Meniu

Ecografie abdominala Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti ecografie abdominala in Tulcea si nu stii care ar fi cea mai potrivita clinica spre care ai putea sa te indrepti pentru o investigatie de calitate, care sa reflecte cu precizie starea de sanatate a organelor interne si ale tesuturilor din abdomen. Pentru ca este greu sa cercetezi piata serviciilor medicale dintr-un oras resedinta de judet, te poti ajuta de articolul de fata, in care vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale referitoare la optiunile de care dispui in ceea ce priveste o investigatie imagistica prin ultrasunete.

In Tulcea, poti face ecografia la un centru medical prevazut cu aparatura moderna si personal competent in ultrasonografia medicala, astfel incat diagnosticul pe care il vei obtine in urma rezultatelor examinarii sa fie corect si precis, pentru un tratament adecvat al afectiunii sau simptomelor de care suferi.

Unde mergi pentru ecografie abdominala in Tulcea?

Orice pacient doreste cea mai buna abordare medicala a simptomelor sale din partea unui medic profesionist si empatic, ceea ce este perfect valabil si in cazul ecografiei abdominala in Tulcea. Poti face o programare la una dintre clinicile incluse in tabelul de mai jos si vei avea toate sansele de a obtine o investigatie imagistica la standarde inalte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Consultatii eficiente
 • Timp mare de asteptare
 • Serviciul de receptie nu raspunde la telefon
Visa Med
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Personal experimentat
 • Unii pacienti spun ca asistentele nu au empatie
 • Personalul de la receptie nu are solicitudinea necesara unui post de relatii cu publicul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de ecografie abdominala in Tulcea

Poti conta pe clasamentul din tabelul de mai sus sau iti poti construi propriul top al clinicilor cu servicii de ecografie abdominala in Tulcea, in care pe primul loc sa se situeze centrul medical pe care il vei alege chiar tu pentru investigatia de care ai nevoie. Pentru aceasta te poti baza pe informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi prezentarea clinicilor din punct de vedere al aparaturii de care dispun, al personalului medical si al tarifelor practicate. Recenziile pacientilor care le-au calcat pragul iti vor fi de asemenea de folos in decizia de a alege una dintre unitatile medicale din clasament.

1. Routine Med

Infiintat in anul 2010, Centrul medical Routine Med activeaza pe piata serviciilor medicale private din judetul Tulcea, oferind pacientilor consultatii si tratamente in numeroase specialitati clinice, investigatii paraclinice: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie aparat urinar, ecografie cardiaca, ecografie tiroida, ecografie transvaginala. Investigatia imagistica a organelor si tesuturilor din cavitatea abdominala va fi efectuata de dr. Gheorghe Angela-Sazie, medic specialist in medicina interna, avand competente in ultrasonografie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie abdominala in Tulcea, pretul este de 150 de lei in acest centru medical.

Experientele pacientilor si gradul de multumire pentru prestatiile clinicii sunt diferite, in functie de medicul la care au mers sau de investigatia accesata. Unii pacienti scriu in recenziile de pe Google ca au intalnit aici profesionalism, medici cu experienta, consultatii eficiente si un personal amabil. Pe de alta, parte sunt o multime de pacienti nemultumiti care reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

2. Visa Med

Clinica Visa Med, fondata in Tulcea in anul 2004 este unul dintre cele mai importante centre de diagnostic si tratament din judet, cu o retea formata din unitati de sanatate proprii si centre partenere, si asigura servicii medicale de medicina muncii, consultatii de specialitate, analize si investigatii clinice si de laborator, radiologie si imagistica medicala – radiografii, ecografie abdominala, ecografie pelviana, ecografie tiroidiana si ecografie mamara. La cabinetul specializat il vei gasi pe dr. Keiani Noufar, medic specialist radiologie si imagistica medicala. 

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei.

Parerile pacientilor fara de serviciile de la Visa Med sunt impartite, asa cum reiese din recenziile de pe Google. Exista o sectiune de recenzii special pentru centrul de imagistica al clinicii, despre care pacientii spun ca se caracterizeaza prin profesionalism si experienta din partea personalului medical. In ceea ce priveste alte aspecte, indeosebi legate de organizare, pacientii spun ca centrul sufera in ceea ce priveste comportamentul asistentelor medicale si in lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

Concluzii

Procedura non-invaziva si sigura, care ofera informatii importante despre starea organelor din abdomen, ecografia abdominala in Tulcea se poate realiza la una dintre clinicile private cu traditie pe piata serviciilor de sanatate din judet. Inca de la inceputul anilor 2000, centrele medicale din clasament s-au aflat la dispozitia pacientilor, asigurand consultatii si investigatii ecografice de calitate, cu ajutorul unor aparate performante si al unor medici bine pregatiti.

Poti apela in Tulcea atat la un specialist in radiologie si imagistica medicala, cat si la un medic internist cu experienta si competente in ultrasonografie. Oricare ar fi alegerea ta, cabinetele de ecografie de la cele doua centre iti pot garanta o investigatie de acuratete, pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat afectiunii de care suferi.