Meniu

Ecografie abdominala Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o ecografie abdominala in Pitesti pentru a identifica motivul durerilor abdominale pe care le-ai avut in ultima vreme? Ai sosit in locul potrivit, pentru ca in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top al celor mai apreciate si frecventate clinici chiar din orasul tau, spre care iti poti indrepta atentie cu incredere. 

Daca esti in cautarea unor clinici dotate cu aparaturi performante in Pitesti, care sa aiba capacitatea de a realiza investigatii precise, atunci te incurajam sa citesti in continuare si sa le descoperi pe cele mai cautate. Ecografia abdominala este o metoda de examinare aprofundata a vezicii biliare, rinichilor, ficatului, splinei, fiind capabila sa identifice daca te confrunti cu diverse patologii periculoase sau daca esti perfect sanatos. 

Cat costa o ecografie abdominala in Pitesti?

Atunci cand vine vorba de realizarea unei ecografii abdominale in Pitesti, trebuie sa stii ca preturile pot fi influentate de mai multi factori, cum ar fi eficienta si performanta echipamentelor medicale utilizate in timpul investigatiilor, experienta doctorilor sau chiar renumele clinicii. In tabelul de mai jos ai pregatite toate tarifele aplicate la institutiile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
AB Medica
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 160 Ron
 • Implicare, atentie la detalii, profesionalism
 • Experienta vasta
 • Aparatura performanta
 • Investigatii imagistice multiple si de calitate
 • Timpul de asteptare
Natisan
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si atentie la detalii
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Investigatii profesionale
 • Comunicarea cu personalul de la receptie este uneori deficitara
Dr. Sivu Nicu
120 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 120 Ron
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Nu este foarte comunicativ
 • Dificil de contactat
Hospital Dr. Irimia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparatura performanta si moderna
 • Personal medical profesionist
 • Unii pacienti sustin ca au fost tratati cu superficialitate
 • Programari decalate
Muntenia Hospital
185 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 185 Ron
 • Profesionalism, experienta vasta si grija fata de pacient
 • Aparate de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Investigatii imagistice calitative
 • Personalul de la receptie
 • Programari decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care efectueaza ecografie abdominala in Pitesti

Stim ca este de-a dreptul coplesitor sa gasesti o clinica de incredere care sa fie specializata in ecografia abdominala in Pitesti, din cauza faptului ca exista atat de multe variante disponibile si nu stii care este cea potrivita. Din acest motiv, in cele ce urmeaza, ai pregatita o lista cu institutiile medicale de incredere la care poti apela cu incredere, printre care se numara si:

1. AB Medica

AB Medica este un cabinet medical in cadrul caruia pacientii pot beneficia de o ecografie abdominala in Pitesti la standarde inalte. Spatiul este primitor si modern, astfel incat pacientii care ii trec pragul sa se simta cat mai confortabil. Cabinetul este dotat cu o aparatura de ultima generatie, capabila sa efectueze proceduri si investigatii profesionale. Acesta este divizat in 12 cabinete medicale, aflate sub coordonarea a 12 medici cu experienta si renume atat in Pitesti, cat si in Bucuresti. Pe langa ecografia abdominala, se mai pot efectua si alte investigatii imagistice, cum ar fi: ecografia la san, tiroida, testiculara, a partilor moi, la sold, transvaginala, transfontanelara. 

Pretul pentru ecografie abdominala in Pitesti este de 160 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile clinicii AB Medica au fost multumiti de prestatia medicala a personalului. Implicarea, amabilitatea, atentia la detalii, profesionalismul si experienta vasta in specialitatile medicale sunt calitatile care au contribuit semnificativ la recenziile pozitive care au fost postate in mediul online. Cu toate acestea, au existat si nemultumiri in ceea priveste timpul de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre AB Medica  
Vezi Pareri

2. Natisan

Natisat a fost infiintat in anul 2000, fiind la inceput un cabinet medical de familie, urmand sa devina un centru medical in care pacientii vin cu incredere pentru efectuarea diverselor investigatii imagistice ca ecografia abdominala in Pitesti. Pe langa serviciile imagistice, centrul medical mai poate pune la dispozitia persoanelor interesate si urmatoarele specialitati: cardiologie, medicina interna, neurologie, medicina de urgenta, RMN, mamografie, osteodensitometrie, recuperare medicala si laborator de analize. Echipa medicala din spatele clinicii Natisan este una experimentata, care isi desfasoara activitatea cu implicare, dedicare si pasiune. Alaturi de o aparatura performanta, medicii reusesc sa desfasoare un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 150 lei.

Predominante sunt recenziile pozitive, in cadrul carora pacientii mentioneaza ca apreciaza profesionalismul, amabilitatea, atentia la detalii si empatia cadrelor medicale. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce le ofera tuturor increderea ca serviciile oferite sunt de o calitate superioara. Cu toate acestea, exista mici disfunctionalitati in ceea ce priveste comunicarea cu personalul de la receptie.

3. Dr. Sivu Nicu

Cabinetul individual al dr. Sivu Nicu este specializat in endoscopie si ecografie, pacientii avand sansa de a beneficia de o ecografie abdominala in orasul Pitesti la o calitate ridicata. Cu o experienta de 20 de ani, medicul reuseste sa ofere unele dintre cele mai bune si eficiente tratamente pentru cei care se confrunta cu probleme abdominale. Cabinetul este dotat cu ecografe profesionale, Toshiba Aplio XG si Essaote My Lab 60X Vision, capabile sa obtina imagini clare. Astfel, dupa interpretarea corecta a rezultatelor, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic precis. Pacientii pot beneficia, totodata, si de tratamente personalizate, recomandate pentru problema de sanatate de care sufera. Pe langa ecografia abdominala, cabinetul mai ofera si: ecografie pelvina, tiroida, la san, a partilor moi, Doppler vascular, intrarectal, intravaginal si de sarcina.

Pentru o ecografie abdominala in Pitesti, pretul pleaca de la 120 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la ajutorul cabinetului individual al medicului Sivu Nicu au fost multumiti de prestatia medicala a sa, acesta oferind informatii precise si un diagnostic exact. Multi spun ca este un medic care isi cunoaste meseria foarte bine. Din pacate, nu este foarte comunicativ si este dificil de contactat din cauza numarului ridicat de solicitari din fiecare zi. 

4. Hospital Dr. Irimia

Spitalul dr. Irimia este primul spital privat din Pitesti, infiintat in 1991, in cadrul caruia poti efectua o ecografie abdominala la o calitate ridicata. In cadrul spitatului se utilizeaza o aparatura ultramoderna si performanta, cu ajutorul careia pacientii se pot bucura de rezultate precise, care sunt ulterior interpretate corect de catre cadrele medicale specializate. Exista si un bloc operator in care se efectueaza interventii chirurgicale de o complexitate ridicata. Personalul medical este bine pregatit si capabil sa faca fata oricarei situatii, venind in ajutorul pacientilor cu solutii si tratamente adecvate pentru fiecare problema in parte. Obiectivul echipei medicale este sa ofere pacientilor tot sprijinul necesar pentru depasirea cu succes a tuturor problemelor de sanatate.

Pretul pentru o ecografie abdominala incepe de la 200 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Unii dintre ei afirma cu seninatate ca au avut parte de servicii medicale ireprosabile, ca atitudinea personalului medical a fost profesionala si ca aparaturile utilizate sunt de o performanta ridicata. Cu toate acestea, exista si pacienti care nu s-au simtit in largul loc, care au fost tratati cu superficialitate si care au avut programarile decalate.

5. Muntenia Hospital

Spitalul Muntenia a aparut in anul 2008 si este recunoscut pentru precizia obtinuta in investigatiile imagistice; astfel, cei care vor sa efectueze o ecografie abdominala in Pitesti la standarde inalte, pot lua in considerare aceasta varianta. Spitalul isi desfasoara activitatea pe baza unei serii de valori, precum: certitudine, siguranta, incredere, integrare, competenta, confort, maleabilitate si comunicarea eficienta dintre pacient si medic. Echipa medicala da dovada de fiecare data de profesionalism, experienta, grija fata de pacient si pricepere, avand capacitatea de a oferi fiecarei persoane in parte solutii relevante pentru problemele de sanatate pe care le experimenteaza. De asemenea, aparatura folosita este de ultima generatie, prin intermediul careia cadrele medicale pot obtine un diagnostic precis.

Pretul pentru o ecografie abdominala totala este de 185 lei.

Parerile pacientilor sunt atat pro, cat si contra. Unii dintre ei mentioneaza ca medicii sunt apropiati de pacienti, empatici, de incredere, profesionisti, amabili, priceputi, bine pregatiti si buni diagnosticieni. De asemenea, cuvinte de lauda au primit si asistentele, datorita desfasurarii unui act medical ireprosabil. Din pacate, exista si numerosi pacienti care sunt nemultumiti de decalarea programarilor si de personalul de la receptie. 

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in efectuarea ecografiei abdominale in Pitesti? Asigura-te ca ai luat in considerare toate variantele prezentate anterior, in care institutiile medicale sunt dotate cu aparaturile adecvate speciale pentru obtinerea diagnosticului corect. In plus, cadrele medicale au o buna pregatire si sunt preocupate de bunastarea pacientului. Alege optiunea care te avantajeaza cel mai mult si efectueaza investigatia ecografica intr-un cadrul specializat.