Meniu

Ecografie abdominala Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe persoane aleg sa-si faca o ecografie abdominala in Targoviste, la recomandarea medicului sau din proprie initiativa, pentru a afla cauza anumitor simptome: dureri abdominale, arsuri de esofag, stari de greata, gust amar sau acru, tulburari de tranzit etc. In acest articol, venim in sprijinul locuitorilor din intreg judetul Dambovita care au nevoie sa se prezinte la medic pentru o ecografie abdominala, fie ea superioara, inferioara sau totala, prezentand clinicile de top din municipiul Targoviste.

Ecografia abdominala este utila in diagnosticarea sau urmarirea evolutiei unor afectiuni din aceasta parte a corpului, vizualizand forma, dimensiunea si structura organelor interne si depistand eventualele nereguli (pietre la rinichi, pancreatita, ciroza, cancer etc.). Poti citi in continuare pentru a afla unde sa te prezinti pentru o ecografie de acest tip in Targoviste.

Cat costa o ecografie abdominala in Targoviste

Pretul pentru o ecografie abdominala in municipiul Targoviste difera de la o clinica la alta. Poti vedea care sunt principalele tarife in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Medcare
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Ecografii abdominale cu sau fara consultatie de gastroenterologie
 • Bun raport calitate-pret
Centrul Mediplus
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Investigatii imagistice diverse
 • Echipa de medici cu experienta
 • Gama vasta de ecografii
 • Investigatii imagistice rapide
 • Unii pacienti sunt nemultumiti de reprogramarea unor consultatii
Purmed
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Ecografii abdominale pentru copii si adulti
 • Analize medicale
MedLife
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 190 Ron
 • Oferta vasta de specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Diverse tipuri de ecografii
 • In contract cu CAS
 • Abonamente individuale de sanatate
 • Nu se respecta programarile
 • Uneori se anuleaza sau amana programarile
Clinica Valleriana
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Diverse cabinete medicale
 • Medici cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Ecografii abdominale si alte tipuri de ecografii
 • Uneori nu se poate plati cu cardul
 • Unii pacienti reclama organizarea defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza ecografie abdominala in Targoviste

Mai jos iti prezentam un clasament al clinicilor in care se realizeaza ecografie abdominala in orasul Targoviste. Iti pot fi de ajutor in luarea unei decizii si parerile pacientilor in legatura cu calitatea serviciilor din aceste locatii.

1. Medcare

Medcare Family Center din Targoviste este o clinica dedicata, după cum arata si numele sau, intregii familii, astfel ca poti efectua aici si o ecografie abdominala, dar si multe alte investigatii, consultatii si proceduri. Echipa de profesionisti de aici este coordonata de dr. Andrei Tomescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu o experienta de peste 25 de ani in aceasta specialitate. Echipamentele din clinica sunt de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii efectueaza ecografii precise. Specialistul la care te poti programa pentru o consultatie de gastroenterologie cu sau fara ecografie abdominala este dr. Nicolae Mindrila, medic primar medicina de urgenta. Tot pentru o astfeld e ecografie mai poti merge si la dr. Alina Cristiana Sirjita, medic specialist radiologie si imagistica medicala, cu competenta in ultrasonografie generala, IRM si CT.

Pretul unei ecografii abdominale este de 180 de lei la Medcare. Daca doresti si consultatie de gastroenterologie, si ecografie abdominala, trebuie sa achiti 300 de lei.

Aprecierile pacientilor „curg” pe internet, in privinta acestei clinici si in special a domnului doctor Andrei Tomescu. Targovistenii spun ca medicii de aici sunt buni profesionisti, isi dau interesul si sunt foarte seriosi in ceea ce fac. Se mai spune si ca intreg personalul este amabil si ca raportul dintre calitate si pret este unul onest.

Vezi parerile pacientilor despre Medcare
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Mediplus

Centrul Medical Mediplus din Targoviste manifesta o atentie deosebita fata de pacienti, oferindu-le o gama vasta de specialitati, printre care si posibilitatea de a efectua o ecografie abdominala. Echipa de medici care activeaza in acest centru este una numeroasa si alcatuita din medici primari si medici specialisti din mai multe domenii de activitate: ORL, ginecologie si obstetrica, radiologie imagistica, neurochirurgie, cardiologie, urologie, pneumologie, endocrinologie, stomatologie. O gama vasta de ecografii se realizeaza in aceasta locatie, printre care si de abdomen superior, inferior sau abdomen total.

Ecografia abdominala totala are un pret de 250 de lei la Mediplus. Ecografia de abdomen inferior are un tarif de 180 de lei, iar cea de abdomen superior – 200 de lei.

Rabdare in examinarea pacientilor, profesionalism, personal amabil la receptie, investigatii imagistice rapide, respectarea programarilor – acestea sunt cateva dintre aprecierile pe care oamenii le-au punctat pe internet la adresa acestei clinici medicale. Sunt insa si persoane care spun ca au avut parte de o experienta neplacuta, pentru ca le-au fost reprogramate consultatiile. 

3. Purmed

Purmed este o clinica medicala din Targoviste la care poti merge pentru o ecografie abdominala si pentru alte investigatii si proceduri din mai multe specialitati: oftalmologie, dermatologie, neurologie, ginecologie, endocrinologie, oncologie, chirurgie vasculara. Pe langa ecografiile abdominale, mai sunt si alte ecografii care se pot realiza (cardiace, doppler de membre sau carotide, ecografii pentru nou-nascuti). Echipa medicala este alcatuita din specialisti de renume, printre care dr. Ovidiu Nicodin, ginecolog, dr. Cristian Purcaroiu, medic boli interne cu competenta in ecografie generala sau dr. Ovidiu Simionescu – neurolog.

Un pret pentru o ecografie abdominala in Targoviste, la Purmed, este de 250 de lei.

Serviciile acestei clinici din Targoviste sunt apreciate de pacienti, acestia spunand ca medicii sunt amabili si bine pregatiti, fiind deschisi totodata sa ofere toate explicatiile solicitate de cei care le trec pragul cabinetelor. Sunt apreciate de asemenea si serviciile de ecografie pentru bebelusi, despre care parintii spun ca sunt realizate in deplin confort pentru cei mici.

4. MedLife

Clinica MedLife Polimed din Targoviste pune la dispozitie si un serviciu de ecografie abdominala pentru locuitorii din judetul Dambovita. Aici, ecografiile sunt realizate de catre dr. Viorel Tomescu, medicspecialist medicina generala cu competenta in ecografie. In aceasta clinica isi desfasoara activitatea medici de renume din Bucuresti si din judetul Dambovita, ce activeaza in diverse domenii: gastroenterologie, medicina de familie, medicina interna, endocrinologie, neurologie, pneumologie, urologie, nefrologie, recuperare medicala etc.  

Ecografia abdominala are aici un pret de 190 de lei. Cei care opteaza pentru consultatie si ecografie trebuie sa achite 250 de lei.

Sunt si opinii pozitive, si negative, in legatura cu clinica Polimed MedLife din Targoviste. Unii oameni spun ca au ramas impresionati de: amabilitatea personalului de la receptie, de interioarele curate si igienizate, de atmosfera placuta din mai multe cabinete si de disciplina de aici. Unii spun ca lucrurile s-au mai imbunatit in ultima perioada, fata de anii trecuti, in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Cu toate acestea tot mai sunt aspecte de imbunatatit, pentru ca oamenii se plang de nerespectarea programarilor sau de anularea unor programari.

5. Clinica Valleriana

Din oferta bogata de servicii a Clinicii Valleriana din Targoviste fac parte si ecografiile abdominale, dar si multe alte tipuri de ecografii: mamare, endovaginale, de sarcina, de parti moi, testiculare, de pelvis, de tiroida, ecografie cardiaca, de sold, Doppler cu bule, de membre sau Doppler cervical. Ecografiile abdominale se pot efectua in cabinetul de gastroenterologie, acolo unde activeaza dr. Catalin Marica, medic specialist gastroenterologie, cu competente in ecografie, colonoscopie, endoscopie si prelevare biopsie.

Pretul unei ecografii abdominale este de 200 de lei, iar consultatia cu ecografie costa 250 de lei, la dr. Marica de la Clinica Valleriana.

Sunt multe recenzii pozitive in mediul online referitor la activitatea acestui medic gastroenterolog. Oamenii spun ca doctorul este atent, rabdator si profesionist, fiind un medic pasionat si priceput. In privinta clinicii Valleriana, pacientii au pareri diferite. In timp ce unii spun ca serviciul de receptie lasa de dorit, ca de multe ori nu se poate plati cu cardul si ca organizarea este defectuasa, altii declara ca personalul medical este profesionist si ca aparatura este performanta.

Concluziile noastre

De regula, in momentul in care ai de efectuat o ecografie abdominala in Targoviste, trebuie sa te interesezi care sunt clinicile unde se efectueaza aceasta investigatie. Acest articol te ajuta foarte mult in acest sens, pentru ca ti-a prezentat centrele medicale si clinicile in care se realizeaza acest tip de ecografie, facandu-ti totodata cunostinta cu specialistii si cu preturile practicate. 

Tine cont de toate aceste informatii pentru a lua o decizie buna in ceea ce te priveste si a te bucura de servicii cu un raport bun calitate-pret.