Meniu

Ecografie 4D Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ca parinte, primele imagini cu bebelusul tau in viata intrauterina sunt deosebit de importante pentru a verifica dezvoltarea si starea lui de sanatate si te vei bucura sa afli ca poti realiza ecografie 4D in Buzau la cele mai inalte standarde de calitate, datorita aparaturii de ultima generatie de care dispun clinicile specializate din oras. Pentru evaluarea corespunzatoare a sarcinii in fiecare dintre cele trei trimestre ale evolutiei acesteia, trebuie sa te adresezi pentru programare unei/unui clinici sau cabinet pe care sa poti conta in ceea ce priveste acuratetea examinarii si fidelitatea redarii imaginilor rezoltate in urma aplicarii tehnologiei cu ultrasunete.

Lectura articolului de fata iti va oferi raspunsuri la multe dintre intrebarile tale legate de unitatile medicale in care se efectueaza in Buzau ecografie 4D, de asteptarile in materie de costuri si de dotarile cu care sunt prevazute clinicile si cabinetele care ofera acest serviciu femeilor insarcinate.

Unde mergi pentru ecografie 4D in Buzau?

Fie ca ai anticipat momentul si cauti din timp ecografie 4D in Buzau, fie ca perioada optima de examinare bate la usa, ai nevoie sa stii unde gasesti cea mai buna calitate a serviciilor de acest tip. La clinicile si cabinetele incluse in tabelul de mai jos poti beneficia de ecografie morfo-fetala la standarde inalte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Razedent
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul Ecografiei 4D porneste de la 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Investigatiile realizate aici au dus la obtinerea unui diagnostic corect
Centrul Ovidius
350 Ron
 • Pretul Ecografiei 4D porneste de la 350 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Preturi accesibile
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Medicom
400 Ron
 • Pretul Ecografiei 4D este 400 Ron
 • Investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Explicatii oferite pacientilor in timpul examinarilor
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie 4D in Buzau

Nu vrei sa te bazezi pe simple recomandari atunci cand este vorba despre copilul tau si despre ecografia 4D in Buzau, de aceea ai nevoie de informatii suplimentare cu ajutorul carora sa iti poti construi propriul clasament al optiunilor, care poata sa concida sau nu cu cel din articol. Vei hotari singur/-a care este realitatea parcurgand sectiunea urmatoare a textului, dedicata prezentarii clinicilor si a aspectelor relevante din perspectiva serviciului de ecografie morfo-fetala.

1. Razedent

Clinica Razedent a debutat pe piata serviciilor medicale din Buzau in anul 1996, functionand initial ca laborator de radiologie dentara, un deceniu mai tarziu largindu-si aria de prestatii in cadrul unui centru de imagistica performant in care se realizeaza ecografie 4D, 3D si 2D, rezonanta magnetica, computer tomograf si radiografii digitale. Centrul dispune de o echipa alcatuita din trei medici primari si doi medici specialisti in radiologie si imagistica medicala.

Pretul pentru ecografia 4D este de 350 de lei pentru sarcina simpla si de 450 de lei pentru sarcina gemelara.

Gradul de satisfactie a pacientilor inregistrat de Centrul de imagistica Razedent in recenziile de pe Google este unul ridicat. Potrivit relatarilor scrise pentru clinica, serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti si amabili, iar investigatiile realizate aici au contribuit la intocmirea unui diagnostic corect. Unii pacienti considera ca preturile practicate de clinica sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Razedent
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Ovidius

Centrul Medical Ovidiu pune la dispozitia buzoienilor consultatii de chirurgie generala-laparoscopie, urologie si medicina interna, analize de laborator si investigatii ecografice: ecografie 4D si 3D, ecografie abdominala clasica, elastografie, ecografie de sold, ecografie musculo-scheletala si ecografie Doppler. La cabinetul de ecografie vei gasi un medic experimentat si apreciat de viitoarele mame, dr. Nicoleta Septar, medic primar medicina de familie, avand competenta in ecografie generala.

Tariful perceput de acest cabinet pentru o ecografie 4D este de 350 de lei, pretul putand creste pentru o sarcina gemelara sau multipla.

Pacientii sunt in  general multumiti de prestatiile Centrului Medical Ovidius. In recenziile de pe Google sunt apreciate calitatea serviciilor, profesionalismul, amabilitatea, blandetea si rabdarea medicilor fata de problemele pacientilor si preturile accesibile. Ca aspecte mai putin placute care pot fi imbunatatite, pacientii mentioneaza ca si-ar dori un comportament mai amabil al personalului de la receptie.

3. Medicom

Medicom este un Centru de Radiologie si Imagistica Medicala infiintat in Buzau in anul 1994, care ofera investigatii medicale complexe: ecografie 4D, 3D si clasica, radiologie, mamografie si computer tomograf. Dotarea tehnica moderna si performanta aparaturii permite diagnosticarea cu acuratete a afectiunilor osoase, pulmonare, abdominale, cerebrale, de san si a problemelor in evolutia sarcinii. In cadrul centrului medical activeaza doi specialisti cu experienta, dr. Maria Albu si dr. Catalin Albu, medici primari radiologie si imagistica medicala.

Pentru o ecografie 4D vei plati suma de 400 de lei la aceasta clinica.

Pacientii care au beneficiat de servicii aici si au ales sa isi impartaseasca experientele scriu despre investigatii de calitate si medici profesionisti, care ofera explicatii in timpul examinarilor. Sunt si cativa pacienti care spun ca preturile practicate sunt mari.

Concluzii

Cele mai bune clinici in care poti realiza ecografie 4D in Buzau nu sunt, asa cum te-ai fi putut astepta, atasate cabinetelor de obstretica-ginecologie, ci functioneaza in cadrul unor centre de imagistica de top, cu standarde ridicate de calitate si aparatura de ultima generatie. Profesionalismul si experienta medicilor de aici asigura o investigatie de inalta acuratete  si o interpretare competenta a imaginilor, pentru un diagnostic corect, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de informatii reale despre evolutia copilului in viata intrauterina si de primele fotografii disponibile cu bebelusul tau.