Meniu

Ecografie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile ecografice au revolutionat lumea medicala, prin precizia de care dau dovada, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un diagnostic precis prin efectuarea regulata a ecografiilor. In Arad, ai posibilitatea sa gasesti o multime de clinici si cabinete medicale specializate in astfel de examinari complexe. 

Aradul este un oras avantajos in ceea ce priveste varietatea de institutii medicale la care poti apela atunci cand te confrunti cu o problema sau cand vrei sa iti verifici starea de sanatate. Ecografia este o metoda de investigatie care utilizeaza ultrasunetele pentru a obtine rezultate precise. Prin intermediul sau, medicul reuseste sa descopere in mod clar care sunt problemele de care pacientul sufera, recomandand tratamentul potrivit. 

Cat costa o ecografie in Arad?

Pretul pentru o ecografie in Arad difera de la o clinica la alta, in multe situatii fiind chiar necesar sa suni la institutia respectiva pentru aflarea acestora. Stim ca documentarea nu este tocmai o munca usoara, motiv pentru care, mai jos, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele care sunt aplicate la cabinetele medicale prestigioase din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Policlinica AS
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal medical calificat, profesionist si amabil
 • Contract incheiat cu CAS
 • Diagnostic precis
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Mediqa
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal medical profesionist, calificat si empatic
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii ecografice de calitate
 • Programarile nu sunt respectate
Interdiabetic
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism, atitudine pozitive, implicare
 • Investigatii ecografice precise
 • Centru multidisciplinar
 • Prestatie medicala ireprosabila
Centrul Sf. Luca
110 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 110 Ron
 • Personal amabil, profesionist, empatic
 • Aparatura de ultima generatie
 • Contract incheiat cu CAS
 • Investigatii ecografice ireprosabile
 • Atitudine pozitiva
Infomedica
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 100 Ron
 • Echipa medicala experimentata
 • Investigatii ecografice profesionale
 • Personal medical experimentat si calificat
 • Comportamentul asistentelor
 • Neintelegeri legate de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuarea ecografiilor in Arad

Pentru ca vrem sa beneficiezi de unele dintre cele mai bune servicii medicale in cadrul clinicilor specializate in ecografie in orasul Arad, ti-am selectat o lista cu cinci cele mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau capabile sa iti ofere exact ce ai nevoie. Citeste in continuare si afla care este parerea celorlalti pacienti care au trecut pragul lor, dar si cat de dotate sunt:

1. Policlinica AS

Policlinica AS cuprinde o multime de specialitati, astfel incat pacientii cu diverse probleme de sanatate sa poata apela cu incredere la ajutorul specialistilor; ecografia in orasul Arad este una dintre cele mai solicitate investigatii. Principalul scop al policlinicii este ca pacientii sa fie sanatosi si sa priveasca vizita la medic cu mai mult optimism. Echipa medicala este bine pregatita si atenta la nevoile tuturor persoanelor care le solicita ajutorul, avand de fiecare data solutii potrivite indiferent de problema experimentata. In plus, echipamentele medicale folosite sunt de un real ajutor in obtinerea rezultatelor dorite si diagnosticelor corecte.

Pretul pentru o ecografie porneste de la 100 de lei si variaza in functie de tipul de investigatie ales.

Potrivit recenziilor, mare parte din parerile pacientilor sunt pozitive. Personalul medical este atent la nevoile lor, ofera tratamente personalizate, are grija ca investigatiile ecografice sa fie realizate cu precizie si, de fiecare data, da dovada de profesionalism si amabilitate. Tehnologia utilizata este avansata, ceea ce permite obtinerea unui diagnostic corect. Clinica are si contract incheiat cu CAS. Cu toate acestea, au existat anumite nemultumiri cu privire la faptul ca programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica AS
Vezi Pareri

2. Mediqa

Centrul multidisciplinar Mediqa pune la dispozitia pacientilor posibilitatea de a beneficia de orice tip de ecografii in Arad, pentru depistarea la timp a problemelor de sanatate. Infiintat in 2012, scopul sau principal a fost de a permite tuturor locuitorilor orasului ocazia de a se bucura de servicii medicale calitative. Tehnologia avansata, conditiile optime si profesionalismul echipei medicale sunt doar cateva dintre aspectele care au o reala importanta pentru pacienti. Acestia sunt asteptati de un personal medical bine pregatit, cu experienta intr-un spatiu modern, placut amenajat, astfel incat sa se simta cat mai confortabil. Printre investigatiile ecografice oferite se numara si: ecografia abdominala, de cord, de sold, Doppler vascular, fetala, mamara, de organ, de parti moi, pelvina, tiroidiana, transvaginala.

Pretul pentru o examinare ecografica porneste de la 100 lei.

Conform recenziilor postate de pacienti, centrul multidisciplinar Mediqa este curat, modern, dotat cu aparaturi si echipamente medicale de ultima generatie. Acesta este compus dintr-o echipa calificata, empatica si atenta la nevoile tuturor pacientilor, avand pregatirea necesara de a oferi tratamente personalizate si de a efectua ireprosabil investigatii ecografice. Din pacate, exista si situatii in care s-a semnalat faptul ca programarile nu sunt respectate. 

3. Interdiabetic

Centrul Medical Interdiabetic a fost fondat in 2017 si ofera tuturor pacientilor posibilitatea realizarii unor investigarii ecografice in Arad la o calitate superioara. Pe langa acestea, clinica mai este specializata si in urmatoarele domenii: tulburari ale lipidelor si ale metabolismelor, diabet zaharat, nutritie, cardiologie, medicina interna si medicina vasculara. Fiind dotat cu o aparatura ecografica si electrocardiografica de ultima generatie, pacientii au sansa de a beneficia de o prestatie medicala ireprosabila. Medicii au acum ocazia de a stabili un diagnostic corect, doar prin interpretarea rezultatelor obtinute. De asemenea, centrul Interdiabetic are contract incheiat cu CAS in cadrul anumitor specializari, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii medicale decontate.

Pretul pentru o ecografie porneste de la 100 lei si variaza in functie de tipul de procedura ales.

Pacientii care au optat pentru serviciile cabinetului Interclinic au fost multumiti de personalul medical, laudand profesionalismul, atitudinea pozitiva, implicarea si dorinta de a fi de ajutor in orice problema medicala experimentata. Investigatiile ecografice sunt efectuate la o precizie inalta, ceea ce inseamna ca doctorii au ocazia de a stabili un diagnostic corect. Cu toate acestea, exista si pacienti care au avut experiente neplacute. 

4. Centrul Medical Sf. Luca

Centrul Medical Sf. Luca este activ de aproape 3 ani si este locul potrivit in care pacientii pot efectua ecografii in orasul Arad. Format dintr-o echipa bine consolidata, profesionista si experimentata, pacientii au sansa de a beneficia de servicii calitative, pe masura asteptarilor lor cu un grad ridicat de eficienta. Datorita faptului ca centrul medical este dotat cu o tehnologie moderna, cadrele medicale au sansa de a efectua servicii de diagnostic, preventie si recuperare cardiovasculara la o performanta inalta. De asemenea, acesta ofera si servicii medicale decontate prin intermediul contractului incheiat cu CAS. 

Pretul pentru o astfel de investigatie porneste de la 110 lei.

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii au fost unanim multumiti, conform recenziilor postate in mediul online. Personalul este amabil, cu o atitudine pozitiva, profesionist, rabdator si empatic. De asemenea, cabinetul este dotat cu o aparatura performanta, de ultima generatie. Un punct in plus este adus si de faptul ca pacientii pot beneficia de servicii decontate prin CAS.

5. Infomedica

Infomedica este o institutie medicala care vine in ajutorul tuturor pacientilor aflati in cautarea unei clinici specializate in ecografie in Arad. Este activa in domeniul medical de aproape doua decenii, fiind fondata in 2001. De-a lungul timpului, atat cabinetele medicale, cat si laboratoarele de analize din cadrul policlinicii au castigat increderea pacientilor, acestia fiind incurajati sa opteze pentru Infomedica ori de cate ori au nevoie de ajutor de la un medic specialist. Echipa medicala cu o experienta vasta in efectuarea investigatiilor ecografice are pregatirea necesara pentru a obtine rezultate precise, cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie.

Pretul pentru o examinare ecografica porneste de la 100 lei.

Parerile pacientilor care au apelat la serviciile Infomedica sunt impartite. In timp ce unii au fost incantati de prestatia medicala si de aparaturile utilizate in cadrul clinicii, exista si pacienti care nu au fost multumiti de comportamentul asistentelor si de prestatia personalului de la receptie, existand neintelegeri cu privire la efectuarea programarilor.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de ajutorul unor medici specializati in efectuarea ecografiilor in Arad? Atunci poti apela cu incredere la clinicile medicale amintite anterior in articol, pentru a te bucura de servicii calitative si de o prestatie medicala ireprosabila. Ai grija de sanatatea ta si efectueaza regulat astfel de investigatii, pentru a te asigura ca nu suferi de nicio problema de sanatate sau pentru a monitoriza o afectiune existenta.