Meniu

Ecografie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a efectua o ecografie in Giurgiu si ai pornit in cautarea unei clinici, acest articol este pentru tine. Pe parcursul sau, vei descoperi care sunt locatiile din municipiul Giurgiu in care poti beneficia de investigatie, in functie de tip (ecografie abdominala, tiroidiana, mamara, oculara etc.).

Ecografia este o metoda neiradianta si neinvaziva prin care sunt vizualizate organe interne, in scopul stabilirii unui diagnostic sau al monitorizarii unei afectiuni. In continuare, iti vom prezenta clinicile din judet la care sa te programezi pentru o ecografie. Totodata, vei descoperi care sunt preturile, dar si parerile pacientilor in legatura cu aceste locatii.

Ce pret are o ecografie in Giurgiu?

O ecografie in clinicile din Giurgiu are un pret care variaza in functie de felul acesteia, dar si de alte criterii. In tabelul urmator vei putea observa cateva intervaluri de tarife. astfel incat sa-ti poti face o idee despre costul serviciului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
100-770 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie este 100-770 Ron
 • Gama variata de specialitati medicale
 • Aparatura moderna
 • Medici cu experienta
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Conditii moderne
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
DPV Gastro-Med
150-200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie este 150-200 Ron
 • Clinica moderna
 • Amplasata intr-o zona accesibila, centrala
 • Echipamente performante
 • Medici specializati in gastroenterologie
 • Program flexibil, de luni pana vineri
 • Bun raport calitate-pret
Centrul Medical Ema
50-200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie este 50-200 Ron
 • Multe specialitati medicale
 • Medici bine pregatiti
 • Ecografii oculare si alte tipuri de ecografii
 • Nu se respecta orele de programare
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o ecografie in Giurgiu?

In Giurgiu, poti efectua o ecografie in cateva clinici despre care oamenii au, in general, cuvinte de lauda. Iata care sunt acestea si ce servicii ofera pentru locuitorii din judet!

1. Cliniqmed Consult

La Cliniqmed Consult Giurgiu sunt puse la dispozitie numeroase specialitati medicale, de la ecografie, pana la neurochirurgie, cardiologie, radioterapie si chirurgie cardiovasculara. Tipurile de ecografie care se realizeaza aici sunt: de abdomen general, de parti moi, de tiroida, ecografii ginecologice, de san, de sarcina, ecografii Doppler color carotide, de artere sau vene. De asemenea, se mai efectueaza, in cabinetele de specialitate, si ecografii scrotale, testiculare sau renale.

Pretul unei ecografii variaza in functie de tip, de la 100 la 770 de lei, cea mai scumpa fiind ecografia de sarcina gemelara pentru trimestrul trei.

Opiniile exprimate pe internet de catre pacientii care au trecut pragul acestei clinici arata ca nivelul de satisfactie este destul de ridicat. Cel mai mult, oamenii apreciaza calitatea medicilor, amabilitatea intregului personal, empatia si caldura de care acesta da dovada. Sunt insa si cateva nemultumiri referitoare la faptul ca nu se respecta programarile sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed Consult
Vezi Pareri

2. DPV Gastro-Med

DPV Gastro-Med este, dupa cum arata si numele sau, o clinica de gastroenterologie din Giurgiu, de fapt, singura cu acest specific din municipiu. Aparatura utilizata de cadrele medicale este de ultima generatie, ceea ce ridica nivelul de calitate a serviciilor. In aceasta locatie, bolile digestive sunt investigate, diagnosticate si tratate cu eficienta, prin serviciile de specialitate puse la dispozitie: consultatii de gastroenterologie, ecografii abdominale si pelvine, endoscopie. Echipa medicala este formata din: dr. Silviu Marian Dinu, dr. Alexandra Vlad si dr. Alexandru Popescu-Arhip, medici specialisti gastroenterologie. 

Pretul unei ecografii (abdominale) variaza aici intre 150 si 200 de lei.

Sunt foarte putine opinii exprimate pe internet in dreptul acestei clinici de gastroenterologie din Giurgiu, iar in ele se vorbeste despre profesionalism si conditii moderne.

3. Centrul Medical Ema

Centrul Medical Ema este o alta optiune buna in Giurgiu pentru o ecografie. Acesta este primul centru de diagnostic si tratament privat din municipiu si din intreg judetul Giurgiu. Oferta de servicii a centrului include mai multe specialitati: oftalmologie, neurologie, ecografie, medicina generala si servicii conexe, cum este protezarea auditiva. Aparatura din dotare este fabricata in Germania, Olanda, Belgia, Japonia si este de ultima generatie. In cadrul centrului se pot efectua numeroase tipuri de ecografii, in cabinetele de specialitate, dar si osteodensitometrie, mamografie si tomografie computerizata, in cel de radiologie-imagistica.

Pretul unei ecografii variaza intre 50 si 200 de lei.

Locuitorii din Giurgiu au pareri diferite in ceea ce priveste calitatea serviciilor de la acest centru medical. Multi sunt nemultumiti ca nu se respecta programul afisat si nici orele de programare, dar si ca serviciile sunt foarte scumpe pentru ceea ce ofera. Sunt insa si persoane care nu le impartasesc opinia si care se declara incantate de experienta traita la acest centru medical, spunand ca unitatea medicala este bine organizata si ca medicii sunt bine pregatiti.

Concluziile noastre

Posibilitatile de a efectua o ecografie in Giurgiu sunt destul de limitate, dar clinicile pe care ti le-am prezentat sunt o optiune buna, in functie de tipul de ecografie. Spre exemplu, pentru ecografiile abdominale, singura clinica privata de gastroenterologie din municipiu poate fi cea mai buna alegere, avand in vedere ca dispunde de aparatura performanta si de medici cu experienta in acest domeniu.

Recomandarea noastra este sa alegi o clinica in functie de nevoile si de preferintele tale, tinand cont, intr-o oarecare masura, si de parerile celorlalti pacienti, desi fiecare experienta poate sa difere.