Meniu

Ecografie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand trebuie sa faci o ecografie in Galati, primul pas este sa gasesti o clinica sau un centru de imagistica unde se ofera un raport bun calitate-pret si unde se foloseste aparatura performanta, care asigura acuratetea imaginilor. Avand la indemana o imagine calitativa, medicul va putea depista mai usor anumite probleme de sanatate. 

Cu ajutorul acestei examinari, se investigheaza cauza unor simptome, se verifica starea de sanatate a diferite organe si se monitorizaza anuminte afectiuni. De asemenea, ecografia este si metoda prin care se evalueaza cresterea fatului in timpul sarcinii. Din acest articol, cei afla care este pretul in Galati pentru unul dintre cele mai solicitate tipuri de ecografie, anume cea abdominala. 

Care sunt preturile pentru ecografie in Galati?

Daca trebuie sa faci ecografie abdominala in Galati, ai la indemana cateva optiuni foarte bune de clinici. Aceasta investigatie devine necesara atunci cand prezinti simptome sau semne care sugereaza existenta unei afectiuni sau probleme la nivelul unui organ din interiorul abdomenului, asa ca este bine sa cunosti in prealabil tarifele parcticate in orasul tau, la cele mai bune clinici specializate in ecografie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
DC Clinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si empatie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera primitoare
 • Dotari moderne
 • Cativa pacienti considera ca preturile sunt mari
Axess Imaging
270 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
 • Dificultati in contactarea telefonica
Pro Clinic
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Comunicare eficienta
 • Atmosfera placuta
 • Unii pacienti reclama atitudinea personalului de la receptie
Sanavita
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista si amabila
 • Intelegere si rabdare
 • Preturi bune
 • Programarile se decaleaza uneori
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
Pay Clinic
80 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 80 Ron
 • Buna calitate a serviciilor
 • Medici cu experienta
 • Preturi mici
 • Atitudine neprofesionista din partea unor medici
 • Timp lung de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde poti face o ecografie in Galati

Efectuarea ecografiei la o clinica de top inseamna imagini de inalta calitate, siguranta si obtinerea rapida a rezultatelor, iar cateva unitati medicale din Galati indeplinesc toate aceste criterii. Accesul la tehnologii avansate inseamna obtinerea unor imagini detaliate ale organelor examinate, ceea ce rezulta la stabilirea in timp util a unui diagnostic si a unui plan de tratament. 

Pentru a ajuta pacientii sa aleaga o clinica potrivita pentru nevoile lor, am creat un clasament care surprinde mai multe informatii despre clinicile si centrele medicale de top din Galati, in cadrul carora se fac ecografii. Acesta contine detalii precum numele clinicii, experienta medicilor, echipamentele utilizate si feedback-ul pacientilor:

1. DC Clinic

DC Clinic este o clinica din Galati care acopera mai multe specialitati medicale si pe care o poti alege pentru ecografii si alte investigatii imagistice. La aceasta clinica, isi desfasoara activitatea o echipa de medici cu experienta vasta in diverse ramuri ale medicinei si care asigura o abordare personalizata fiecarui pacient. Pentru a asigura calitatea serviciilor, eficienta tratamentelor si precizia rezultatelor, se foloseste aparatura de ultima generatie. Activitatea se desfasoara sub indrumarea prof. dr. Dorel Firescu, care este medic primar in chirurgie, doctor in stiinte medicale si coordonator al unei echipe formate din medici primari si medici specialisti. 

La aceasta clinica, pentru o ecografie abdominala generala vei plati 200 lei. 

Mai multi pacienti si-au exprimat prin recenzii in mediul online aprecierea fata de medicii de la DC Clinic, unde spun ca au beneficiat de servicii de calitate ireprosabila. Profesionalismul, amabilitatea si empatia sunt cateva dintre trasaturile atribuite personalului. Medicii sunt comunicativi si au o atitudine primitoare. Atmosfera din clinica este placuta, unitatea medicala fiind bine dotata. Fara a contesta profesionalismul medicilor si ospitalitatea din clinica, unii pacienti mentioneaza ca programarile nu se respecta si ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre DC Clinic
Vezi Pareri

2. Axess Imaging

Pacientii care locuiesc in Galati pot alege centrul de imagistica medicala Axess Imaging atunci cand li se recomanda sa faca o ecografie. Obiectivul centrului este de a ocupa pozitia de lider in sfera imagisticii medicale, motiv pentru care se acorda o atentie deosebita imbunatatirii constante a calitatii serviciilor. Centrul detine peste 80 de certificari si cursuri, are peste 20 de ani de experienta si dispune de cea mai moderna tehnologie in materie de ecografie, avand in dotare aparatul premium Aixplorer MultiWave Supersonic, unicul din estul Romaniei. De asemenea, clinica dispune de unicul mamograf complet digital din regiune. 

Ecografia abdominala totala costa 270 lei. 

Pe internet, majoritatea parerilor despre Axess Imaging reflecta faptul ca serviciile centrului sunt de calitate. Programarile se respecta, iar centrul este dotat cu aparatura performanta. Cat despre personal, acesta este definit de profesionalism si seriozitate. In plus, atmosfera este una placuta. Cateva persoane spun ca au avut o experienta neplacuta, deoarece nu au reusit sa contacteze personalul clinicii nici telefonic, nici prin e-mail. 

3. Pro Clinic

Pro Clinic din Galati ofera servicii complete de diagnostic si tratament, inclusiv ecografii. Specialistii din cadrul acestei clinici asigura investigatii si tratamente specifice mai multor specialitati medicale, efectuand ecografii cu aparatura de inalta performanta si asigurand o abordare complexa a diagnosticului. Siguranta pacientului primeaza, motiv pentru care s-au facut investitii mari in aparatura de sterilizare si in echipamente de ultima generatie. Echipa aduce la un loc medici primari si medici specialisti care urmaresc o calitate superioara a actului medical si acopera multiple arii terapeutice. 

La Pro Clinic, pacientii vor achita suma de 400 lei pentru ecografie abdomen total.

Cei mai multi pacienti declara ca au fost tratati foarte bine la Pro Clinic, unde au beneficiat de profesionalism, empatie si amabilitate din partea personalului. Ei spun ca totul a fost peste asteptari, intrucat ora programarii le-a fost respectata, personalul de la receptie este primitor si serviciile medicale sunt de calitate. Atmosfera este placuta si pacientii primesc raspunsuri la toate intrebarile. Un alt punct forte il reprezinta curatenia. Cu toate ca cele mai multe recenzii sunt pozitive, exista si persoane care reclama atitudinea personalului de la receptie.

4. Sanavita

Centrul medical Sanavita se inscrie pe lista celor mai bune optiuni ale persoanelor din Galati  care urmeaza sa faca ecografii. Acesta a fost deschis in 2008 si ofera o gama variata si complexa de servicii medicale, integrand o abordare multidisciplinara. Centrul se remarca prin performanta tehnologica inalta, avand in dotare tehnica medicala de imagistica si aparatura de ultima generatie, in care se fac investitii constant.

Ecografia abdominala are tariful de 250 lei. 

Foarte multi pacienti si-au relatat experienta avuta la Sanavita, iar parerile sunt impartite. Serviciile sunt de calitate, personalul este profesionist si amabil, iar preturile sunt bune. Intelegerea si rabdarea sunt alte doua trasaturi apreciate la medicii acestui centru. La polul opus, exista si pacienti care se declara dezamagiti, spunand ca au asteptat mult desi erau programati si ca atitudinea unor cadre medicale lasa de dorit. 

5. Pay Clinic

Infiintata in 1983, Policlinica cu plata din Galati asigura pacientilor mai multe tipuri de ecografii, printre care si cea abdominala. Colectivul este format din medici primari, medici specialisti si doctori in stiinte medicale, ce au dobandit pe parcursul anilor de activitate o experienta vasta. Aici poti beneficia de servicii de ecografie si radiologie, analize de laborator si consultatii medicale. 

Conform listei de tarife, ecografia abdominala totala costa 80 lei. 

Pacientii se declara multumiti de serviciile policlinicii si de profesionalismul medicilor. In plus, un alt avantaj il reprezinta preturile mici. Totusi, exista pacienti care au avut experiente neplacute, deoarece au intalnit o atitudine neprofesionista si au fost nevoiti sa astepte chiar si ore in sir pentru consultatii. 

Concluzii

Deci, se poate concluziona ca orasul Galati este ofertant din punct de vedere al serviciilor medicale de imagstica, ca urmare a numarului mare de clinici si centre unde se pot face ecografii. Cateva dintre ele se situeaza in topul preferintelor, deoarece folosesc tehnologii avnsate si gazduiesc personal medical foarte bine pregatit. Acestea au standarde ridicate inclusiv in privinta igienei, astfel incat pacientii sa aiba parte de o experienta pozitiva.