Meniu

Ecografie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in situatia de a cauta ecografie in Brasov, indiferent ca vrei sa faci o investigatie de rutina sau ti-a fost recomandata de medic pe baza unor simptome sau afectiuni mai vechi, te vei bucura sa afli ca examinarea poate fi efectuata la clinici si cabinete de top din orasul de la poalele Tampei, cu servicii de calitate, astfel incat sa poti conta pe rezultate concludente in intocmirea unui diagnostic.

De cele mai multe ori, atunci cand cauti un centru medical pentru analize si investigatii, nu ai nici timpul si nici disponibilitatea de a face o cercetare proprie pentru a gasi cel mai bun serviciu medical de care ai putea sa ai parte in Brasov. Articolul de fata te va ajuta sa identifici clinicile si cabinetele cu standarde inalte ale prestatiilor si de a-l gasi pe cel ideal pentru efectuarea ecografiei de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie in Brasov?

La criteriul calitatii pentru o ecografie in Brasov, se vor adauga, desigur, alte considerente, dintre care cel legat de pret joaca un rol destul de important in decizia ta. Consultand tabelul de mai jos, in care sunt incluse cele mai bune centre medicale in care se realizeaza ecografie, vei sti la ce sa te astepti in materie de tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
Kronmedica
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Interior elegant si curat
 • Posibilitati de parcare in spatiu propriu
 • Medici bine pregatiti
 • Raport excelent calitate-pret
 • Timp mare de asteptare pentru unii dintre pacienti
Rmn Diagnostica
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Medicul de la ecograf este competent si experimentat
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
Polimed Dacia
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal medical bland, competent si empatic
 • Interior curat, modern si primitor
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de rabdare si amabilitate din partea personalului de la receptie
Dr. Fernye
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii porneste de la 300 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Investigatii realizate cu promptitudine
 • Medic profesionist
 • Blandete si rabdare fata de pacienti
 • Inspira incredere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie in Brasov

O simpla recomandare in ceea ce priveste ecografia in Brasov nu este suficienta, insa informatiile cuprinse in sectiunea urmatoare a articolului vor avea rolul de a te ghida pentru a lua o hotarare pe care sa nu o regreti in alegerea clinicii sau cabinetului potrivit pentru o investigatie de calitate. Parcurge intreg textul si vei afla detalii importante despre activitatea centrelor medicale din clasament, despre aparatura si personalul de care dispun, precum si despre parererile pacientilor care le-au calcat pragul.

1. Clinica Promed

In functie de problema de sanatate cu care te confrunti, poti sa apelezi la ecografie realizata in unul dintre cabinetele specializate ale Clinicii Promed: medicina interna, cardiologie, urologie, ginecologie, endocrinologie, in care vei intalni medici specialisti avand competente in imagistica sonografica. Centrul medical Promed din Brasov functioneaza in regim de policlinica, in care se pot accesa consultatii in numeroase ramuri ale medicinei, pentru patologii diverse, analize si investigatii ecografice.

Lista de servicii incluzand tarifele practicate poate fi vizualizata pe site-ul clinicii. Pentru o ecografie, pretul este de 180 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si declara, in recenziile scrise pe Google, ca au intalnit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Kronmedica

Centrul medical Kronmedica a debutat pe piata serviciilor medicale din Brasov in anul 1998, avand in acel moment un singur cabinet de cardiologie, in prezent diversificandu-si activitatea la o paleta larga de servicii medicale de calitate în specialitatile: alergologie, cardiologie, ecografie, endocrinologie, homeopatie, neurologie, nutritie, oncologie, pediatrie si reumatologie. Brasovenii gasesc aici o echipa alcatuita din 15 medici primari si specialisti cu experienta si pregatire temeinica. La cabinetul de ecografie activeaza dr. Zenovia-Veronica Ghinea, medic primar in imagistica medicala.

Pretul unei ecografii variaza de la 150 de lei (ecografia tiroidiana) pana la 200 de lei. Pentru ecografie Doppler vascular poti plati pana la 400 de lei, pretul pentru doua membre.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de acest centru medical. In recenziile de pe Google, ei considera ca este o clinica la standarde europene, eleganta, foarte curata, prevazuta cu o parcare mare, cu medici foarte bine pregatiti si un raport excelent calitate-pret. Cativa pacienti sunt nemultumiti de timpul petrecut in sala de asteptare.

3. Rmn Diagnostica

La Rmn Diagnostica, clinica specializata in imagistica medicala, se pot efectua o serie de investigatii ecografice: ecografie mamara, ecografie tiroidiana, ecografie generala, ecografie doppler, ecografie copii si electromiografie EMG. Clinica din Brasov este parte a unei retele medicale cu centre si in Sibiu, si in trei localitati din judetul Brasov, Fagaras, Victoria, Cristian si Codlea. Nu mai putin de 22 de medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala stau la dispozitia pacientilor pentru examinari.

Preturile practicate de clinica sunt afisate pe site-ul web. Pentru ecografie vei plati intre 150 (ecografie abdominala pentru pensionari) si 230 de lei.

Pacientii clinicii din Brasov au avut experiente diferite la consultatiile, analizele si investigatiile pe care le-au accesat aici. Recenziile pozitive consemneaza aspecte precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari. Sunt recenzii care mentioneaza ca medicul de la ecograf este deosebit de competent si experimentat. Printre punctele slabe din activitatea clinicii, comentariile includ comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor.

4. Polimed Dacia

Centrul medical Polimed Dacia din Brasov a fost infiintat in anul 2012, reunind in acelasi spatiu un laborator de imagistica medicala (CT, RMN, mamografie, ecografie), un ambulatoriu care cuprinde cabinete medicale de consultatii in cele mai cautate specialitati, spitalizare de zi (recuperare medicala, cardiologie, medicina interna, neurologie, gastroenterologie, urologie) si laborator de explorari functionale. In aceasta clinica se pot accesa servicii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. La cabinetul de ecografie activeaza patru medici, trei dintre acestia avand contract cu CAS.

O ecografie cu plata are pretul cuprins intre 150 si 200 de lei.

Mare parte dintre recenziile scrise de pacienti pe Google reflecta un grad ridicat de multumire. In acestea se vorbeste despre servicii de calitate, personal medical competent, bland si empatic, interiorul curat, modern si primitor. Pe de alta parte, sunt si multe recenzii in care pacientii reclama timp mare de asteptare, receptionere care vorbesc pe ton rastit si faptul ca se programeaza greu consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere.

5. Dr. Fernye

Cabinetul medical individual Dr. Fernye este specializat pe imagistica medicala si ofera brasovenilor ecografie, radiografie si mamografie, investigatii realizate cu aparatura de ultima generatie GE, fabricata in anul 2020, pentru examinari riguroase si posibilitatea interpretarii lor cu fidelitate si acuratete. Dr. Aurel Fernye are specializare in radiologie si imagistica medicala cu competente in computer tomografie, senologie si rezonanta magnetica.

Site-ul simplu si usor de navigat are o sectiune de tarife vizibila de pe front page. Pretul unei ecografii este de 300-400 de lei.

In recenziile de pe Facebook, pacientii recomanda cabinetul pentru calitatea serviciilor, investigatii realizate cu promptitudine, profesionalismul, blandetea si rabdarea medicului, calitati care inspira incredere.

Concluzii

Cand ai nevoie de ecografie, in Brasov serviciile specializate de imagistica prin ultrasunete sunt disponibile in clinici si cabinete de top, dotate cu aparatura de ultima generatie, pentru examinari amanuntite, cu rezultate concludente, care pot fi folosite in diagnosticarea si tratamentul diferitelor afectiuni. Orasul de la poalele Tampei dispune de un numar mare de specialisti in imagistica medicala, care activeaza in centrele prezentate in clasamentul de mai sus.

Cu un asemenea personal medical si un numar semnificativ de centre de imagistica, Brasovul este orasul in care poti obtine servicii la standarde inalte de calitate in ceea ce priveste ecografia. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, nu iti va fi dificil sa te hotarasti catre care dintre clinicile si cabinetele din top sa te indrepti pentru examinarea imagistica prin ultrasunete.