Meniu

Ecografie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In acest articol esti invitat sa descoperi cele mai moderne tehnici de ecografie din Braila, cu ajutorul carora poti afla informatii pretioase despre sanatatea ta. Sunt trei clinici in care sunt oferite servicii de investigatii imagistice in acest oras, iar in continuare vei afla detalii de interes despre medicii care le realizeaza, tarifele pentru o ecografie si opiniile pacientilor despre calitatea serviciilor.

Ecografiile sunt utile in stabilirea unui diagnostic corect din mai multe motive: sunt non-invazive, nu radiaza, iar medicii pot vedea organele si tesuturile in timp real, putand urmari functiile acestora, chiar in timpul efectuarii procedurii. In continuare poti vedea care sunt clinicile din Braila care se remarca pentru serviciile bune de ecografie si alte investigatii imagistice. 

Cat costa o ecografie in Braila?

Pretul pentru o ecografie in orasul Braila este diferit, in functie de clinica si de criteriile proprii pe care aceasta le ia in considerare in stabilirea tarifului. Tabelul de mai jos iti poate fi de folos, daca vrei sa stii de ce buget ai nevoie pentru o ecografie contra cost.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie tiroida
Rating
Website
Dr. Vlad Crina
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Medic specializat in medicina generala
 • Ecograf performant, model 2021
 • Consultatii si tratamente de medicina generala
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Buna comunicare medic-pacient
Diaconia
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Echipamente moderne
 • Personal medical bine pregatit si amabil
 • Bun raport calitate-pret
 • Timpi mari de asteptare
Kaliophion Medical
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii de tiroida este 100 Ron
 • Tomografii si ecografii
 • Medic cu experienta si un bun comunicator
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Preturi accesibile pentru ecografii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici medicale se efectueaza ecografie in Braila?

Am alcatuit un clasament al clinicilor medicale, unde specialistii in ecografie din Braila ofera servicii de inalta calitate. Afla care sunt aceste clinici si care sunt punctele forte, dar si eventualele dezavantaje descoperite de pacienti!

1. Dr. Vlad Crina

Dr. Crina Mioara Vlad este medic primar medicina generala cu competenta in ecografie generala. Ecograful utilizat in acest cabinet este unul performant, din 2021, Doppler color. Cu ajutorul sa, medicul efectueaza mai multe tipuri de ecografii: de san, de tiroida, de prostata, genitala, de depistare sarcina, ecografie abdominala. Pe langa serviciile de ecografie, in cabinet mai sunt oferite consultatii si tratamente de medicina generala si se mai efectueaza electrocardiograma (EKG) si oscilometrie.

Pretul unei ecografii abdominale la acest cabinet este de 250 de lei si include, gratuit, ecografia genitala pentru femei si de prostata, la barbati. O ecografie de tiroida are un tarif de 150 de lei.

Pacientii care au pasit cel putin o data in acest cabinet spun ca au descoperit un medic bine pregatit, care le-a oferit explicatii cu rabdare si pe intelesul lor.  Sunt persoane care spun despre acest medic ca este o persoana calda si priceputa, care inspira incredere, adica are calitati pe care orice pacient si le doreste de la medicul sau.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vlad Crina
Vezi Pareri

2. Diaconia

La Clinica Medicala Diaconia din Braila, serviciile includ atat ecografie, cat si alte specialitati medicale: alergologie, chirurgie, cardiologie, endocrinologie, ginecologie si obstetrica, laborator de analize si multe altele. Pentru o ecografie, te poti adresa unuia dintre cei doi medici: dr. Andreea Naca si dr. Daniel Pintilii, ambii fiind medici primari cu experienta in radiologie si imagistica medicala.  O gama vasta de ecografii se realizeaza in aceasta locatie, de la cele Doppler venos, arterial, carotidian, artere iliace, la ecografii de parti moi, scrotale, de pelvis, abdominale, pentru femei si barbati, dar si pentru copii.

Pretul unei ecografii abdominale la acest centru medical este de 200 de lei, iar costul ecografiei tiroidiene este de 150 de lei.

Multi dintre braileni merg la acest centru pentru efectuarea analizelor medicale, spunand ca este un loc bine pus la punct, in aceasta privinta. Totodata, pacientii sunt incantati ca in aceasta clinica sunt disponibile servicii din multe specialitati medicale, dar si ca preturile sunt avantajoase, este o buna organizare si curatenie. Profesionalismul cadrelor medicale si amabilitatea intregului personal sunt alte aspecte apreciate de oameni. Sunt si persoane nemultumite de activitatea de aici, care spun ca nu se raspunde la telefonul clinicii sau ca timpii de asteptare sunt destul de mari.

3. Kaliophion Medical

In clinica medicala Kaliophion din Braila sunt puse la dispozitie servicii care includ tomografia si ecografia. Te poti programa la acest centru pentru numeroase tipuri de ecografii: mamare, endovaginale, transrectale, de tiroida si inclusiv pentru biopsie de san. In anul 2018, Kaliophion Medical a pus in functiune primul tomograf functional din oras, un aparat marca Siemens, oferindu-le brailenilor o alternativa foarte buna la serviciile de la stat, unde asteptau cu lunile pentru o programare. Clinica este infiintata de dr. Claudiu Leonida, locotenent colonel medic, care este si coordonator al activitatii de aici.

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 de lei, iar cel al unei ecografii de tiroida este de 100 de lei.

Brailenii spun despre dr. Claudiu Leonida de la Kaliophion Medical ca este un bun diagnostician si ca este devotat meseriei. In cabinet, oamenii au remarcat ca aparatura este de ultima generatie, cu ajutorul careia sunt depistate si formatiunile de dimensiuni foarte mici. De asemenea, pacientii au mai apreciat si ca medicul este un bun comunicator, oferind explicatii si informatii cu calm si empatie.

Concluziile noastre

Este necesar sa efectuezi o ecografie in Braila pentru a afla mai multe despre sanatatea ta. In acest oras sunt clinici dotate cu aparatura performanta, cu ajutorul careia se poate pune un diagnostic corect si rapid sau se poate monitoriza evolutia unei anumite afectiuni. 

In aceste locatii se realizeaza numeroase tipuri de ecografii, de la ecografii Doppler pentru vene si artere, la ecografii mamare, testiculare, abdominale sau de tiroida, in functiile de necesitatile pacientilor.