Meniu

Ecografie mamara Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigarea imagistica neinvaziva, nedureroasa si neiradianta a sanilor este disponibila prin ecografie mamara in Arad, la una dintre clinicile medicale din oras dotate cu aparatura corespunzatoare si medici bine pregatiti, avand competente in ecografie sau cu prima specializare in radiologie si imagistica. Pentru ca probabil stii ca ecografia este principala metoda de screening impotriva cancerului de san pentru femeile pana in 40 de ani, cu siguranta vrei te asiguri ca poti obtine cele mai bune rezultate, conforme cu realitatea, de la o ecografie mamara.

Nu este usor sa cercetezi piata de servicii medicale dintr-un oras mare, de aceea articolul de fata iti poate servi drept ghid cuprinzator, cu informatii care te vor ajuta sa te hotarasti asupra clinicii catre care sa te indrepti pentru un eco mamar in Arad.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Arad?

Iti doresti, desigur, de la o ecografie mamara in Arad sa se desfasoare  in conditii de calitate, cu aparatura performanta si un medic bine pregatit, atent la toate detaliile, care sa iti poata intocmi o fisa de examinare completa si corecta, astfel incat ginecologul tau sa poata puna un diagnostic si, la nevoie, sa iti ofere tratamentul potrivit. Ai toate sansele sa obtii ceea ce iti doresti de la una dintre clinicile ale caror nume figureaza in clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Mediqa
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara este 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Calm si rabdare fata de pacienti
 • Timp mare de asteptare
MedLife Genesys
325 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara porneste de la 325 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor
Ecomed
250 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie mamara este 250 Ron
 • Aparatura de calitate
 • Ecograf performant
 • Medic profesionist
 • Raspunsuri oferite cu rabdare si calm pacientilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti face ecografie mamara in Arad

Cand recomandarile nu iti sunt de ajuns pentru a lua o decizie prin care sa alegi una dintre clinicile incluse in clasament pentru ecografie mamara in Arad, ai nevoie de informatii suplimentare cu ajutorul carora sa iti poti construi propriul tablou de evaluare a conditiilor generale si specifice in care se va desfasura examinarea imagistica. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, preturile practicate, dotarile tehnologice, personalul medical a clinicilor din top si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Mediqa

Pentru o ecografie mamara, la Clinica Mediqa te poti adresa atat unui medic specialist in obstretica-ginecologie, cat si unui specialist in medicina interna, doctori care detin competente in imagistica prin ultrasunete. Mediqa este un centru medical pludisciplinar din Arad, care pune la dispozitia pacientilor din vestul tarii servicii de calitate germana, fiind dotata cu un spatiu modern, aparatura de ultima generatie, operata de catre medici profesionisti, cu experienta. Societatea care detine clinica face parte din grupul Signal Iduna, unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor de sanatate, care activeaza in Germania, Ungaria, Polonia si Elvetia.

Pentru o ecografie mamara in Arad, pretul la aceasta clinica este de 250 de lei. 

Majoritatea pacientilor consemneaza in recenziile de pe Google ca au avut experiente multumitoare la Mediqa. Acestia scriu ca serviciile sunt ireprosabile, ca medicii sunt profesionisti, au rabdare si empatie fata de pacienti si ca in interiorul clinicii este curatenie ireprosabila. Pe de alta parte, sunt pacienti care reclama timpul mare de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Mediqa
Vezi Pareri

2. Hyperclinica MedLife Genesys

Hyperclinica MedLife Genesys din Arad are in organigrama sa un Centru de senologie, unde poti merge pentru servicii ultraspecializate dedicate patologiei sanului: ecografie mamara, mamografie si alte investigatii specifice. Poti conta aici pe experienta dr. Sorin Lucian Sava,  medic primar, competenta in senologie si ecografie generala. MedLife Genesys este parte a celei mai mari retele private de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna. 

Tarifele unitatilor medicale din reteaua MedLife sunt afisate pe profilul fiecarui medic. Pentru o ecografie mamara bilaterala vei plati 325-380 de lei, iar pentru ecografia bilaterala cu elastografie, pretul este de 380-450 de lei, in functie de medic.

Unele recenzii consemneaza experiente pozitive si mentioneaza ca MedLife Genesys este o clinica moderna, cu servicii medicale de calitate si medici profesionisti. Din pacate foarte multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile, ca este aglomerat si ca sunt intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor.

3. Ecomed

Centrul imagistic Ecomed din Arad este specializat pe ecografie 2D, 3D, Doppler color, cu aparate ultraperformante pentru adulti si copii, ecografie  tiroidiana, ecografii de tesuturi  superficiale, ecografie de sold  la  nou  nascut,  ecografie vasculara artere+vene,  ecografie  mamara, consultatii si tratamente medicale de ginecologie, urologie, ECG,  medicina  de  familie si fizioterapie. Examinarile ecografice se efectueaza de catre dr. Maria Livia Uretu, medic primar medicina de familie, competenta in ecografie.

Pentru o ecografie mamara vei achita suma de 250 de lei.

Putinele recenzii scrise de pacienti inregistreaza un grad de multumire ridicat pentru activitatea centrului. Sunt mentionate aspecte pozitive precum aparatura de calitate, ecograful performant, care ofera imagini clare, cu ajutorul carora se obtine un diagnostic corect. Despre medicul Maria Uretu se spune ca este un profesionist, ca raspunde cu calm tuturor intrebarilor și incearca sa gaseasca solutii pentru orice problema.

Concluzii

Cand iti doresti un serviciu profesionist de ecografie mamara in Arad, il poti accesa cu succes la una dintre clinicile si centrele de imagistica de top din oras, dotate cu aparatura moderna, care permite obtinerea unor imagini clare, care sa poata contribui la intocmirea unui diagnostic corect. Aradul face parte din categoria municipiilor resedinta de judet cu o piata a serviciilor medicale bine dezvoltata, in care multe dintre clinici si cabinete sunt echipate cu aparatura pentru investigatii prin ultrasunete, iar numarul mare de medici care detin competente in ecografie iti asigura accesul facil la examinarea de care ai nevoie pentru sanatatea sanilor.