela pentru un tratament facial in Oradea se bucura de o reputatie foarte buna, deoarece folosesc echipamente moderne, asigura conditii bune de tratament si folosesc tehnici noi din domeniul esteticii medicale si cosmeticii.