Meniu

Ecografie abdominala Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a beneficia de o ecografie abdominala in Iasi ai nevoie de un bilet de trimitere, in principal, dar o poti efectua si daca vrei sa aflii pe cont propriu cauza disconfortului abdominal, a durerilor sau a altor simptome ce pot aparea din cauza unor afectiuni digestive.

Ecografia abdominala foloseste unde sonore de inalta frecventa pentru a crea imagini ale organelor din aceasta zona, cum ar fi: ficatul, pancreasul, rinichii, vezica urinara, splina etc. O astfel de metoda este indicata in detectarea unor probleme medicale, printre care: tumori, calculi renali, afectiuni ale vezicii urinare. In continuare poti afla care sunt locatiile din Iasi unde se fac ecografii abdominale si cat costa acest serviciu.

Cat costa sa faci ecografie abdominala in Iasi

Pretul pentru o ecografie abdominala in judetul Iasi difera de la o clinica la alta, dupa cum poti vedea si in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Panaite Iulia
Clinica-Verificata
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 190 Ron
 • Cabinet de radiografie si ecografie
 • Efectueaza diverse tipuri de ecografii
 • Investigatii gratuite, decontate CAS, sau contra cost
 • Bun raport calitate-pret
Copou Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Examinari ecografice de diverse tipuri
 • Rapiditate in preluarea pacientilor
Medimagis
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Ecografii, radiografii, mamografii
 • Echipamente moderne
 • Atitudine pro-pacient
 • Locatie accesibila, situata la 5 minute de centrul comercial Palas
 • Bun raport calitate-pret
HermaMed Center
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • In contract cu CAS Iasi
 • Ecografii abdominale si multe alte tipuri de ecografii
 • Buna organizare
 • Personal amabil
 • Timpi mari de asteptare
Stefania Medical
80 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 80 Ron
 • Servicii de diagnostic si tratament
 • Analize medicale
 • Ecografii abdominale si alte ecografii
 • Promotii constante pentru diverse servicii
 • Preturi mai mari fata de alte laboratoare de analize
 • Sistem defectuos de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografie abdominala in Iasi

Mai multe informatii despre ecografii abdominale in Iasi poti afla din clasamentul de mai jos:

1. Dr. Panaite Iulia Vanda

In Cabinetul Medical Individual dr. Panaite Iulia Vanda, care este un cabinet de radiologie si ecografie infiintat in Iasi in 2007, se efectueaza si ecografie abdominala. In cabinet, pacientii beneficiaza, pe langa serviciile profesioniste de diagnostic, si de tratament si consiliere medicala si spirituala. Indiferent de problema de sanatate pentru care ai primit recomandarea de a efectua o ecografie, ai sanse mari ca in acest cabinet sa primesti raspunsul de care ai nevoie, pentru ca se efectueaza ecografii pentru mai multe zone ale corpului: ecografii mamare, pelvine, tiroidiene, de vene ale membrelor inferioare, Doppler vasculara, de glande salivare, de parti moi. Investigatiile se pot efectua atat cu bilet de trimitere CAS (in limita fondului disponibil), cat si contra cost.

Pretul unei ecografii abdominale este de 190 de lei.

Iesenii care au beneficiat de serviciile acestei clinici sustin ca au fost intampinati cu profesionalism si amabilitate, motiv pentru care le recomanda si altora serviciile de aici.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Panaite Iulia Vanda
Vezi Pareri

2. Copou Medical Center

Copou Medical Center si-a propus inca de la infiintare sa fie aproape de locuitorii din Iasi, prin servicii medicale in conditii moderne si la preturi rezonabile. Numeroasele specialitati medicale prezente in aceasta locatie sunt menite sa depisteze si sa trateze diverse afectiuni medicale. Investigatiile ecografice sunt realizate de mediul radiolog la solicitarea medicilor de la diverse specialitati din acest centru sau de la alte cabinete. Pe langa examinarile ecografice abdominale, se mai realizeaza si altele, printre care: ecografia endovaginala, tiroidiana, ecocardiografie, ecografia glandelor salivare cu punctie-biopsie, a venelor sau arterelor de la membrele superioare sau inferioare.

Un pret ecografie abdominala in Iasi, la Copou Medical Center, este de 200 de lei. 

Serviciile Copou Medical Center sunt apreciate pe internet. Oamenii spun ca atmosfera de aici este primitoare si ca serviciile sunt caracterizate de profesionalism si amabilitate. In plus, este subliniat si faptul ca aparatura este de ultima generatie si ca se remarca rapiditatea in preluarea pacientilor. 

3. Medimagis

Pentru o ecografie abdominala in Iasi te poti programa cu incredere si la Medimagis. Acest centru de radiodiagnostic dispune de o echipa de profesionisti in acest domeniu, in frunte cu prof. dr. Danisia Haba, medic primar radiodiagnostic. Ecografiile sunt realizate aici cu un echipament performant Esaote MyLab50 Xvision. Totodata, in clinica se mai efectueaza, pe langa ecografii, mamografii si radiografii digitale. 

O ecografie abdominala costa aici 250 de lei.

Unii dintre iesenii  care au trecut pragul acestui centru au ales sa-si impartaseasca experienta in review-urile de pe internet. Din ele reiese ca serviciile sunt de buna calitate, fiind subliniate mai multe aspecte pozitive: medici implicati si cu atitudine pro-pacient, profesionalism, tarife corecte.

4. HermaMed Center

Pe lista serviciului de ecografie abdominala din Iasi se afla si HermaMed. Clinica are contract cu CAS din 2004, astfel ca le ofera acces gratuit pacientilor sai la numeroase specialitati (cardiologie, dermatologie, geriatrie, ORL, medicina de familie, pneumologie etc.). In cabinetul de gastroenterologie se efectueaza consultatii, controale si ecografii abdominale cu plata. Pe langa acest tip de ecografie, mai sunt si altele care se efectueaza in cabinetele de specialitate ale  acestui centru medical: pelvine, de regiune cervicala, de tiroida, de glande mamare, de artere carotide, de artere carotide, vene ale membrelor.

Ecografia abdominala costa 150 de lei la HermaMed.

Mai multe persoane au tinut sa-si expun aparerea despre calitatea serviciilor acestui centru medical, relatand cate putin din experientele traite. Majoritatea spun ca au intalnit personal bine pregatit si amabil, atat la receptie, cat si in cabinete. De asemenea, se spune si ca in clinica este o buna organizare si ca intotdeauna este curatenie, dovedind respect pentru pacienti. Sunt insa si persoane care spun ca sunt unele aspecte ce nu au fost pe placul lor, cum ar fi timpii foarte mari de asteptare si ca nu se respecta programarile.

5. Stefania Medical

Stefania Medical este o clinica infiintata in Iasi, in 2004, si care, pe langa ecografii abdominale si pentru alte zone ale corpului, mai ofera o gama vasta de servicii: analize medicale, de recuperare si balneologie sau de medicina muncii. Ecografiile abdominale sunt realizate de dr. Laura Bunduc, specializata in medicina interna, in al carei cabinet se mai realizeaza si: consultatii, EKG, audiometrie si alte investigatii. De curand, in clinica se efectueaza si elastografii, pentru diagnosticarea precoce a tumorilor.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 80 de lei, potrivit listei de tarife publicate pe site-ul institutiei.

Sunt cateva aspecte negative pe care iesenii le-au remarcat in cazul acestui centru medical: lipsa de seriozitate in transmiterea unor rezultate, preturi mai mari fata de alte laboratoare de analize medicale, sistem defectuos de programari. In schimb, sunt si persoane multumite, care  spun ca au fost multumite de pregatirea si amabilitatea personalului medical.

Concluziile noastre

In concluzie, poti efectua o ecografie abdominala in Iasi la mai multe clinici medicale. Inainte de a te programa la una dintre locatiile pe care ti le-am prezentat, afla daca realizeaza investigatia de care ai nevoie. Din fericire, in aceste unitati medicale sunt puse la dispozitie diverse investigatii imagistice, asa ca ai toate sansele sa primesti ajutorul de care ai nevoie pentru stabilirea unui diagnostic corect sau pentru monitorizare.