Meniu

Ecografie abdominala Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea ultrasonografica este o metoda accesibila, neduroroasa, neiradianta de a obtine imagini ale organelor interne, necesare diagnosticarii diferitelor patologii, si poti accesa o ecografie abdominala in Valcea la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top dotate cu aparatura performanta si personal medical competent. Pentru ca niciodata nu ai timp la dispozitie pentru a cerceta piata serviciilor de sanatate dintr-un oras inainte de a suna la una dintre clinici pentru o programare, articolul de fata iti va folosi drept ghid de orientare, cu ajutorul caruia vei putea identifica centrele medicale in care se realizeaza investigatii cu tehnologia ultrasunetelor, pentru o alegere pe care sa nu o regreti ulterior.

Vei avea surpriza placuta sa constati ca Ramnicu Valcea este bine reprezentat in ceea ce priveste ecografia, atat la nivel cantitativ, ca numar de clinici in care este disponibila investigatia, cat si din punct de vedere al calitatii acesteia.

Unde mergi pentru ecografie abdominala in Valcea?

Fiind o investigatie atat de importanta, de care depinde in mare parte diagnosticul intocmit de medicul care te trateaza, vrei de la o ecografie in Valcea rezultate concludente si precise, care sa constituie temelia rezolvarii problemelor de sanatate cu care te confrunti. Alegand una/unul dintre clinicile si cabinetele incluse in tabelul de mai jos, ai garantia unei examinari de calitate, efectuate de un profesionist cu experienta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Francu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Medic extraordinar
 • Persoana amabila si empatica
 • Consultatii si ecografii de calitate
 • Solutii medicale eficiente
Clinica Dea-Lex
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist si experimentat
 • Empatie fata de pacienti
 • Precizie 100% la ecografii
Maramed
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionist de nota 10
 • Comunicare buna cu pacientii
 • Preturi accesibile
 • Punctualitate in respectarea programarilor
Balneomedcenter
220 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Dotari de ultima generatie
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
Rapitest
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor care realizeaza ecografie abdominala in Valcea

Nu esti genul care sa aleaga strict pe baza unor recomandari, cu atat mai mult in cazul unei investigatii complexe cum este ecografia in Valcea, de aceea sectiunea urmatoare a articolului iti va fi de ajutor. Vei gasi aici informatii despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispun clinicile si cabinetele din top, tarifele percepute, calificarile medicilor si opiniile pacientilor care au calcat pragul centrelor medicale din clasament, detalii necesare unei decizii rationale.

1. Dr. Droseta Francu

Cabinetul de Ecografie Medical Imaging din Valcea pune la dispozitia pacientilor gama completa de investigatii imagistice cu ultrasunete: ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie pelvina, ecografie Doppler si ecografie de sarcina. Medicul care activeaza aici, dr. Droseta Francu, este specialist in medicina de familie si detine competente in ecografia generala si speciala, avand peste 25 de ani de experienta in ultrasonografie. Examinarile se realizeaza cu ajutorul ecografului performant Samsung HS70 A With Prime, care poate fi folosit pentru examinari 2D, Doppler color si 3D/ 4D/5D.

Pentru o ecografie abdominala in Valcea, pretul este de 200 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea cabinetului, acest este apreciat de pacientii care au lasat recenzii pe Google cu 5 stele din 5. Comentariile mentioneaza ca dr. Droseta Francu este un medic extraordinar si o persoana amabila, empatica, avand rabdare cu pacientii si problemele lor. De asemenea, cabinetul este recomandat pentru solutiile eficiente de tratament si diagnosticele corecte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Droseta Francu
Vezi Pareri

2. Clinica Dea-Lex

In incinta Clinicii Dea-Leax din Ramnicu Valcea se gasesc un cabinet de cardiologie, unul de pneumologie si un cabinet de ecografie, in care se realizeaza ecografie obstreticala, ecografie ginecologica, ecografie transvaginala, ecografie mamara, sonoelastografie si ecografie abdominala. Vei putea conta aici pe experienta si pregatirea dr. Corina Livia Deaconu, medic primar radiolog, cu competenta in ecografie obstetricala si ginecologica. Investigatiile se efectueaza cu trei ecografe de ultima generatie: aparatul Siemens Acuson Antares 3D 4D, pentru ecografii de morfologie fetala si Doppler, ecografii de inalta acuratete pe diverse regiuni ale corpului, ecografii mamare cu elastografie, aparatul Siemens G50 Sonoline pentru diverse examinari de medicina interna si ecograful de cardiologie Siemens Accuson.

O ecografie abdominala te va costa 200 de lei la aceasta clinica.

Potrivit recenziilor de pe Google, cabinetul de ecografie al dr. Corina Livia Deaconu este foarte apreciat de pacientii din Valcea. In comentarii se mentioneaza ca serviciile sunt de inalta calitate, ca medicul este profesionist, cu experienta si empatie fata de pacienti, iar observatiile care insotesc fisele de examinare au o precizie de 100%.

3. Maramed

Cabinetul Maramed functioneaza in Valcea din anul 2006 cu o oferta de servicii medicale complexe: consultatii, diagnostic si tratament in probleme de medicina generala si de familie, examinari ecografice diverse: ecografie abdominala, ecografie obstretica, ginecologica, urologica, Doppler vascular, ecografie cardiologica si ecografie de parti moi. Dr. Magdalena Jitea este medic specialist in medicina generala si de familie, avand competente in ultrasonografie. Cabinetul dispune de un ecograf performant, Hitachi Aloka F37, care permite realizarea de  investigatii de inalta acuratete si precizie. 

Pretul unei ecografii abdominale este de 180 de lei.

Locuitorii orasului Ramnicu Valcea care au vizitat cabinetul Maramed declara prin intermediul recenziilor de pe site-ul Citymaps.ro ca au avut o experienta multumitoare aici. Potrivit pacientilor, serviciile sunt excelente, medicul Magdalena Jitea este un profesionist de nota 10, dedicat pacientilor, pe care ii abordeaza cu rabdare si calm. De asemenea, se apreciaza ca preturile sunt accesibile, iar programarile se respecta cu punctualitate.

4. Balneomedcenter

Balneomedcenter este o retea medicala din care fac parte in Ramnicu Valcea un spital, o baza de tratament si o policlinica, dotata cu un centru de imagistica la standarde inalte, in care se efectueaza toate tipurile de investigatii: rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata, radiografii, mamografii, ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie de parti moi, ecografie cu elastografie, ecografie cu substanta de contrast, DXA, endoscopie, bronhoscopie, citoscopie si artroscopie. Pentru investigatie de care ai nevoie, poti apela aici la un medic specialist in imagistica medicala, dr. Dr. Charaf Hmida sau dr. Delia Diaconu, ori la un specialist in medicina interna, gastroenterologie, cardiologie sau medicina interna. Ecografia se realizeaza cu o serie de ecografe moderne, de ultima generatie, ultimul aparat achizitionat fiind ecograful multidisciplinar  LOGIQ P9 R3, cu ajutorul caruia se pot efectua ecografii si elastografii asupra diferitelor tesuturi moi.

Tariful pentru o ecografie abdominala este de 220 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile centrului medical si considera, potrivit recenziilor, ca este o clinica buna, cu standarde inalte de calitate, medici profesionisti si amabili, dotari de ultima generatie. Sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite, conform unora dintre pacienti, cum ar fi o mai buna organizare a programarilor si preturi mai accesibile.

5. Rapitest

In ambulatoriul Clinicii Rapitest din Valcea, pacientii pot accesa analize, consultatii si ecografii diverse: ecografie mamara, tiroidiana, de prostata, ecografie abdominala, ecografie cu substanta de contrast, ecografie Doppler, ecografie morfo-fetala 4D, ecografie endo-cavitara. Clinica situata in centrul orasului dispune de un ecograf performant Fibroscan-Echosens, care determina gradul de fibroza hepatica, si de alte trei ecografe moderne. Specialistul caruia ai putea sa te adresezi pentru ecografie in functie de simptomele pe care le resimti, poate fi gasit la unul dintre cabinetele de medicina interna, gasteoenterologie, nefrologie sau obstretica-ginecologie.

Pentru o ecografie abdominala vei plati suma de 200 de lei.

Mare parte dintre pacientii clinicii care au lasat recenzii pe Google considera ca serviciile de aici sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ca problemele de sanatate pe care le-au acuzat si-au gasit rezolvare la acest centru medical. Pe de alta parte, multe persoane sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu este suficient de amabil cu pacientii.

Concluzii

Daca ai parcurs integral acest articol, ai putut constata ca investigatia de ecografie abdominala in Valcea se realizeaza la standarde inalte, la clinici si cabinete de top, prevazute cu ecografe performante, care permit optiuni suplimentare in vizualizarea organelor din cavitatea abdominala. Medicii de la cabinetele private din oras si clinicile medicale cu traditie pe piata serviciilor de sanatate din oras au investit in aparatura de ultima generatie, dar si in pregatirea lor profesionala, pentru a-ti oferi experienta unei investigatii ultrasonografice de calitate, cu ajutorul careia vei putea beneficia de un diagnostic precis si de un tratament adecvat problemelor de sanatate de care suferi.