Meniu

Ecografie mamara Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice femeie trebuie sa isi prioritizeze sanatatea si sa efectueze in mod regulat o ecografie mamara. In Brasov se afla o multime de clinici si cabinete medicale care practica astfel de proceduri si forme de investigatie pentru a ajuta pacientele sa depisteze la timp diverse patologii ale sanului. In urma depistarii, medicul alege cea mai buna varianta si cel mai bun tratament pentru ca pacienta sa se vindece.

Ecografia mamara este una dintre cele mai solicitate investigatii din Brasov, recomandata pentru toate femeile care au varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. Durata examinarii cu ultrasunete este de aproximativ 30 de minute, iar rezultatele pe care le poate obtine sunt, de cele mai multe ori, corecte si precise. Daca si tu vrei sa previi cancerul de san, efectuarea constanta a acestei investigatii este una dintre cele mai multe metode, pentru ca o identificare timpurie a bolii poate sa duca la un tratament mult mai usor si mult mai eficient. 

Cat costa o ecografie mamara in Brasov?

Pentru ca se folosesc echipamente medicale si aparaturi de inalta calitate, te-ai astepta ca pretul unei ecografii mamare in Brasov sa fie ridicat. Din fericire, acesta este pentru toate buzunarele, astfel incat orice femeie sa isi poata permite investigatia fara nicio problema. Vestea si mai buna este ca exista o multime de clinici in cadrul carora se efectueaza ecografii mamare gratuite in Brasov, pentru ca au contract incheiat cu CAS. Cu toate acestea, poti consulta tabelul de mai jos cu tarifele practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 350 Ron
 • Personal medical experimentat, amabil si profesionist
 • Aparatura performanta
 • Rezultate precise
 • Personalul de la receptie amabil
 • Rating ridicat
 • Pacienti multumiti
Kronmedica
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
 • Investigatii si proceduri calitative
 • Rating ridicat
 • Specialitati medicale multiple
 • Centru medical modern, curat
 • Tarife mici
 • Empatie, rabdare, punctualitate si profesionalism
Rmn Diagnostica
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 210 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal medical implicat, atent la detalii, experimentat
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii si proceduri multiple
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
Polimed Dacia
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 190 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal medical implicat si profesionist
 • Preturi accesibile
 • Proceduri si servicii decontate prin CAS
 • Lipsa de profesionalism si seriozitate a personalului de la receptie
Dr. Fernye
400 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 400 Ron
 • Rating pozitiv
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, experimentat cu o atitudine pozitiva
 • Investigatii si proceduri multiple
 • Echipament medical de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia mamara in Brasov

Orasul turistic este dezvoltat si in aria medicala, motiv pentru care exista o multime de clinici specializate in ecografia mamara in Brasov. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate si apreciate clinici in cele ce urmeaza:

1. Clinica Promed

Clinica Promed se adreseaza tuturor pacientilor care au nevoie de servicii medicale primare si de preventie, cum ar fi ecografia mamara. In Brasov, aceasta este una dintre clinicile prestigioase, care este dotata cu tehnologie de ultima generatie si aparaturi performante, capabile sa efectueze investigatii profesionale. Personalul medical este caracterizat prin empatie, profesionalism, pozitivitate, pregatindu-i pacientului un spatiu confortabil, sigur si de incredere. In plus, confidentialitatea datelor personale este protejata. Doctorii ofera posibilitatea efectuarii ecografiilor ginecologice si senologice, alaturi de consultatie.

Pretul pentru ecografia mamara unilaterala cu consultatie este de 350 lei, in timp ce o ecografie mamara bilaterala cu consultatie este de 500 lei.

Conform recenziilor postate, pacientii au fost multumiti de toata procedura medicala de la programare si pana la comunicarea cu medicul specialist. Tratamentele oferite sunt eficiente, iar investigatiile desfasurate ofera rezultate precise, pe baza carora medicii stabilesc diagnosticul si, implicit, tratamentul. Personalul medical este experimentat, amabil, atent la detalii si la nevoile pacientului. In plus, si personalul de la receptie este dispus sa ajute si sa ofere informatiile solicitate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. Kronmedica

Kronmedica, infiintat in 1998, este un centru medical multidisciplinar, care abordeaza si specialitatea de ecografie, pacientele avand ocazia de a opta pentru o ecografie mamara in Brasov la o calitate superioara. Pe langa aceasta, clinica mai abordeaza si urmatoarele specialitati: nutritie, oncologie, endocrinologie, homeopatie, neurologie, pediatrie, alergologie, cardiologie si reumatologie. Specialistul in ecografie este dr. Ghinea Zenovia Veronica, medic primar in imagistica medicala, cu o experienta vasta in efectuarea unor astfel de investigatii. Pe langa ecografia mamara, medicul mai poate sa efectueze si: ecografie cardiaca, tiroidiana, testiculara, abdominala, parti moi, Doppler, elastografie, Doppler carotidian. 

Pretul pentru o ecografie mamara (in care este inclusa si elastografia) este de 250 lei.

Centrul medical multidisciplinar Kronmedica este foarte bine cotat, avand un rating ridicat, datorita recenziilor pozitive postate de pacienti. Multi dintre acestia lauda profesionalismul, empatia, rabdarea si punctualitatea de care medicii dau dovada. De asemenea, clinica este eleganta, moderna, curata, dispune de o parcare generoasa si de tarife mici in comparatie cu procedurile si investigatiile calitative pe care le ofera. 

3. Rmn Diagnostica

RMN Diagnostica, fondata in 2007, este un centru de imagistica medicala in cadrul caruia se efectueaza ecografii mamare in Brasov. Initial a aparut in Sibiu, iar ulterior s-a extins si la Brasov si Fagaras. Desi este specializat in rezonanta magnetica RMN, centrul medical cuprinde peste 40 de specialitati, avand totodata si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca unele servicii medicale sunt decontate. Echipele medicale dau dovada de repect, incredere si experienta in serviciile pe care le desfasoara, ceea ce inseamna ca pacientii au parte de investigatii si proceduri de calitate. Pe langa ecografia la san in Brasov, cabinetul pune la dispozitia pacientilor si urmatoarele servicii: ecografie tiroidiana, generala, Doppler, pentru copii, electromiografie EMG.

Pretul pentru o ecografie mamara porneste de la 210 lei.

Majoritatea recenziilor postate de catre pacienti sunt pozitive, datorita personalului medical implicat, atent la detalii si cu experienta vasta. Serviciile sunt de o calitate superioara, iar aparaturile utilizate sunt moderne. Cu toate acestea, exista si cazuri de pacienti care nu sunt multumiti de comportamentul personalului de la receptie, dar nici de timpul indelungat petrecut in telefon in asteptarea efectuarii unei programari.

4. Polimed Dacia

Polimed Dacia este un centru medical care a fost infiintat in anul 2012 si care cuprinde mai multe specialitati medicale, printre care se numara si ecografia mamara in Brasov. Activitatea acestuia este avizata de catre Ministerul Sanatatii, avand la dispozitie un laborator de radiologie si imagistica medicala. Medicii responsabili de realizarea ecografiilor sunt dr. Dorina Henegar, dr. Mirescu Mihaela, dr. Chesca Antoanela Elisa (prin CAS), dr. Cojocea Andra-Alice. Pe langa ecografia mamara, clinica mai este specializata si in realizarea ecografiilor: abdominale, de tiroida si de parti moi.

Pentru o ecografie mamara in Brasov, pretul porneste de la 190 lei.

In ceea ce priveste recenziile postate in mediul online, parerile pacientilor sunt atat pro, cat si contra. In timp ce unii au beneficiat de servicii de calitate, de un personal medical profesionist, experimentat si atent la detalii, alti pacienti reclama lipsa de profesionalism si de seriozitate a personalului de la receptie, dar si a personalului medical de la anumite specialitati. Din fericire, in ceea ce priveste ecografia mamara, nu au fost consemnate recenzii negative.

5. Dr. Fernye

Cabinetul dr. Fernye este specializat in ecografie si in imagistica medicala, oferind tuturor pacientelor posibilitatea de a beneficia de o ecografie mamara in Brasov la standarde inalte. Cabinetul este dotat cu un aparat ecograf performant: Electric Logiq P9 cu soft de elastografie, fabricat in anul 2020. Cu alte cuvinte, echipamentul medical este de ultima generatie, avand capacitatea de a examina in detaliu tesuturile moi ale sanului si de a identifica inca din faza incipienta diverse patologii. Pe langa ecografia mamara, cabinetul mai puse la dispozitia pacientilor si posibilitatea de a beneficia de ecografie abdominala si tiroidiana.

Pretul pentru o ecografie mamara care include si elastografia este de 400 lei.

Toate recenziile postate in mediul online despre cabinetul dr. Fernye sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti in intregime de serviciile calitative, prestatia medicala si aparatura de ultima generatie. Multi dintre acestia mentioneaza ca medicul este un profesionist, avand o voce calma, linistita si o atitudine pozitiva.

Concluzii

Efectuarea unei ecografii mamare in Brasov la o calitate ridicata este o cerinta normala din partea oricarei paciente. Daca vrei sa ai parte de o astfel de investigatie realizata in conditii optime, poti lua in considerare variantele prezentate anterior in articol, tinand cont, totodata, si de parerile celorlalti pacienti. Pune sanatatea pe primul lor si alege sa previi orice problema de sanatate.