Meniu

Ecografie abdominala Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Acest articol se adreseaza persoanelor care se afla in cautarea unei clinici sau centru medical unde pot sa faca ecografie abdominala in Oradea. Vor fi prezentate informatii utile despre clinicile de top, care sunt apreciate pentru raportul bun calitate-pret si pentru atitudinea profesionista a cadrelor medicale. 

Ecografia abdominala este o examinare imagistica non-invaziva, sigura si nedureroasa, pe care medicul ti-o poate recomanda atunci cand prezinti simptome sau semne care indica existenta unei afectiuni la nivelul organelor din cavitatea abdominala. Aceasta furnizeaza informatii importante despre structura organelor interne, iar in Oradea se poate face la un numar mare de clinici.

Unde poti sa faci ecografie abdominala in Oradea?

In Oradea, multi pacienti vor sa se programeze la ecografii abdominale atunci cand medicul lor suspecteaza ca ar putea exista probleme cu rinichii, ficatul, splina si alte organe interne ce pot fi vizualizate prin aceasta investigatie. Iata care este pretul pentru ecografia de abdomen la cele mai apreciate clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Pro-med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Act medical de calitate superioara
 • Medic profesonist, implicat si empatic
 • Diagnostic corect si solutii eficiente de tratament
 • Comunicare medic-pacient foarte buna
 • Curatenie si atmosfera linistita
Grandmed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, seriozitate si empatie
 • Personal cu experienta
 • Raport bun calitate-pret
 • Uneori programarile se decaleaza
Bioinvest
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si dedicat
 • Explicatii detaliate
 • Ambient placut
 • Preturi convenabile
 • Uneori ora programarii nu se respecta
Clinica Medena
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Clinica moderna
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista
Clinica Mos Calin
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism din partea echipei
 • Atentie si explicatii pe inteles
 • Aparatura de ultima generatie
 • Uneori programarile se suprapun
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru ecografie abdominala in Oradea?

Ecografia abdominala face parte din lista de servicii a unui numar mare de clinici din Oradea, fiind o investigatie foarte utila in diagnosticarea corecta a multor afectiuni. Este important ca aparatura sa fie performanta, pentru a furniza imagini inalt calitative si concludente. 

Daca vrei sa beneficiezi de o ecografie abdominala in Oradea la pret accesibil, urmatorul clasament te poate ghida spre alegerea unei clinici sau centru medical unde se practica tarife corecte si unde calitatea serviciilor este apreciata de un numar mare de pacienti: 

1. Pro-med

Cabinetul medical Pro-med este o optiune principala pentru cei care locuiesc in Oradea si au nevoie de o ecografie abdominala. Aici sunt disponibile mijloace si metode moderne de diagnostic si tratament, ecografia fiind una dintre specializarile acoperite. Activitatea este coordonata de catre dr. Sergiu Bonat, medic primar urolog cu o experienta de peste 10 ani in domeniul medical. Este membru in mai multe asociatii de profil si are un parcurs academic si profesional complex. Si-a consolidat experienta prin participarea la numeroase cursuri postuniversitare nationale si internationale, avand un portofoliu generos de publicatii si lucrari stiintifice prezentate. 

Ecografia abdominala costa 200 lei. 

Mai multi pacienti recomanda serviciile medicale oferit la Pro-med, exprimandu-si aprecierea prin intermediul recenziilor online. Dr. Bonat abordeaza cu calm problemele pacientilor, este implicat, empatic, ofera diagnostic corect si solutii eficiente. Este descris ca fiind un profesionist, iar pacientii il apreciaza pentru ca ofera explicatii clare, intr-un limbaj usor de inteles. Cabinetul este curat si atmosfera linistita. Calitatea actului medical este superioara, iar comunicarea medic-pacient este foarte buna.

2. Grandmed

Ecografii abdominale se fac inclusiv la Grandmed in Oradea, unde se propun servicii medicale integrate clinice si paraclinice. Aici profeseaza un colectiv de elita, format din medici primari, medici specialisti si cadre universitare. Obiectivul acestei clinici este de a asigura constant o calitate inalta a actului medical, de a oferi solutii complete de tratament si diagnostic corect. Sunt disponibile servicii din mai multe discipline medicale, astfel ca pacientii beneficiaza de expertiza unei echipe cu experienta. 

La Grandmed, ecografia abdominala totala costa 200 lei. 

In mediul online, majoritatea pacientilor care si-au exprimat opinia despre Grandmed se declara multumiti. Personalul este amabil, serios si profesionist. Raportul calitate-pret este foarte bun, iar medicii dau dovada de rabdare, empatie si respect. Desi cele mai multe pareri sunt pozitive, exista si persoane care spun ca ora programarii nu este mereu respectata.

3. Bioinvest

Pentru investigatii imagistice in Oradea, inclusiv pentru ecografie abdominala, poti merge la centrul medical Bioinvest. Siguranta acordata pacientilor, interpretarea corecta a rezultatului si stabilirea unui plan terapeutic eficient sunt aspecte prin care se asigura calitatea inalta a actului medical. Buna desfasurare a activitatii este asigurata de colectivul cu experienta, precum si de folosirea unui sistem informatizat actual. Bioinvest gazduieste o echipa formata din medici specialisti din toate specialitatile medicale, care se afla intr-o pefectionare continua si care participa la programe interne in acest sens. 

La Bioinvest, ecografia abdominala generala costa 160 lei.  

In ceea ce priveste feedback-ul de la pacienti, majoritatea se declara multumiti. Personalul este profesionist, dedicat pacientului, ofera explicatii detaliate, este rabdator si are o atitudine prietenoasa. Serviciile sunt de calitate, iar preturile convenabile. De asemenea, ambientul din centrul medical este placut. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar sunt si pacienti care scot in evidenta un dezavantaj, anume acela ca programarile nu se respecta intotdeauna. 

4. Clinica Medena

Daca locuiesti in Oradea sau in apropiere si cauti sa te programezi la ecografie abdominala, o optiune foarte buna o constituie Clinica Medena. Sunt disponibile servicii din mai multe ramuri medicale, intre care medicina interna, ecografia si endocrinologia. Colectivul si-a inceput activitatea in anul 2011, clinica fiind initial un centru specializat in osteoporoza, care si-a extins ulterior lista de servicii si specializari acoperite. Diversificarea serviciilor inca reprezinta o prioritate pentru Clinica Medena, la fel si investitiile permanente in aparatura performanta. Echipa este formata din medici care mizeaza pe o colaborare interdisciplinara si pe calitatea inalta a actului medical.   

Pacientii care aleg aceasta clinica vor plati 150 lei pentru ecografia abdominala.

Clinica este moderna si frumoasa, iar personalul competent si amabil. Potrivit recenziilor din mediul online, serviciile sunt de inalta calitate, ora programarii se respecta si comunicarea medic-pacient este foarte buna. Cu toate acestea, sunt persoane care spun ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit. 

5. Clinica Mos Calin

Specializat in ecografie, cabinetul Dr. Mos Calin din Oradea este una dintre variantele pe care le ai la dispozitie daca locuiesti in acest oras si trebuie si faci ecografie abdominala. Aici isi desfasoara activitatea dr. Mos Calin, medic primar in radiologie si imagistica medicala. Doctor in stiinte medicale, acesta pune la dispozitia pacientilor o gama variata de investigatii imagistice, folosind aparatura moderna. 

Ecografia abdominala generala costa 170 lei la acest cabinet.

Profesionalismul, amabilitatea, atentia si oferirea unor explicatii usor de inteles sunt principalele motive pentru care mai multi pacienti au ales acest cabinet. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie. Un alt aspect pozitiv il reprezinta faptul ca medicul si asistenta vorbesc fluent engleza, motiv pentru care sunt apreciati inclusiv de pacientii care nu vorbesc limba romana. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa mai multe persoane reclama faptul ca programarile se suprapun si timpii de asteptare sunt mari. 

Concluzii

In Oradea, poti gasi usor o clinica sau un cabinet medical unde se fac ecografii abdominale, insa este recomandat sa le alegi pe cele care se bucura de aprecierea pacientilor si care garanteaza obtinerea unor imagini de inalta calitate. In acest fel, investigatia va decurge usor si rezultatele il vor ajuta pe medicul specialist sa depisteze rapid o eventuala afectiune.