Meniu

Ecografie abdominala Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atat copiii, cat si adultii pot primi recomandarea de la medicul de familie sau de la medicul de specialitate de a efectua o ecografie abdominala in Buzau. In acest articol, te ajutam sa identifici o clinica potrivita preferintelor si nevoilor tale, astfel incat sa ai parte de o experienta placuta si de un rezultat imagistic elocvent.

Ecografia abdominala este folosita pentru a vizualiza organele interne din cavitatea abdominala, depistand eventuale tumori, pietre la rinichi sau pentru a monitoriza evolutia unor boli, precum ciroza hepatica. Pentru ca este o metoda non-invaziva, rapida si care permite vizualizarea organelor in miscare, in timp real, aceasta investigatie este preferata de pacienti si medici. Afla in continuare unde poti merge in Buzau pentru o astfel de examinare ecografica!

Cat costa sa faci o ecografie abdominala in Buzau?

Pentru o ecografie abdominala in municipiul Buzau, tarifele variaza in functie de clinica. In tabelul de mai jos sunt cuprinse cateva tarife, astfel incat sa-ti faci o idee despre bugetul pe care trebuie sa-l aloci in acest scop.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
225 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 225 Ron
 • Aparatura medicala performanta
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • In contract cu CJAS Buzau
 • Explorari functionale
 • Numeroase cabinete medicale de diferite specialitati
 • Analize medicale
 • Nu se respecta programarile
Razedent
200 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 200 Ron
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Medici bine pregatiti si cu experienta
 • Aparatura performanta si moderna
 • Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati
Centromedica
210 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 210 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Laborator de analize
 • Medici cu experienta
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Preturi mari pentru analize medicale
 • In unele cazuri, nu au fost transmise cu rapiditate rezultatele
Centrul Ovidius
220 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 220 Ron
 • Colaboreaza cu CJAS Buzau
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Personal medical cu experienta
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Personal amabil si atent cu pacientii
 • Nu se respecta programarile
Dr. Stanculea Dana
200 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 200 Ron
 • Medic primar cu o experienta bogata in ecografie
 • Multe tipuri de ecografii
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o ecografie abdominala in Buzau

Iti prezentam in continuare un clasament al clinicilor din Buzau specializate in ecografie abdominala si in alte tipuri de ecografii. Vei putea afla detalii despre proceduri, medici, preturi, dar si parerile pacientilor in legatura cu serviciile oferite in aceste locatii.

1. New Medical

In clinica New Medical din Buzau sunt puse la dispozitie diverse servicii, inclusiv ecografie abdominala. Sunt patru locatii in municipiu cu sigla New Medical, pentru ca aceasta clinica a cunoscut o dezvoltare dinamica, de la un proiect demarat in 2012, ajungand cativa ani mai tarziu la mai multe clinici si un laborator complet automatizat. Pentru cateva dintre servicii exista un contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Buzau, astfel ca acestea pot fi accesate gratuit, in baza biletului de trimitere.   In ceea ce priveste investigatiile efectuate aici, pe langa ecografiile abdominale mai sunt disponibile si alte tipuri de ecografii: de parti moi, cardio, ginecologice, precum si EKG, spirometrii, vizioteste, audiograme, EEG, holter, punctii, colposcopie.

Pretul unei ecografii abdominale este de 225 lei.

In timp ce unele clinici New Medical sunt considerate de top, din punct de vedere al calitatii serviciilor, sunt si unele in care pacientii considera ca ar mai fi multe lucruri de pus la punct. La capitolul avantaje sunt enumerate: profesionalismul medicilor, aparatura moderna, conditiile bune. In ceea ce priveste nemultumirile oamenilor, acestea vizeaza, in principal, nerespectarea orelor de programare sau faptul ca preturile finale nu corespund cu cele prezentate inainte de consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre New Medical
Vezi Pareri

2. Razedent

Clinica Medicala Rezedent din Buzau este dotata cu aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia se pot efectua si ecografii abdominale. Activitatea a inceput aici in anul 1996, iar in 2011, printr-o finantare din fonduri europene, laboratorul a fost transformat intr-un centru de radiodiagnostic si imagistica medicala, iar activitatea este mutata intr-un sediu nou, dotat cu aparatura ultramoderna, ce permite realizarea ecografiilor 2D, 3D si 4D, dar si a radiografiilor digitale. Echipa de la departamentul imagistica este alcatuita din numeroase cadre medicale cu experienta in domeniu, printre care dr. Olimpia Sandu si dr. Catalin Citrea, medici primari radiologie si imagistica medicala.

Tariful unei ecografii abdominale este aici de 200 de lei.

Opinia generala in legatura cu aceasta clinica medicala este una la superlativ. Buzoienii spun ca au descoperit aici conditii moderne, aparatura performanta si medici care stiu sa puna nevoile pacientilor pe primul loc, dar si personal de la receptie atent, calm si implicat. Multi recomanda Razedent pentru diverse servicii, datorita faptului ca ei insisi au fost multumiti de modul cum au fost intampinati si tratati.  

3. Centromedica

Centromedica este un centru medical din Buzau unde activeaza o echipa variata de cadre medicale, atat pe partea de analize medicale, cat si in cadrul cabinetelor de specialitate. Pe langa serviciile de: medicina interna, pneumologie, dermatologie, urologie, medicina de familie, psihologie, logopedie exista si un departament de ecografie, in care activeaza dr. Olimpia Sandu, medic primar radiologie si imagistica medicala, precum si dr. Ana Adela Lungu Stan,  medic primar medicina interna, la care se pot efectua si ecografii abdominale.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 210 lei.

Majoritatea pacientilor care si-au exprimat opinia pe internet referitor la aceasta clinica declara ca sunt multumiti si le recomanda si altora serviciile de aici. Ei spun ca au descoperit personal profesionist, conditii bune si moderne, curatenie. Sunt insa si buzoieni care spun ca preturile analizelor medicale sunt mari si ca nu se comunica rezultatele rapid.

4. Centrul Medical Ovidius

Centrul Medical Ovidius este o alta optiune de luat in considerare pentru o ecografie abdominala in Buzau. Serviciile sale cuprind atat analize de laborator, cat si: consultatii in ambulator, contra cost, investigatii medicale, spitalizare de zi. Tot aici se pot realiza ecografii 2D, 3D si 4D, ecografii abdominale, elastografii, Doppler, ecografii de sold, musculoscheletale. Te poti programa pentru o ecografie abdominala in aceasta clinica medicala la dr. Madalina Buzoiu, medic specialist medicina interna cu atestat in ultrasonografie generala sau la dr. Nicoleta Septar, medic primar medicina de familie, cu competenta in ecografie generala.

Pretul unei ecografii abdominale efectuate la Centrul Medical Ovidius este de 220 de lei.

Locuitorii din Buzau au pareri destul de variate in ceea ce priveste serviciile acestui centru medical. In unele recenzii se spune ca personalul este amabil si atent cu pacientii, dand dovada de respect si intelegere si se mai apreciaza si faptul ca este disponibila o gama vasta de servicii. Majoritatea nemultumirilor manifestate in mediul online se refera la faptul ca nu se respecta programarile, 

5. Dr. Stanculea Dana

Dr. Dana Marilena Stanculea este medic primar radiolog cu competenta in ecografie generala, rezonanta magnetica, tomografie computerizata si cu o experienta vasta in medicina. Nu mai putin de 25 de ani din viata i-a dedicat realizarii ecografiilor. Acest cabinet este primul cabinet de ecografie din Buzau, fiind deschis in anul 1993. Cabinetul se afla in relatie contractuala cu CJAS Buzau. Pe langa ecografia abdominala, in aceasta locatie se mai realizeaza si alte tipuri de ecografii: de tiroida, de parti moi, de san, de pelvis.

O ecografie abdominala realizata in acest cabinet are un tarif de 200 de lei.

Buzoienii spun despre acest medic mai multe lucruri pozitive: ca este comunicativ, ca are experienta si o buna pregatire in domeniul imagistic, ca este  implicata. In schimb, sunt si persoane care sustin ca nu au avut parte de o experienta placuta, spunand ca pretul platit pentru respectivul serviciu nu a meritat.

Concluziile noastre

Persoanele care au nevoie sa realizeze o ecografie abdominala in Buzau au la dispozitie numeroase clinici care ofera acest serviciu. Pacientii au o impresie generala pozitiva despre aceste clinici si despre examinarile imagistice, in unele cazuri fiind apreciata aparatura ultramoderna, care ofera imagini clare si in detaliu.

Asadar, poti lua o decizie in ceea ce priveste alegerea unei clinici bune dupa ce ai citit acest articol, pentru ca vei putea cantari mai bine intre calitatea serviciilor si pretul acestora.