Meniu

Ecografie mamara Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care se programeaza la ecografie mamara in Braila fac acest lucru la recomandarea medicului, ca parte din controlul de rutina sau pentru ca prezinta anumite simptome ce ar putea indica existenta unei afectiuni mamare. Daca acestea prezinta dureri sau umflaturi la nivelul sanilor, trebuie sa se prezinte in timp util la doctor si sa efectueze aceasta investigatie.

Ecografia mamara este recomandata femeilor care nu au implinit inca varsta de 40 de ani, fiind o metoda de examinare nedureroasa. In cazul femeilor care au mai mult de 40 de ani, se face mamografie, iar ecografia de san devine o investigatie complementara. Ecografia la san nu este dureroasa si nu foloseste radiatii, fiind o investigatie disponibila in cadrul mai multor centre medicale apreciate din Braila.

Cat costa sa faci o ecografie mamara in Braila?

In Braila, exista centre medicale recunoscute pentru calitatea serviciilor pe care le ofera si pentru raportul bun calitate-pret, lucru valabil inclusiv pentru ecografia mamara. Pretul este unul dintre factorii decisivi in momentul alegerii unei clinici, motiv pentru care am alcatuit un tabel care surprinde tarifele practicate la cele mai apreciate centre medicale specializate in ecografie din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Vlad Crina
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 230 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Comunicare buna medic-pacient
 • Atitudine calma
Kaliophion Medical
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist, empatic si intelegator
 • Atitudine pozitiva
 • Explicatii clare
 • Confort psihic
 • Aparatura performanta
Diaconia
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru bine organizat
 • Personal cu experienta, amabil si comunicativ
 • Aparatura moderna
 • Preturi avantajoase
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete medicale pentru ecografie mamara in Braila

In cazul ecografiei mamare, calitatea depinde exclusiv de experienta specialistului care efectueaza examinarea si de performanta aparatului, iar in Braila exista centre medicale unde se bifeaza ambele cerinte.

Clasamentul de mai jos iti poate folosi ca ghid in identificarea unei clinici care sa corespunda nevoilor tale, oferind informatii despre experienta personalului, aparatura utilizata si parerea pacientilor:

1. Dr. Vlad Crina

Cabinetul Medical Individual Dr. Vlad Crina reprezinta o optiune de top pentru pacientele care locuiesc in Braila si intentioneaza sa isi faca ecografie mamara. Aici pot beneficia de o gama larga de investigatii din sfera ecografiei, efectuate de catre dr. Vlad Crina, medic primar in medicina generala. Aceasta detine competene  in ecografia generala si foloseste tehnica avansata pentru a asigura calitatea actului medical si acuratetea imaginilor obtinute in urma examinarii. 

Ecografia mamara costa 230 lei.   

Dr. Vlad Crina este foarte apreciata de pacientii care i-au trecut pragul cabinetului si care spun ca au beneficiat de servicii de calitate. Ei o descriu ca fiind profesionista, calma, intelegatoare si priceputa. Aceasta explica pe intelesul pacientilor, comunicarea fiind eficienta. Medicul reuseste sa ii faca pe pacienti sa se simta linistiti, vorbindu-le cu calm si inspirandu-le incredere. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vlad Crina
Vezi Pareri

2. Kaliophion Medical

Pentru ecografie mamara, te poti adresa centrului Kaliophion Medical din Braila. Aici se folosesc sisteme performante din domeniul ecografiei, iar obiectivul cabinetului ramane acela de a isi extinde serviciile medicale si de a asigura o calitate inalta a investigatiilor. Personalul este bine instruit si acorda o atentie deosebita sigurantei pacientului. 

Ecografia la san costa 300 lei.  

Foarte multe persoane au ales Kaliophion Medical pentru ecografii, iar cele mai multe se declara multumite. Timpul de asteptare este scurt, se foloseste aparatura performanta si atmosfera este placuta. Personalul este laudat pentru profesionalism, atitudine pozitiva si felul in care ofera explicatii. Medicul este intelegator, empatic, inspira incredere si ii incurajeaza pe pacienti, oferindu-le confort psihic. 

3. Diaconia

Clinica privata Diaconia completeaza clasamentul celor mai bune optiuni de unitati medicale pe care le ai la dispozitie daca locuiesti in Oradea si urmeaza sa te programezi la ecografie mamara. Lista de servicii include o varietate de specialitati medicale, oferind consultatii, tratamente si metode moderne de investigatii. Echipa clinicii este numeroasa si aduce la un loc specialisti din diverse ramuri medicale, ce asigura o calitate superioara a serviciilor si precizie in diagnostic. 

Ecografia mamara costa 200 lei. 

Pacientii apreciaza faptul ca in cadrul clinicii Diaconia profeseaza medici din diferite specialitati medicale. Potrivit parerilor pe care acestia le-au exprimat in mediul online, centrul medical este curat, bine organizat si preturile sunt avantajoase. Serviciile sunt de calitate, iar personalul este descris ca fiind profesionist, amabil, bine pregatit si comunicativ. Se foloseste aparatura moderna si se pune accent pe igiena. 

Concluzii

Pentru efectuarea ecografiei mamare, specialistii din clinicile medicale situate in Braila folosesc echipamente moderne, care sa garanteze calitatea imaginilor si care sa asigure confort in timpul procedurii. Investigatia nu este invaziva si poate fi utilizata ca metoda de depistare a unei afectiuni sau pentru monitorizarea unui nodul mamar.