Meniu

Ecografie genunchi Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerea de genunchi poate avea mai multe cauze, iar pentru a determina care este cea care se aplica in cazul tau, o ecografie la genunchi in Iasi reprezinta un bun prim pas in acest sens. Informatiile obtinute in urma ecografiei il ajuta pe medic sa dea un diagnostic si sa ofere mai multe variante de tratament, astfel incat sa scapi cat mai repede de durere. 

Exista mai multe clinici care au o sectiune special dedicata ecografiilor in Iasi, iar daca nu esti sigur pe care sa o vizitezi, informatiile din cadrul acestui articol ar trebui sa-ti fie de ajutor in a lua o decizie. Cele mai importante aspecte sunt pregatirea medicilor, reputatia clinicii si bugetul. 

Cat costa o ecografie la genunchi in Iasi? 

Intrucat bugetul reprezinta un factor important in luarea unei decizii, pretul ecografiei la genunchi din Iasi trebuie cercetat cu atentie. Exista situatii in care doua persoane platesc sume diferit pentru acelasi serviciu. In scopul de a-ti pune la indemana toate informatiile de care ai nevoie, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie genunchi
Rating
Website
Arhimed
Clinica-Verificata
200-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 200-250 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Experienta in domeniu
 • Personal receptie slab pregatit
 • Programarile nu se respecta mereu
Arcadia
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 250 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Echipa medicala de elita
 • Diverse specializari
 • Nu se respecta programarile
Centrum Gym
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 150 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie la genunchi in Iasi

In lista de mai jos sunt prezentate mai multe clinici la care se efectueaza ecografia la genunchi in Iasi. Pe langa scurta descriere a activitatii lor, sunt scoase in evidenta si opiniile mai multor pacienti care au beneficiat de servicii:  

1. Arhimed

Serviciile medicale de la Centrul de Radiologie Arhimed din Iasi acopera majoritatea explorarilor radiologice si imagistice de rutina, printre care se afla si ecografia genunchiului, iar cele mai importante patologii, pe langa cea musculo-scheletala, sunt cea mamara si toracica. Alte ecografii efectuate la clinica sunt cea abdomino-pelvina, cervicala, scrotala, mamara si de tip Doppler. Din echipa medicala fac parte Dr. Oana Arhire, medic primar coordonator cu 25 de ani in domeniu, care se ocupa chiar si de cele mai complexe cazuri in patologia osteoarticulara, dar si medici precum Dr. Felicia Railianu, Dr. Cristina Moldoveanu etc. 

Pretul unei ecografii la genunchi variaza intre 200 si 250 de lei, in functie de medicul ales.  

Majoritatea recenziilor de pe pagina Centrului Arhimed sunt pozitive, iar acest lucru se datoreaza profesionalismului, promptitudinii si amabilitatii. Unii utilizatorii relateaza si cateva experiente negative cu personalul de la receptie, care nu este bine pregatit, iar altii au sesizat ca programarile nu se respecta de fiecare data.  

Vezi parerile pacientilor despre Arhimed
Vezi Pareri

2. Arcadia 

O alta clinica la care se pot duce persoanele interesate de ecografia genunchiului in Iasi este sediul Centrului Medical Arcadia din oras. Printre medicii specialisti in radiologie si imagistica medicala, pe care pacientii ii pot gasi in echipa Arcadia, se numara Dr. Alecsa-Lupu Ana Maria, Dr. Banu Corina, Dr. Bar Camelia, Dr. Creteanu Mihai Jr. etc. Pe langa ecografie, celelalte servicii de radiologie si imagistica la care pot apela pacientii sunt imagistica prin rezonanta, tomografia computerizata, radiografia, mamografia si osteodensitometria. Clinica dispune de echipamente ultramoderne, care permit obtinerea unui diagnostic rapid si corect. 

Pentru o ecografia la genunchi, pretul este de 250 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta la Arcadia, au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, dar si cu privire la modul in care s-au desfasurat interventiile. Chiar si asa, alte persoane au atras atentia asupra lipsei de organizare si de interes, lucru care le-a determinat pe multe dintre ele sa lase o recenzie negativa clinicii. 

3. Centrum Gym 

Centrul medical Centrum Gym a fost infiintat in anul 2006, iar de atunci, a continuat sa-si mareasca portofoliul de servicii, astfel incat sa le ofere oamenilor acces chiar si la investigatii de ecografie la genunchi in orasul Iasi. Scopul clinicii este de a oferi servicii medicale complete, la un standard calitativ inalt, folosind aparatura medicala de ultima generatie. Investigatiile sunt realizate de medici specialisti, cu un grad inalt de pregatire. In plus, persoanele care au nevoie de recuperare medicala, pot beneficia de ea in mod gratuit, datorita colaborarii CJAS.  

Pretul pentru ecografia la genunchi este de 150 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile Centrum Gym au apreciat echipa medicala ca fiind amabila si rabdatoare, ceea ce le-a ajutat sa se relaxeze in timpul vizitei. Mai mult decat atat, serviciile sunt efectuate cu profesionalism si seriozitate. Totusi, la partea de organizare, mai multi pacienti au sesizat faptul ca programarile lor n-au fost respectate. 

Concluzii 

Prin urmare, daca ai decis sa-ti faci o investigatie de tip ecografie genunchi in Iasi, medicii din cadrul clinicilor prezentate mai sus iti stau la dispozitie. Prin intermediul investigatiei, vei afla cauza durerii pe care o simti si ce trebuie sa faci pentru a o ameliora pe cat posibil si eventual, elimina.