Meniu

Dermatologie Valenii de Munte

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pielea este ca o linie de aparare a organismului contra factorilor externi si de aceea este destul de predispusa la leziuni si infectii, cazuri in care este nevoie de o programare la dermatolog. In Valenii de Munte se afla un cabinet unde poti trata aceste probleme.

Exista boli acute sau cronice ale pielii, mai usoare sau de-a dreptul severe. Cele din ultima categorie pot debuta chiar de la nastere, iar altele mai tarziu. De multe ori, cauza lor nu este cunoscuta, dar in ziua de astazi exista tratamente care contribuie la ameliorarea simptomelor si la imbunatatirea calitatii vietii. De aceea este foarte indicata vizita la un cabinet de dermatologie, in Valenii de Munte sau in zona in care te afli.

Unde poti merge la dermatolog in Valenii de Munte

Pentru ca te-ai oprit la acest articol, cel mai probabil te intereseaza sa gasesti un dermatolog in Valenii de Munte. Iata cateva informatii care iti pot fi de ajutor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Savmed
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
100 Ron
  • Pret consultatie 100 Ron
  • Mai multe specialitati medicale
  • Clinica dotata cu aparatura de ultima generatie
  • Pret scazut al consultatiei fata de alte clinici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Dermatolog Valenii de Munte: iata o clinica buna la care poti merge!

In cele ce urmeaza, iti va fi prezentata o clinica unde poti gasi un dermatolog bun din Valenii de Munte. Tine cont si de parerile pacientilor sai pentru a-ti face o idee despre calitatea serviciilor:

Savmed

Centrul Medical Savmed din Valenii de Munte ofera o gama vasta de servicii, printre care si un cabinet de dermatologie, unde isi desfasoara activitatea medicul primar Tania Mircescu. Dotarea clinicii cu aparatura de ultima generatie ofera sansa la diagnostice corecte si implicit la tratamente eficiente.

Pretul pentru un consult de dermatologie la mediul primar Tania Mircescu este de 100 de lei.

Majoritatea celor care si-au exprimat parerile in legatura cu acest centru medical considera ca serviciile sunt de buna calitate, astfel ca le recomanda si altora sa apeleze cu incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Savmed
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In cadrul unei consultatii la dermatologie, in Valenii de Munte sau in orice alta zona din tara, medicul evalueaza sanatatea pielii, a unghiilor si a parului, in functie de problema cu care pacientul s-a prezentat la cabinet.

Cei care sunt interesati sa gaseasca un dermatolog bun in Valenii de Munte sau chiar in judetul Prahova pot lua in considerare recomandarea din acest articol.