Meniu

Ecografie abdominala Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre pacientii care se programeaza la ecografie abdominala in Giurgiu se numara persoane de toate varstele, fiind vorba despre o investigatie imagistica nedureroasa si neiradianta. Cu ajutorul acesteia, medicul obtine o imagine clara si detalii importante despre structurile din interiorul abdomenului, cum ar fi pancreasul, ficatul sau splina. 

Mai multe afectiuni pot fi depistate prin ecografie, iar medicii o pot recomanda pacientilor care prezinta simptome ca balonare persistenta, dureri abdominale si o stare generala de rau. Giurgiu gazduieste cateva centre medicale moderne specializate in ecografie, din lista lor de servicii facand parte si cea mai solicitata investigatie imagistica, anume ecografia abdominala.

Cat costa sa faci ecografie abdominala in Giurgiu?

Inainte de a alege o clinica la care sa faca ecografia abdominala, mai multi pacienti din Giurgiu vor sa cunoasca in avans pretul. Daca te numeri printre ei, poti consulta urmatorul tabel. Acesta include numele celor mai bune optiuni de clinici, precum si tariful pentru o ecografie de abdomen:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
363 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 363 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si intelegere
 • Buna interactiune medic-pacient
 • Timpul de asteptare este destul de lung
DPV Gastro-Med
170 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Aparatura moderna
Centrul Medical Ema
100 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala este 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Buna organizare
 • Ora programarii nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top unitati medicale unde poti face ecografie abdominala in Giurgiu

Daca medicul ti-a indicat sa faci ecografie abdominala si vrei sa identifici rapid cea mai buna clinica din Giurgiu pentru efectuarea investigatiei, mai jos vei vedea un clasament cu topul optiunilor. Prin parcurgerea acestei prezentari, vei gasi mai usor un centru medical compatibil cu asteptarile tale si cu bugetul de care dispui.

Acestea sunt clinicile care se bucura de un feedback pozitiv si de un numar mare de pacienti:

1. Cliniqmed Consult

Pentru rezultate precise si servicii medicale de calitate, multi pacienti din Giurgiu aleg Cliniqmed Consult, inclusiv pentru ecografii abdominale. Aici se efectueaza o gama variata de investigatii paraclinice si analize medicale, fiind disponibile servicii din numeroase ramuri ale medicinei. Printre acestea se numara medicina interna, reumatologia, cardiologia si neurologia. In fiecare departament activeaza medici bine pregatiti, care pun accent pe confortul si siguranta pacientului.

Ecografia abdominala costa 363 lei.

Majoritatea pacientilor spun ca au avut o experienta placuta la Cliniqmed Consult si ca au reusit sa isi rezolve problemele. Acestia se declara multumiti de interactiunea cu personalul, care da dovada de profesionalism, amabilitate, calm si intelegere. De asemenea, medicii sunt empatici si manifesta interes pentru pacienti. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, cativa pacienti mentioneaza faptul ca programarile nu se respecta si ca timpul de asteptare este lung. 

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed Consult
Vezi Pareri

2. DPV Gastro-Med

In Giurgiu, o alta optiune in vederea efectuarii ecografiei abdominale o reprezinta DPV Gastro-Med, singura clinica din oras specializata in gastroenterologie. Investigatiile imagistice sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie, de catre medici specialisti. Acestia au experienta vasta, pe care si-au consolidat-o in cadrul unor spitale din capitala si din strainatate. Misiunea acestora este de a oferi pacientilor servicii de inalta calitate si de a contribui la diagnosticarea corecta si rapida a unor afectiuni. 

Ecografia abdominala are tariful de 170 lei. 

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor de la DPV Gastro-Med. Profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt principalele motive pentru care personalul medical de la aceasta clinica este apreciat. De asemenea, aparatura moderna reprezinta un alt avantaj. 

3. Centrul Medical Ema

Centrul Medical Ema, care marcheaza primul centru de diagnostic si tratament privat din Giurgiu, reprezinta una dintre variantele principale in randul persoanelor care trebuie sa faca ecografie abdominala. Pacientii beneficiaza de servicii medicale in mai multe specialitati si de servicii medicale conexe actului medical, precum optica medicala. In cadrul acestui centru se folosesc dotari tehnice de ultima generatie, provenite din Germania, Japonia, Belgia si Olanda. Dotarile moderne si experienta medicilor specialisti asigura o calitate inalta a actului medical.  

Potrivit listei de preturi, o ecografie abdominala costa 100 lei.

In mediul online, parerile despre acest centru medical sunt impartite. Pe de o parte, majoritatea pacientilor spun ca serviciile sunt de calitate si ca organizarea din centru este foarte buna. Medicii sunt bine pregatiti si intervin prompt. Pe de alta parte, cativa pacienti reclama faptul ca ora programarii nu se respecta.

Concluzii

Asadar, in Giurgiu se situeaza mai multe clinici si cabinete medicale specializate pe care le poti alege pentru precizie in diagnostic sau pentru monitorizarea unor afectiuni depistate in trecut cu ajutorul ecografiei abdominale. 

Pentru a face o alegere informata, cei care trebuie sa aleaga o clinica din Giurgiu trebuie sa consulte parerile altor pacienti si informatii privind experienta cadrelor medicale.