Meniu

Ecografie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci ecografie in Botosani in viitorul apropiat? Daca te afli in etapa de documentare cu privire la activitatea centrelor medicale si clinicilor specializate in sfera ecografiei, acest articol iti poate folosi drept ghid in alegerea unei clinici potrivite.  

Fie ca ai nevoie de ecografie abdominala, ecografie de tiroida, ecografie mamara sau alt tip de ecografie, este recomandat sa alegi o unitate medicala moderna. Calitatea imaginilor depinde atat de experienta specialistului care efectueaza investigatia, cat si de ecograful folosit. In Botosani vei gasi clinici care indeplinesc ambele criterii si pe care un numar mare de pacienti le aleg de fiecare data cand au nevoie de investigatii imagistice.

Care este intervalul de preturi pentru o ecografie in Botosani?

Pretul este un aspect important atunci cand alegi o clinica unde se fac ecografii, iar in Botosani exista cateva clinici apreciate pentru raportul bun calitate-pret. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica aceasta investigatie, poti consulta tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Ecomed
Clinica-Verificata
75-250 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 75-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si seriozitate
 • Curatenie
 • Apelurile sunt uneori preluate foarte greu
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
Antares Clinic
80-450 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 80-450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si corectitudine
 • Atentie la cerintele pacientului
 • Preturi accesibile
 • Curatenie si aparatura performanta
 • Uneori programarile se decaleaza
Iatropolis
150-300 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 150-300 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism
 • Rabdare si atentie
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta mereu
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Remed Unirii
120-300 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 120-300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura moderna
Lux-Ro
100-350 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 100-350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si seriozitate
 • Diversitate de servicii
 • Sistemul de programari este defectuos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici specializate in ecografie din Botosani

Botosani gazduieste numeroase clinici si centre medicale in lista de servicii a caror se afla si ecografiile. Aceste examinari sunt necesare pentru depistarea sau monitorizarea unor afectiuni, fiind nedureroase si neiradiante. Medicul are nevoie de imagini detaliate cu organele si structurile organismului pentru a pune un diagnostic corect pacientilor.

In clasamentul de mai jos, vor fi prezentate cele mai bune centre medicale de ecografie din Botosani, unde poti beneficia de servicii de calitate. Acestea au fost evaluate in functie de calitatea serviciilor si experientei personalului, feedback-ul de la pacienti fiind unul dintre criteriile care te pot ajuta sa faci o alegere inspirata:

1. Ecomed

Ecomed este optiunea principala a unui numar mare de locuitori ai orasului Botosani la capitolul ecografiilor. Aici poti beneficia de consultatii de specialitate si de o gama variata de investigatii si analize medicale de laborator. Pe parcursul anilor de activitate, lista de servicii a acestui centru medical s-a extins, fiind dezvoltate mai multe compartimente. Colectivul este alcatuit din profesionisti care tin pasul cu evolutia tehnologiei, astfel ca incepand cu anul 2010, la Ecomed se efectueaza ecografii 3D si 4D.

La Ecomed, pretul pentru o ecografie variaza intre 75 si 250 lei.

Foarte multi pacienti si-au relatat in mediul online experienta avuta la Ecomed. Serviciile sunt de inalta calitate, iar intreaga atentie a cadrelor medicale se canalizeaza pe nevoile pacientului. Medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili si seriosi. Curatenia este un alt aspect apreciat. Exista si pacienti care nu au fost tocmai multumiti, spunand ca nu li se raspunde la telefon si ca atitudinea unor cadre medicale lasa de dorit.

Vezi parerile pacientilor despre Ecomed
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

Antares Clinic este prezenta si in Botosani, unde a devenit una dintre unitatile medicale preferate pentru ecografii de orice tip. Lista de servicii acopera peste 20 de specialitati medicale, iar in fiecare departament se foloseste aparatura ultraperformanta. Precizia rezultatelor si calitatea actului medical sunt doua dintre prioritatile colectivului care isi desfasoara activitatea la aceasta clinica. Din corpul medical fac parte medici primari si medici specialisti, multi dintre acestia avand competente in ecografia generala.

Pretul unei ecografii porneste de la 80 lei si ajunge pana la 450 lei.

Asa cum poti observa la o cautare rapida pe Google, feedback-ul pacientilor este in mare parte pozitiv. Personalul de la receptie este amabil si punctual, iar medicii sunt apreciati pentru profesionalism, corectitudine si atentie la cerintele pacientului. Clinica este curata si dotata cu aparatura performanta, serviciile fiind de calitate. Mai mult de atat, preturile sunt accesibile. Majoritatea parerilor sunt pozitive, insa cativa pacienti declara ca programarile lor nu au fost respectate.

3. Iatropolis

Centrul medical Iatropolis din Botosani aduce in prim-plan o gama complexa de servicii medicale, printre care se numara si ecografia. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, fiind un centru medical multidisciplinar. Cu scopul de a raspunde chiar si la cele mai complexe cerinte ale pacientilor, unitatea mizeaza pe o colaborare interdisciplinara. Pe langa experienta echipei medicale, din care fac parte profesionisti inalt calificati, calitatea serviciilor este sustinuta de folosirea celor mai performante tehnologii disponibile pe piata la momentul actual.

La centrul medical Iatropolis, pretul unei ecografii este cuprins in intervalul 150-300 lei.

In ceea ce priveste opinia pacientilor, multi dintre acestia spun ca au beneficiat de profesionalism, rabdare si atentie din partea medicilor. Serviciile medicale sunt de foarte buna calitate, iar clinica este curata. La polul opus, destul de multi pacienti reclama sistemul de organizare a programarilor si atitudinea personalului de la receptie.

4. Remed Unirii

Daca locuiesti in Botosani si medicul ti-a recomandat sa faci o ecografie, te poti adresa inclusiv specialistilor de la Remed Unirii. Acest centru de recuperare medicala ofera servicii de imagistica si activeaza conform unor principii, valori si viziuni bine conturate. Personalul isi asuma responsabilitatea de a asigura ingrijiri de calitate, de a sustine pacientii in luarea celor mai bune decizii pentru sanatatea lor si de a oferi acces la tratamente si ingrijiri medicale fiecarui pacient. Din colectiv fac parte medici si fizioterapeuti cu experinta, care asigura o abordare personalizata tuturor celor care trec pragul centrului medical.

O ecografie costa intre 120 si 300 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales Remed Unirii declara ca au avut o experienta placuta, cativa dintre ei exprimadu-si opinia prin intermediul recenziilor. Personalul este apreciat pentru profesionalism, pentru atitudinea respectuoasa fata de pacient si pentru faptul ca este comunicativ. Se foloseste aparatura medicala moderna, iar curatenia este notata pozitiv.

5. Lux-Ro

Prezent pe piata serviciilor medicale din Botosani inca din anul 1997, centrul de diagnostic Lux-Ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie daca vrei sa te programezi la ecografie. Sunt acoperite mai multe specialitati medicale, in fiecare departament activand medici inalt calificati. Acestia pun pe primul loc siguranta pacientului si vin in intampinarea sa cu servicii de calitate in ceea ce priveste diagnosticul, tratamentul si monitorizarea unui spectru larg de afectiuni.

Tariful pentru o ecografie variaza intre 100-350 lei.

Mai multe persoane spun ca au fost tratate cu profesionalism, amabilitate si seriozitate la acest centru medical. De asemenea, ei recomanda clinica si altora si mentioneaza ca vor mai reveni in viitor. Pe de alta parte, exista pacienti care puncteaza ca dezavantaj organizarea centrului medical, deoarece au fost nevoiti sa astepte foarte mult, desi aveau programare.

Concluzii

Oricare ar fi tipul de ecografie care te intereseaza, in Botosani poti identifica rapid o clinica sau un centru medical potrivit nevoilor tale. Pretul este un factor important, dar inainte de acesta trebuie sa tii cont de experienta personalului si de cat de performanta este aparatura pe care o utilizeaza.

Medicul iti va recomanda sa faci ecografie atunci cand prezinti simptome ale unei posibile afectiuni, astfel incat sa poata pune un diagnostic corect. In acest oras, profeseaza medici care au competente si experienta vasta in domeniul ecografiei, iar multe dintre clinici au fost deja dotate cu aparatura performanta din sfera imagisticii medicale.