Meniu

Ecografie 4D Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti gravida si vrei sa beneficiezi de o ecografie 4D in Galati pentru a verifica starea de sanatate a celui mic? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in cele ce urmeaza vei descoperi o selectie atent realizata de clinci aflate chiar in orasul tau la care sa apelezi cu incredere. Prin intermediul unei ecografii 4D, medicul specialist poate vedea clar activitatea intrauterina a copilasului tau in timp real, mai ales daca utilizeaza o aparatura de inalta performanta.

Cu toate ca nu exista atat de multe variante de clinici disponibile in Galati, tot ai ocazia de a solicita ajutorul unor cadre medicale specializate, care stiu cum sa gestioneze eficient fiecare situatie in parte, indiferent cat de dificila ar fi. Examinarea ecografica 4D este capabila sa surprinda fiecare miscare a copilasului, fiind eficienta in depistarea timpurie a diferitelor tipuri de afectiuni, in cazul in care exista.

Cat costa o ecografie 4D in Galati?

Pretul pentru o ecografie 4D in Galati difera de la un medic la altul, in principiu, din cauza aparaturii folosite. Cu cat aparatura este mai performanta, cu atat investigatiile s-ar putea sa aiba un pret mai ridicat. Citeste in continuare tabelul de mai jos si descopera exact care sunt tarifele aplicate la unele dintre cele mai prestigioase clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie 4D
Rating
Website
Dr. Ana Ochiana
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie 4D porneste de la 200 Ron
 • Medic primar in obstetrica-ginecologie
 • Comportament medical ireprosabil
 • Rabdare, calmitate, profesionalism
 • Investigatii profesionale
 • Atentie fata de paciente
Dr. Alina Calin
700 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie 4D porneste de la 700 Ron
 • Aparatura performanta
 • Grija fata de pacient
 • Experienta vasta
 • Medic primar in obstretica si ginecologie
 • Atmosfera placuta
Elim
150 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie 4D porneste de la 150 Ron
 • Nota ridicata
 • Grija fata de pacient
 • Profesionalism
 • Echipamente performante si de ultima generatie
 • Servicii multiple si de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ecografia 4D in Galati

Pentru ca vrem sa iti usuram procesul de a gasi clinica specializata in ecografia 4D in Galati, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top trei clinici pe care le poti lua in considerare si care iti vor fi de un real ajutor in monitorizarea eficienta a sarcinii. Verifica atent si impresiile celorlalti pacienti care si afla care dintre ele are dotarile necesare pentru realizarea unei investigatii precise:

1. Dr. Ana Ochiana

Cabinetul individual dr. Ana Ochiana este specializat in obstetrica si ginecologie, punand la dispozitia tuturor pacientelor posibilitatea de a beneficia de o ecografie 4D in Galati. Medicul are o experienta vasta in medicina ginecologica, incepandu-si traseul profesional ca medic generalist in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” in Iasi. Dr. Ana Ochiana si-a continuat activitatea ca medic rezident la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Cuza Voda, ca medic specialist in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Apostol Andrei in Galati si ca medic primar in obstetrica-ginecologie in acelasi spital. Aparatura folosita pentru realizarea investigatiilor este de ultima generatie, ceea ce inseamna ca imaginile obtinute sunt clare. 

Pretul pentru o ecografie 4D porneste de la 200 lei. 

Recenziile sunt unanim pozitive. Multe dintre pacientele care au apelat la serviciile dr. Ana Ochiana au mentionat ca aceasta se comporta respectabil, fiind atenta la nevoile fiecarei persoane si oferind toate informatiile necesare. Experienta vasta ca medic primar in obstetrica-ginecologie si-a pus amprenta asupra carierei de succes si asupra rezultatelor pozitive pe care le-a obtinut.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ana Ochiana
Vezi Pareri

2. Dr. Alina Calin

Cabinetul individual al dr. Alina Calin este specializat in obstetrica-ginecologie, pacientele avand sansa de a beneficia de o ecografie 4D in orasul Galati. Medicul este experimentat in acest domeniu medical datorita carierei sale de profesor universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, fiind totodata membru ISUOG (The International Society for Ultrasound in Obstetrics and Gynecology) si ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Pe langa efectuarea examinarilor ecografice de obstetrica si ginecologie, medicul a dezvoltat competente si in tratamentul infertilitatii, histeroscopie, laparoscopie, colposcopie si in medicina materno-fetala.

Pretul pentru ecografia 4D porneste de la 700 lei.

Majoritatea recenziilor primite de cabinetul individual al dr. Alina Calin sunt pozitive, multe dintre paciente amintind ca au beneficiat de investigatii si proceduri fara sa experimenteze durere. Aceasta isi desfasoara activitatea cu atentie si grija fata de pacienta, astfel incat sa se simta cat mai in largul sau. De asemenea, aparatura utilizata pentru examinarile ecografie este de ultima generatie.

3. Elim

Elim este un centru de imagistica medicala potrivit pentru pacientele care vor sa efectueze o ecografie 4D in Galati in conditii optime. Datorita aparaturii de ultima generatie care se utilizeaza in investigatiile uzuale, pacientele au ocazia de a beneficia de o acuratete ridicata in ceea ce priveste obtinerea unui diagnostic corect si rapid. Toate aceste echipamente medicale reusesc sa realizeze o evaluare ecografica complexa, dar si o monitorizare adecvata in ceea ce priveste femeile insarcinate, fara ca cel mic sa aiba de suferit. Nici echipa medicala nu este mai prejos, prestand servicii de calitate si raspunzand tuturor necesitatilor pacientilor.  

Pretul pentru o ecografie 4D porneste de la 150 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, centrul de imagistica Elim de bucura de o nota ridicata, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti in mare parte de serviciile de care au beneficiat. Multi dintre ei mentioneaza despre grija fata de pacient si despre profesionalismul de care cadrele medicale au dat dovada de fiecare data. 

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unui cabinet medical specializat in efectuarea ecografiilor 4D in Galati, iti poti indrepta atentia catre cele trei variante amintite anterior in articol, pentru a te bucura de servicii calitative. Sarcina trebuie sa fie monitorizata constant, pentru ca medicul sa depisteze din timp daca exista anumite nereguli, motiv pentru care te incurajam sa nu neglijezi nicio vizita la cabinetul specializat in efectuarea examinarilor ecografice 4D.