Meniu

Dermatologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand este necesar sa mergi la un dermatolog in Tulcea? Daca locuiesti in acest oras si vrei sa beneficiezi de servicii medicale de calitate, este nevoie sa te indrepti catre o clinica sau un cabinet cu reputatie buna si personal cu experienta, capabil sa asigure tratamente eficiente pentru bolile din sfera dermatologica.

Poate fi vorba despre eczeme care nu dispar, acnee sau caderea excesiva a parului – acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care este nevoie de o programare in timp util la dermatolog.

Unde poti gasi un bun dermatolog in Tulcea?

Locuitorii orasului Tulcea care au decis sa mearga la dermatolog pentru o examinare de rutina a pielii au cateva optiuni la dispozitie. Daca te numeri printre acestia, poti consulta urmatorul tabel care a fost construit in ideea de a oferi un punct de plecare celor care se orienteaza catre serviciile unui specialist in dermatologie in aceasta zona a tarii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ADERM
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Medic cu experienta
  • Tarif accesibil pentru consultatie
  • Profesionalism
RoutineMed
150 Ron
  • Pret consultatie 150 Ron
  • Tarif accesibil
  • Personal amabil
  • Dificultati in a face o programare la telefon
  • Timp de asteptare indelungat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici si cabinete gasesti cel mai bun dermatolog in Tulcea?

Nu este suficient sa cunosti numele clinicilor la care gasesti un dermatolog si care sunt localizate in Tulcea. Ai nevoie de mai multe detalii despre activitatea acestora, astfel incat sa poti intelege daca se preteaza cerintelor tale. De aceea, urmatoarele paragrafe prezinta alegerile de top ale persoanelor din acest oras privitor la consultatii si tratamente dermatologice:

1. ADERM

In optiunile principale ale persoanelor din Tulcea care sunt in cautarea unui dermatolog bun se afla pe o pozitie principala ADERM, care ofera servicii medicale de dermato-venerologie. Dr. Anca Boiesteanu si-a finalizat studiile in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T Popa Iasi si rezidentiatul in cadrul Spitalului Colentina Bucuresti. La momentul actual, doamna doctor este membra in Societatea Romana de Dermatologie, Asociatia Dermatologica din Moldova si Academia Europeana de Dermato-Venerologie. ceasta are un portofoliu complex de congrese si seminarii la care a participat.

Pretul pentru o consultatie dermatologica este de 150 de lei.

Cativa pacienti au vorbit si in mediul online despre experienta pe care au avut-o in acest cabinet. Ei se declara multumiti de rezultate si isi exprima aprecierea fata de doamna dr. Anca Boiesteanu, careia ii atribuie calitati precum profesionalismul. Acestia mentioneaza ca au primit tratamente eficiente la afectiuni de piele cu care se confruntau de multa vreme si recomanda serviciile cabinetului mai departe.

Vezi parerile pacientilor despre ADERM
Vezi Pareri

2. RoutineMed

Pentru serviciile unui dermatolog, locuitorii din Tulcea se pot indrepta catre RoutineMed, centru medical care a fost infiintat in 2010, din dorinta de a aduce un plus de calitate si valoare pe piata locala a serviciilor medicale private. In cadrul acestei clinici, echipamentele medicale moderne au fost achizitionate prin programe europene de finantare, iar calitatea serviciilor este asigurata de echipa medicala cu experienta. In anul 2017, NovaDerm a inceput colaborarea cu centrul C&T – Clinica RoutineMed.

Referitor la pretul unei consultatii, acesta este de 150 de lei.

Exista mai multi pacienti care si-au exprimat parerea despre serviciile acestei clinici. Pe de o parte, unii dintre ei isi arata multumirea fata de personalul amabil, rabdator si intelegator. Pe de alta parte, alti pacienti nu recomanda serviciile cabinetului, fiind dezamagiti de interactiunea cu personalul si de faptul ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Fie ca esti din Tulcea sau din apropiere, este important sa te adresezi unui dermatolog atunci cand consideri ca ai putea suferi de o boala de piele, par sau unghii, tocmai pentru a identifica la timp tratamentul potrivit si pentru a tine sub control evolutia afectiunii.

Inainte de a trece pragul unui cabinet dermatologic din Tulcea te poti informa in prealabil, astfel incat sa vezi care sunt cele mai bune optiuni pentru tine. Factorii care trebuie sa primeze sunt experienta medicilor si raportul calitate pret, insa si atitudinea personalului cantareste mult in decizia finala.