Meniu

Ecografie genunchi Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa faci o ecografie de genunchi in Bucuresti, la o cautare rapida pe Google vei observa ca numeroase clinici si centre medicale ofera acest serviciu. Ecografia la genunchi sau ecografia musculo-scheletala, asa cum este cunoscuta in limbaj medical, ofera informatii detaliate despre ligamente, muschi, articulatii si tendoane. Este o investigatie cu ajutorul careia se depisteaza leziunile de menisc si ligamente, modificarile de gonartroza si alte probleme localizate la genunchi. 

Ecografia este recomandata atat pentru stabilirea diagnosticului, cat si pentru evaluarea postoperatorie in cazul pacientilor care au trecut printr-o interventie chirurgicala. De asemenea, este un instument util pentru urmarirea unei patologii deja diagnosticate. Oricare ar fi motivul pentru care ti s-a recomandat sa faci ecografie la genunchi, in Capitala gasesti rapid o clinica unde raportul calitate-pret este pe masura asteptarilor. 

Cat costa sa faci o ecografie la genunchi in Bucuresti?

Bucuresti este unul dintre orasele mari din Romania, unde vei gasi numeroase clinici pentru efectuarea ecografiei de genunchi. Preturile sunt relativ similare in cadrul acestora, lucru pe care il poti vedea si in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie musculo-scheletala
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
350-2.100 Ron
 • Pret Ecografie musculo-scheletala 350 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si empatie
 • Interes fata de nevoile specifice ale pacientului
 • Comunicare excelenta personal-pacient
 • Amabilitate si atitudine pozitiva la receptie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Terapii ultramoderne
Artro Sport Clinic
2
330 Ron
 • Pret Ecografie musculo-scheletala 330 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Colectiv bine organizat
 • Amabilitate si sfaturi utile
 • Preturile sunt destul de mari
 • Consultatiile la unii medici decurg rapid
Osteodensys
3
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii musculo-scheletale porneste de la 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Explicatii pe inteles
 • Rapiditate si precizie in examinare
 • Sfaturi utile si detalii privind optiunile de tratament
 • Atmosfera placuta
Donna Medical
320 Ron
 • Pret Ecografie musculo-scheletala 320 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, empatici si atenti
 • Explicatii detaliate
 • Personal amabil, binevoitor si comunicativ la receptie
 • Curatenie si confort
 • Programarile se decaleaza
Eurosanity
250 Ron
 • Pret Ecografie musculo-scheletala 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Consultatii amanuntite
 • Personal comunicativ la receptie
 • Programarile nu se respecta mereu
 • Curatenia lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa faci ecografia de genunchi in Bucuresti? Top 5 clinici

Pentru un raport bun calitate-pret in cazul ecografiei la genunchi, poti sa te orientezi catre una dintre urmatoarele clinici din Bucuresti: 

1. Centrokinetic

Alegerea de top pentru ecografii la genunchi si pentru servicii de recuperare medicala in Bucuresti este Centrokinetic. Aceasta clinica asigura proceduri complete de reabilitare in cazul afectiunilor motorii, ortopedice si neurologice, fiind un centru medical in care se bifeaza o abordare integrata a problemei de sanatate. In aceeasi unitate, pacientii beneficiaza de consultatii complexe, de investigatiile necesare pentru depistarea si monitorizarea bolilor, precum si de o gama vasta de terapii specifice de recuperare. Medicii stabilesc protocoale de tratament personalizate pentru fiecare pacient si se desemneaza un manager de caz, adica un medic specialist ce urmareste evolutia in cazul respectiv. Din echipa fac parte medici specialisti in recuperare medicala, ortopedie, neurologie, fizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseuri. 

La Centrokinetic, o ecografie musculo-scheletala costa 350 lei. 

Centrokinetic este o clinica foarte apreciata in Bucuresti, iar multi pacienti au scris in mediul online experientele avute in cadrul sau. Profesionalismul, empatia, atitudinea incurajatoare si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile apreciate la personalul acestei clinici. Comunicarea dintre medici sau terapeuti si pacienti este excelenta, acestia din urma beneficiind de explicatii complete referitoare la actul medical si de raspunsuri la toate intrebarile. Personalul de la receptie are o atitudine pozitiva si primitoare, iar intreaga atmosfera din clinica este placuta. Se manifesta interes fata de nevoile specifice ale pacientului si se ofera sprijin moral. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si sunt disponibile terapii ultramoderne. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Artro Sport Clinic

Ecografia de genunchi se poate face si la Artro Sport Clinic in Bucuresti. Lista de servicii a clinicii este una complexa si acopera domenii ca medicina sportiva, chirurgia generala, endocrinologia, reumatologia etc. Obiectivul acestei clinici este de a oferi solutii complete pentru gestionarea si tratarea unui spectru larg de afectiuni din sfera ortopediei si din zone conexe. Planurile terapeutice se aliniaza la nevoile individuale ale pacientului si sunt concepute de o echipa multidisciplinara. Pentru eficienta planurilor de tratament, se utilizeaza tehnologii medicale de ultima generatie si au fost adoptate inovatii medicale in premiera in Romania, eficiente in depistarea prompta a diagnosticului. 

Pentru ecografia musculo-scheletala se va achita suma de 330 lei.

Privitor la feedback-ul primit, aceasta clinica se situeaza printre favoritele persoanelor din Bucuresti. Acestia spun ca au intalnit profesionisti desavarsiti, care dau dovada de grija fata de pacient, de atentie deosebita fata de nevoile acestuia si amabilitate. Medicii raspund la toate intrebarile pacientilor si le ofera sfaturi utile, avand o atitudine calda. Serviciile sunt de calitate si echipa este bine organizata. Pe internet au fost exprimate si pareri mai putin pozitive, de la persoane care sunt de parere ca preturile sunt mari si ca unii medici au o atitudine indiferenta, desfasurand consultatiile destul de rapid.

3. Osteodensys

Pentru ecografii de genunchi si alte investigatii de diagnostic al afectiunilor genunchiului, pacientii din Bucuresti si nu numai se pot adresa clinicii Osteodensys. Imagistica, reumatologia, endocrinologia si dermatologia sunt ramurile medicale acoperite de lista de servicii a acestei clinici. Aceasta unitate medicala a fost infiintata cu scopul de a oferi pacientilor posibilitatea unui diagnostic rapid in cazul osteoporozei si osteopeniei prin tehnologii neinvazive unice in lume. Ulterior, gama de servicii a fost extinsa, astfel incat pacientii sa aiba acces si la serviciile unor medici reumatologi si endocrinologi pentru consultatii de specialitate, investigatii imagistice si diagnostic complet. 

Pretul unei ecografii musculo-scheletale variaza intre 200 si 550 lei.

Parerile despre Osteodensys sunt foarte bune, multe persoane spunand ca au avut o experienta placuta, ca ora programarii le-a fost respectata si ca preturile sunt foarte bune comparativ cu alte clinici. Personalul este laudat pentru profesionalism, amabilitate, rabdare si pentru faptul ca trateaza pacientii cu respect. Medicii ofera explicatii pe inteles cu privire la rezultatele consultului clinic si investigatiilor, oferind sfaturi legate de stilul de viata si prezentand optiunile de tratament. Atmosfera din clinica este placuta, examinarile se desfasoara rapid si sunt precise, iar echipamentele folosite sunt noi.

4. Donna Medical Center

Daca locuiesti in Bucuresti si ti s-a recomandat sa faci ecografie la genunchi, o optiune foarte buna o constituie Donna Medical Center. Acest centru medical reuneste mai multe arii terapeutice, intre care medicina interna, ecografia, chirurgia, oncologia etc. Clinica Donna Medical Center este dedicata femeilor si a fost infiintata in anul 2011 cu obiectivul de a oferi pacientelor posibilitatea de a beneficia de o evaluare complexa a starii de sanatate, intr-un mediu intim. Din echipa fac parte medici supraspecializati care folosesc tehnologii de ultima generatie ce permit depistarea si monitorizarea cu precizie a diverse afectiuni. Medicii radiologi-imagisti din clinica au experienta de peste 15 ani si detin supraspecializare in diverse ramuri medicale. 

Ecografia musculo-scheletala costa 320 lei. 

Sute de persoane si-au impartasit in mediul online experienta avuta la Donna Medical Center, majoritatea parerilor fiind pozitive. Cei mai multi dintre pacienti spun ca au intalnit medici profesionisti, rabdatori, empatici si atenti la problemele pe care le-au prezentat. De asemenea, personalul de la receptie este descris ca fiind binevoitor si comunicativ. Pacientii recomanda aceasta clinica pentru ca au beneficiat de intelegere, amabilitate si grija din partea intregului personal. Clinica este foarte curata, iar pacientele sutin ca s-au simtit confortabil si ca au primit explicatii detaliate din partea medicului. Cu exceptia decalarii programului, cele mai multe persoane spun ca vizita la Donna Medical Center a decurs bine. 

5. Eurosanity

Deschis in 2008, Eurosanity este una dintre variantele principale pe care sa le iei in calcul daca locuiesti in Bucuresti sau in apropiere si urmeaza sa faci ecografie de genunchi. Ca specialitati medicale, lista de servicii cuprinde reumatologia, ecografia, cardiologia, endocrinologia si multe altele. Echipa de medici specialisti si medici primari are obiectivul de a oferi servicii medicale de calitate si de a atinge standarde inalte de performanta, gravitand in jurul unor valori ca solidaritatea, responsabilitatea si grija fata de pacient. Pentru o viziune cat mai complexa a starii de sanatate, in componenta clinicii a fost inclus si un laborator propriu de analize medicale. 

Tariful pentru ecografia musculo-scheletala este de 250 lei. 

Serviciile de la Eurosanity sunt de calitate si medicii manifesta interes fata de problemele pacientului. Asa reiese din numeroasele opinii exprimate in mediul online, unde mai multi oameni au scos in evidenta avantaje ca respectarea programarilor, amabilitatea personalului de la receptie si modul eficient in care se desfasoara consultatiile. Profesionalismul si promptitudinea sunt cateva dintre calitatile medicilor. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si persoane care nu au avut cea mai buna experienta, spunand ca programarile nu se respecta si ca ar putea fi facute imbunatatiri la capitolul curatenie. 

Concluzii

Inainte de a lua o decizie cu privire la clinica din Bucuresti pe care sa o alegi pentru efectuarea ecografiei de genunchi, este indicat sa consulti toate variantele pe care le ai la dispozitie. Locatia si preturile practicate sunt deseori cele mai importante criterii, insa mai trebuie sa tii cont si de experienta personalului si de feedback-ul altor pacienti, astfel incat sa iei o decizie corecta.