Meniu

Ecografie abdominala Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia imagistica medicala prin ultrasonografie poate releva multe aspecte importante despre starea organelor interne, despre formatiuni si tesuturi asupra carora medicul are suspiciuni si o poti realiza chiar in orasul tau, accesand o ecografie abdominala in Craiova la una dintre clinicile cu servicii de top. Desi uneori poate parea tentant sa amani, pana te lamuresti care este cel mai bun medic sau care este cea mai apreciata unitate medicala spre care ai putea sa te indrepti, cel mai bine este sa urgentezi orice procedura atunci cand este vorba despre sanatatea ta.

Orice demers de cercetare a pietei medicale in scopul identificarii celei mai potrivite clinici din Craiova pentru nevoile tale consuma timp si energie, pe care nu este bine sa le irosesti atunci cand ai de rezolvat o problema medicala, de aceea articolul de fata a fost scris pentru a suplini aceasta nevoie de informatie despre centrele de imagistica in care ai putea sa mergi pentru o ecografie abdominala.

Ce optiuni ai pentru ecografie abdominala in Craiova?

Ai in vedere o cautare intr-un municipiu resedinta de judet destul de important si considerabil ca intindere si numar de locuitori, de aceea si serviciile medicale de ecografie abdominala din Craiova sunt dezvoltate astfel incat sa corespunda cerintelor unui oras mare. In tabelul de mai jos vei gasi o selectie a celor mai bune clinici medicale in care sa poti beneficia de o investigatie imagistica de calitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Renasterea
Clinica-Verificata
100-180 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 100-180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Posibilitatea efectuarii mai multor investigatii in acelasi spatiu
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Pan Med
120-210 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 120-210 Ron
 • Accesibilitatea locatiei
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi bune
 • Timp de asteptare mare
Policlinica M&M
150 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Tratamente eficiente
 • Timp mare de asteptare
Centrul Camen
180 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 180 Ron
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica Medaura
150-200 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 150-200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti si dedicati profesiei
 • Aparatura performanta
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face ecografie abdominala in Craiova

Simpla recomandare si pretul investigatiei nu iti sunt de ajuns pentru a decide sa pui mana pe telefon si sa contractezi una sau alta dintre clinicile din clasament, pentru o programare la ecografie abdominala in Craiova. Sectiunea urmatoare a articolului vine cu informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, aparatura folosita de centrele respective, competentele si experienta medicilor si parerile unor pacienti aflati candva in aceeasi situatie de nehotarare ca tine.

1. Centrul Medical Renasterea

La Centrul Medical Renasterea ai putea sa beneficiezi de o ecografie abdominala, in functie de simptomele pe care le acuzi, fie la cabinetul de medicina interna, fie la obstretica-ginecologie, gastroenterologie, la nefrologie sau la urologie, contand si pe experienta unor specialisti diferiti ca pregatire medicala. Clinica din Craiova ofera consultatii, investigatii si tratament in mai multe ramuri medicale, explorari imagistice si analize de sange, laboratorul centrului fiind in proces de acreditare in ciclul al II-lea.

Preturile serviciilor medicale sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru o ecografie abdominala, pretul in Craiova la aceasta clinica este de 100-180 de lei, in functie de cabinetul caruia te vei adresa.

In mare parte, pacientii sunt multumiti de serviciile acestui centru medical, pe care il recomanda pentru profesionalismul medicilor, serviciile de calitate si posibilitatea efectuarii mai multor investigatii in acelasi spatiu. Sunt si pacienti nemultumiti de comportamentul personalului de la receptie care nu are amabilitatea si solicitudinea cuvenite pentru un post de relatii cu publicul.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Renasterea
Vezi Pareri

2. Pan Med

Optiunile pentru efectuarea de ecografie abdominala la Pan Med includ cabinetul de imagistica prin ultrasonografie, dar si ecografiile efectuate in cadrul cabinetelor de gastroenterologie, medicina interna, obstretica-ginecologie si urologie. Pan Med este un centru medical modern situat in centrul Craiovei, care ofera servicii in diverse specialitati medicale si dispune de policlinica, laborator si centre de recoltare.

Pentru pret ecografie abdominala in Craiova, te poti edifica pe site-ul centrului medical. In functie de cabinet, dar si de medic, tariful poate varia intre 120 si 210 de lei.

Pacientii sunt, in general, multumiti de Policlinica Pan Med si o recomanda pentru accesibilitatea locatiei, serviciile de calitate, medicii profesionisti si preturile bune. Din pacate, exista si aspecte care ar putea fi imbunatatite, cum ar fi gestionarea programarilor, care genereaza timp de asteptare mare.

3. Policlinica M&M

La Policlinica M&M se realizeaza diferite tipuri de examinari cu ultrasunete pentru adulti si copii, ecografia abdominala putand fi efectuata de catre cadre universitare, doctori in medicina, dr. Anca Amzolini, medic primar medicina interna, competente in ecografie generala, si de catre Anca Barau, medic specialist cu aceleasi competente. M&M este un centru medical cu servicii integrate in mai multe ramuri medicale, in care se pot efectua investigatii paraclinice (ecografie, endoscopie, osteodensitometrie, OCT), iar locuitorii din Craiova si judetul Dolj pot solicita fise medicale pentru medicina muncii, permis auto, casatorie si  portarma.

Tariful pentru o ecografie abdominala este de 150 de lei.

Vizita la medic in cadrul Policlinicii M&M a insemnat experiente diferite si grade diferite de satisfactie, potrivit recenziilor. Pe de o parte, sunt pacienti care considera ca serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt bine pregatiti si au experienta in lucrul cu pacientii, recomandand si efectuand tratamente eficiente. Pe de alta parte, multi reclama o lipsa de organizare in administrarea programarilor, un timp de asteptare mare si consultatii desfasurate pe banda rulanta, fara ca medicul sa asculte toate problemele pacientului.

4. Camen Medical Center

La Centrul Medical Camen, pentru realizarea unei ecografii abdominale poti conta pe serviciile unuia dintre cei patru medici primari in imagistica medicala, dar si pe experienta celor cinci medici primari sau specialisti de la medicina interna, cu competente in ecografia generala. Clinica din Craiova se recomanda pacientilor prin traditia in ecografie din Oltenia, inca din 1985, in 1995 achizitionand primul ecograf Doppler color din regiune, iar din 1998 primul ecograf 4D din Romania. Consultatiile si investigatiile se pot efectua la Camen fie contra cost, fie cu bilet de trimitere de la medicul de familie, prin Casa de Asigurari de Sanatate Dolj.

Pentru o ecografie abdominala vei plati suma de 180 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste serviciile clinicii. Multi spun ca au avut parte aici parte de consultatii si investigatii de calitate, de medici profesionisti si dotari moderne, cu aparatura de ultima generatie. Pe de alta parte, sunt si multe persoane care sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie este lipsit de amabilitate si empatie.

5. Policlinica Medaura

Aparatul performant de ecografie de la Policlinica Medaura permite efectuarea unei game largi de investigatii cu ultrasunete, ecografie clasica 2D (ecografie abdominala, ecografie tiroidiana, ecografie parti moi, ecografie mamara, ecografie scrotala), ecografie Doppler si ecografie 3D/4D pentru monitorizarea sarcinii, pacientii si Craiova putand apela la serviciile unuia dintre medicii specializati in imagistica medicala, in medicina interna, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, urologie sau recuperare medicala. Policlinica functioneaza din anul 1992, fiind printre primele centre medicale private din tara noastra, si are in prezent un colectiv de 25 de medici, aparatura moderna si un laborator de analize acreditat RENAR.

Tariful practicat pentru o ecografie abdominala variaza de la 150 la 200 de lei.

Putinele recenzii ale pacientilor relateaza experiente diferite la Medaura. Din unele comentarii reiese ca serviciile sunt de calitate, medicii bine pregatiti si dedicati profesiei si ca centrul dispune de aparatura performanta. Potrivit unor pacienti nemultumiti, sunt probleme legate de respectarea programarilor, de faptul ca receptia nu raspunde la telefon, iar persoanele angajate la acest birou nu acorda respectul cuvenit persoanelor care calca pragul clinicii su nu sunt dispuse sa le ajute cu informatii.

Concluzii

Conditiile in care se poate realiza ecografie abdominala in Craiova la clinicile de top incluse in clasamentul de mai sus sunt date in primul rand de competentele medicilor, dar si de aparatura moderna, cu performante bune in efectuarea unor examinari temeinice, utile in diagnosticarea si tratamentul diferitelor afectiuni ale organelor din cavitatea abdominala. Orasul resedinta de judet al Doljului este bine reprezentat ca numar, dar si pregatire si experienta a medicilor specialisti in imagistica medicala sau care detin competente in ecografie.

Craiova iti ofera posibilitatea de a efectua ecografie abdominala chiar la medicul care te trateaza, numerosi doctori care examineaza pacientii cu ajutorul investigatiei cu ultrasunete fiind specializati in medicina interna, gastroenterologie, urologie sau obstretica-ginecologie, competentele acestora cuprinzand tot procesul medical, de la investigatie si pana la diagnostic si stabilirea tratamentului.