Meniu

Ecografie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda imagistica eficienta, neinvaziva, nedureroasa si neiradianta de diagnosticare a afectiunilor organelor interne si ale tesuturilor superficiale, ecografia in Buzau se poate efectua la una dintre clinicile medicale de top din oras prevazute cu aparatura performanta si personal medical specializat. In prezent imaginile obtinute prin tehnologia cu ultrasunete ofera medicilor informatii precise despre modificarile structurale si functionale din organism si nu este de mirare ca cererea de servicii de ecografie este mare, aspect care determina si o oferta pe masura din partea furnizorilor de pe piata de sanatate, iar orasul in care locuiesti nu face exceptie de la aceste tendinte.

Pentru ca este dificil sa intreprinzi personal o cercetare a clinicilor si cabinetelor din Buzau care realizeaza ecografii, articolul de fata iti va servi drept ghid cu ajutorul caruia vei putea sa te orientezi si sa alegi cea mai buna clinica pentru efectuarea investigatiei de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie in Buzau?

Este adevarat ca sunt multe optiuni pentru diferite servicii de sanatate intr-un oras resedinta de judet, lucru valabil si pentru ecografie in Buzau, insa, cu siguranta, iti doresti cea mai buna calitate si un rezultat pe care medicul tau sa poata conta in intocmirea unui diagnostic corect. Alegand una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos, ai toate sansele sa beneficiezi de o investigatie la standarde ridicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
180-250 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 180-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Preturi bune
 • Rezultate corecte pentru analize si investigatii
 • Comunicarea personalului de la receptie cu pacientii are nevoie de imbunatatiri
Razedent
200-300 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 200-300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici caracterizati de profesionalism si amabilitate
 • Investigatiile realizate aici au dus la obtinerea unui diagnostic corect
 • Preturi ridicate
Centromedica
180-250 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 180-250 Ron
 • Clinica buna
 • Medici profesionisti
 • Servicii prompte
 • Personal amabil
 • Unii pacienti spun ca au primit cu intarziere rezultatele analizelor
Centrul Ovidius
120-270 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 120-270 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Disponibilitatea de a asculta problemele de sanatate ale pacientilor
 • Preturi accesibile
 • Persoanele de la receptie nu prezinta amabilitatea cuvenita unui astfel de loc de munca
Dr. Stanculea Dana
150-250 Ron
 • Pretul investigatiilor ecografice variaza intre 150-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionist cu experienta
 • Unii pacienti spun ca au fost examinati superficial
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie in Buzau

Existenta mai multor optiuni in ceea ce priveste ecografia in Buzau presupune ca ai de luat o decizie, aceea de a alege clinica la care sa mergi pentru investigatia ultrasonografica. Parcurgand sectiunea urmatoare a articolului, vei avea la dispozitie toate informatiile cu ajutorul carora vei putea lua o hotarare responsabila si bine intemeiata rational. Citeste prezentarea fiecarei unitati medicale din top si vei afla detalii despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispune, competentele medicilor, tarifele practicate si opiniile pacientilor care le-au calcat pragul si au lasat recenzii semnificative despre prestatiile lor.

1. New Medical

New Medical este brandul de servicii de sanatate care reuneste 28 de specialitati medicale, analize si investigatii – ecografie, EKG, test de efort, spirometrii, audiometrie, vizioteste, EEG, colposcopie s.a. New Medical isi desfasoara activitatea in Buzau din anul 2012 si dispune in prezent de patru puncte de lucru. Pentru ecografie, te vei adresa dr. Olimpia Sandu, medic primar radiolog, competenta in ultrasonografie generala si senologie, pe care o vei gasi la New Medical Stadionului. De asemenea, investigatii sonografice executa si dr. Simona Anton, medic primar medicina interna, competenta in ultrasonografie generala, care activeaza in cadrul cabinetelor din Pacii si Stadionului.

Tarifele investigatiilor ecografice variaza intre 180 si 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt in general bune despre activitatea clinicilor si cabinetelor New Medical. In recenziile de pe Google, se consemneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, preturile bune, iar rezultatele analizelor si investigatiilor sunt corecte. Sunt si pacienti care spun ca ar fi nevoie de o imbunatatire a comunicarii personalului de la receptie cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre New Medical
Vezi Pareri

2. Razedent

Clinica Razedent si-a inceput activitatea in Buzau in anul 1996 ca laborator de radiologie dentara, un deceniu mai tarziu diversificandu-si serviciile si transformandu-se in centru de imagistica in care se efectueaza ecografie 2D, 3D si 4D, RMN, computer tomograf si radiografii digitale. Centrul dispune de o echipa alcatuita din trei medici primari si doi medici specialisti in radiologie si imagistica medicala.

Preturile pentru diversele categorii de ecografii se situeaza in intervalul 200-300 de lei, exceptand ecografia 4D pentru care se percep sume mai mari.

Centrul de imagistica Razedent inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor care au lasat recenzii pe Google. Potrivit comentariilor, serviciile sunt de calitate, medicii sunt caracterizati de profesionalism si amabilitate, iar investigatiile efectuate aici, precum si interpretarile acestora au ajutat la obtinerea unui diagnostic corect. Unii pacienti considera ca preturile practicate de clinica sunt ridicate.

3. Centromedica

Centromedica este o clinica medicala cu servicii diversificate de medicina muncii, laborator de analize, ecografie, urologie, dermato-venerologie, pneumologie, medicina de familie, explorari functionale, logopedie si psihologie. Investigatiile cu ultrasunete se efectueaza la sediul de pe str. G. E. Palade nr. 19, la cabinetul specializat activand doi medici, dr. Olimpia Sandu, medic primar radiologie si imagistica medicala, si dr. Ana Adela Lungu Stan, medic primar medicina interna, avand competente in ecografia generala.

Pentru o investigatie ecografica vei plati o suma cuprinsa intre 180 si 250 de lei.

Din recenziile pacientilor reiese ca Centromedica Buzau este o clinica buna, cu medici profesionisti, servicii prompte si personal amabil. Unii pacienti reclama faptul ca au primit tarziu rezultatele analizelor facute aici.

4. Centrul Medical Ovidius

Centrul Medical Ovidiu ofera pacientilor din Buzau consultatii de chirurgie generala-laparoscopie, urologie si medicina interna, analize de laborator si investigatii ecografice: ecografie 3D/4D, ecografie abdominala, elastografie, ecografie de sold, ecografie musculo-scheletala si ecografie Doppler. In cadrul cabinetului de imagistica ultrasonografica poti conta pe experienta dr. Nicoleta Septar, medic primar medicina de familie, avand competenta in ecografie generala. Aparatura Centrului Ovidiu permite efectuarea unor examinari performante 2 D, elastografie, Doppler si ecografii 3D/4D.

Pretul unei ecografii porneste de la 120 de lei si poate ajunge pana la 270 de lei, in functie de zona investigata.

Mare parte dintre pacienti vorbesc despre experiente placute la Centrul Medical Ovidius. In recenzii se mentioneaza calitatea serviciilor, profesionalismul, amabilitate si disponibilitatea medicilor de a asculta problemele pacientilor, preturi accesibile. In categoria aspectelor de imbunatatit intra atitudinea fata de pacienti a personalului de la receptie, care nu manifesta amabilitate.

5. Dr. Stanculea Dana

Dr. Dana Marilena Stanculea este medic primar radiolog competent in ecografie generala, tomografie computerizata si rezonanta magnetica, cu o bogata experienta in medicina, avand  peste 30 de ani de experienta in radiologie, peste 25 de ani in ecografie si peste 15 ani in tomografie. Cabinetul sau privat de ecografie din Str. Chiristigii, infiintat in Buzau inca din anul 1993, pune la dispozitia buzoienilor investigatii diverse: ecografie abdominala, ecografie tiroida, ecografie parti moi, ecografie mamara si ecografie pelviana.

Pretul unei ecografii poate varia de la 150 de lei la 250 de lei.

O parte dintre pacientii care au vizitat acest cabinet apreciaza in recenziile scrise, ca serviciile de aici sunt de calitate si ca medicul este un profesionist cu experienta. Unii pacienti spun ca examinarea de care au avut parte a fost efectuata superficial.

Concluzii

Atunci cand investigatia ti-a fost recomandata de medic sau cand ai anumite suspiciuni legate de starea organelor interne, poti merge pentru o ecografie in Buzau la una/unul dintre clinicile, cabinetele si centrele de imagistica din clasamentul de mai sus. Vei gasi in orasul tau aparatura performanta necesara unei examinari calitative, de pe urma careia sa rezulte imagini relevante pentru starea ta de sanatate, utile medicului in diagnosticare afectiunii de care suferi.

In Buzau vei putea conta, de asemenea, pe experienta si pregatirea temeinica a medicilor specializati in radiologie si imagistica medicala sau in medicina interna si competente in ecografie generala, care activeaza in unitatile medicale din clasamentul detaliat mai sus.