Meniu

Ecografie abdominala Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca prin intermediul unei ecografii abdominale in Alba Iulia reusesti sa depistezi afectiuni periculoase, cum ar fi pancreatita, pietre la rinichi sau chiar chisturi? Majoritatea problemelor de sanatate de acest fel pot fi tratate cu usurinta in functie de recomandarile medicului specialist, mai ales daca sunt identificate in timp util. In cazul in care afectunile avanseaza, atunci si tratarea lor va fi mai dificila. 

Parcurge acest articol in continuare si descopera care sunt clinicile din Alba Iulia pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea ecografiei abdominale ca la carte in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Prioritizeaza-ti sanatatea si asigura-te ca iti efectuezi investigatiile ecografice in mod regulat.

Ce buget sa pregatesti pentru ecografia abdominala in Alba Iulia?

Te-ai hotarat sa efectuezi o ecografie abdominala in Alba Iulia, dar nu stii ce buget sa pregatesti? Nu esti singura persoana care s-a lovit de aceasta intrebare. In cele mai multe cazuri, clinicile isi afiseaza preturile interventiilor si investigatiilor in mediul online, pentru a fi vizibile pentru toata lumea. Cu toate acestea, exista si institutii medicale care omit acest aspect, fiind necesar sa telefonezi pentru a afla ce te intereseaza. Din fericire, in tabelul de mai jos ti-am pregatit toate tarifele actualizate de la cele mai apreciate clinici din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Prestatie medicala exemplara
 • Atmosfera calda
 • Echipa profesionista, prompta, empatica
 • Cabinet curat
 • Respectarea programarilor
 • Rezultate rapide
Romger Diagnostica
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 100 Ron
 • Clinica multidisciplinara
 • Colectiv bine pregatit si experimentat
 • Experienta de peste 24 de ani
 • Echipamente moderne
 • Atentie la detalii
Gynlife
180-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180-200 Ron
 • Echipamente moderne
 • Investigatii precise
 • Colectiv experimentat, profesionist si amabil
 • Curatenie impecabila
 • Unii pacienti nu au fost multumiti de activitatea medicala
Medimage Lois
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 120 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici experimentati si profesionisti
 • Investigatii ecografice calitative
 • Amabilitate si atentie la detalii
 • Exista pacienti care nu au fost satisfacuti de serviciile medicale
Terra Aster
140 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 140 Ron
 • Colectiv medical implicat si cu experienta
 • Servicii calitative
 • Investigatii precise
 • Echipamente moderne si performante
 • Personalul de la receptie nu raspunde prompt apelurilor telefonice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografia abdominala in Alba Iulia

Pentru ca Alba Iulia cuprinde o selectie bogata de clinici specializate in ecografie abdominala, poti lua in considerare topul de mai jos, in care institutiile medicale sunt afisate in functie de rating-ul obtinut in urma recenziilor postate de pacienti. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Medima

Centrul de excelenta Medima este locul potrivit in cadrul caruia se pot efectua ecografii abdominale in Alba Iulia. Datorita faptului ca este alcatuit dintr-o echipa medicala bine pregatita si experimentata, pacientii si-au exprimat multumirea deplina pentru serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Colectivul se afla sub conducerea prof. dr. Gheorghe Iana. Acesta este presedintele  asociatiei de profil si seful catedrei de radiologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din capitala. Echipamentele medicale utilizate sunt de ultima generatie, alaturi de aplicatii software performante folosite pentru realizarea unor investigatii precise. Cu alte cuvinte, diagnosticul oferit de medicii din cadrul centrului Medima este precis, iar tratamentul este personalizat pentru fiecare afectiune in parte. 

Costul pentru ecografia abdominala este de 250 lei.

Pacientii au acordat un rating maxim clinicii Medima, laudand actul medical ireprosabil. Colectivul este definit prin profesionalism, competenta, promptitudine, respect si empatie fata de pacient, fiind intotdeauna orientat catre solutii si avand o atitudine pozitiva. Echipamentele medicale sunt la standarde inalte, fiind de un real ajutor in realizarea unor investigatii precise. Respectarea programarilor, curatenia din cabinet si rezultatele rapide sunt alti factori care i-au determinat pe pacienti sa lase recenzii pozitive.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Romger Diagnostica

Clinica medicala Romger Diagnostica este specializata in efectuarea ecografiilor abdominale in Alba Iulia, venind in ajutorul tuturor pacientilor care au nevoie de rezultate si diagnostice precise. Echipamentele medicale utilizate sunt de ultima generatie, majoritatea dintre ele fiind de provenienta Roche (din Elvetia). Acestea sunt considerate a fi unele dintre cele mai multe echipamente care se pot afla in dotarea unei clinici de prestigiu. De asemenea, Romger Diagnostica este compusa dintr-un colectiv medical experimentat, specializat in medicina generala, ATI, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, neurologie si ecografie. Medicii activeaza in domeniu de mai bine de 24 de ani, avand competenta necesara de a le oferi pacientilor cele mai bune solutii.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 100 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la ajutorul clinicii Romger Diagnostica au fost incantati de serviciile medicale, situatie care i-a determinat sa lase recenzii pozitive. Acestia au apreciat echipa medicala de o pregatire exceptionala, dar si echipamentele moderne si performante aflate in dotarea clinicii. 

3. Gynlife

Cabinetul medical Gynlife are ca specializare obstetrica si ginecologia, fiind la dispozitia pacientilor cu o multime de investigatii ecografice de calitate, cum ar fi ecografia abdominala in orasul Alba Iulia. Obiectivul principal al cabinetului este sa le asigure femeilor toate conditiile necesare pentru a-si efectua investigatiile in mod regulat. Aparatura utilizata este de ultima generatie, avand o precizie maxima in rezultatele obtinute. De asemenea, este precisa si in examinarile ultrasonografice, medicul avand sansa de a stabili un diagnostic corect. Nici echipa medicala nu este mai prejos, aceasta avand pregatirea si competentele necesare pentru a-i ajuta pe pacienti indiferent de gravitatea problemei de sanatate de care sufera. Pe langa ecografia abdominala, pacientele pot opta si pentru: ecografie endovaginala, Doppler in sarcina, mamara, morfologie fetala etc.

Pretul pentru investigatia ecografica abdominala este de 180-200 lei. 

Multi pacienti au optat pentru serviciile clinicii Gynlife si au apreciat eforturile echipei medicale de a raspunde tuturor cerintelor lor. Amabilitatea, experienta vasta, profesionalismul si comportamentul ireprosabil sunt calitati definitorii ale colectivului cabinetului, conform spuselor pacientilor. Modern, curat si dotat cu echipamente de ultima generatie, Gynlife se afla printre primele optiuni ale multor persoane. Cu toate acestea, exista si pacienti care nu au fost tocmai multumiti de activitatea medicala. 

4. Medimage Lois

Clinica de radiologie si imagistica Medimage Lois este locul potrivit pe care il poti lua in considerare pentru efectuarea ecografiilor abdominale in Alba Iulia. Fiind un cabinet medical care se respecta, acesta este dotat cu un aparat ecograf de calitate, performant, capabil sa depisteze orice afectiune cu o precizie inalta. De asemenea, se utilizeaza si aplicatia moderna Lotus Lab, prin intermediul careia medicii pot realiza investigatii radiologice cu un nivel mai scazut de radiatii, in functie de necesitatile pacientului. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului are o experienta vasta, tratandu-si pacientii cu amabilitate si respect.

Pretul pentru o ecografie abdominala pleaca de la 120 lei. 

Multe dintre persoanele care au apelat la ajutorul clinicii Medimage Lois au fost incantate de modul in care au fost tratate. Medicii sunt profesionisti, atenti la detalii, competenti si priceputi, iar dotarile sunt de ultima generatie, pacientul beneficiind, astfel, de rezultate si diagnostice precise. Din pacate, exista si cativa pacienti care isi exprima nemultumirea fata de aceasta clinica, insa nu au mentionat si care este motivul.

5. Terra Aster

Terra Aster este un cabinet medical specializat in examinarile ultrasonografice, printre acestea numarandu-se si ecografiile abdominale in Alba Iulia. Acesta exista pe piata medicala de 20 de ani, oferind solutii relevante tuturor pacientilor, indiferent de gravitatea afectiunii pe care o au. Alcatuit dintr-o echipa profesionista, perseverenta, muncitoare, experimentata si respectabila, Terra Aster se afla printre optiunile prioritare ale pacientilor cand vine vorba de stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament adecvat. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a descoperi chiar si cele mai infime nereguli. Pe langa ecografia abdominala superioara si inferioara, cabinetul mai asigura si realizarea: ecografiei tiroide, Doppler, 3D/4D, cardiace si mamare. 

Pretul pentru o ecografie abdominala porneste de la 140 lei.

Mare parte din recenziile postate in legatura cu Terra Aster sunt pozitive, datorita colectivului medical implicat, cu experienta si atent la nevoile pacientilor. Acestia au fost multumiti si de investigatiile realizate, dar si de aparatura utilizata, prin intermediul careia medicii au putut stabili un diagnostic precis si rapid. Din pacate, exista si pacienti care au lasat recenzii negative, din cauza faptului ca personalul de la receptie nu raspunde prompt apelurilor telefonice.

Concluzii

Clinicile amintite anterior in articol se afla printre cele mai frecventate institutii medicale specializate in ecografie abdominala in Alba Iulia, datorita faptului ca personalul medical este atent la necesitatile pacientilor, oferind solutii adecvate. Asigura-te ca ai grija de sanatatea ta si ca efectuezi constant investigatiile necesare pentru a depista timpuriu eventualele afectiuni.