Meniu

Ecografie mamara Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia cu ajutorul imagisticii cu ultasunete este o metoda eficienta de screening pentru cancerul de san, recomandata femeilor cu varsta sub 40 de ani si celor care alapteaza, pacientele care doresc sa se testeze putand efectua cu succes ecografie mamara in Bucuresti sector 2 in clinici si centre medicale de top, dotate cu aparatura performanta. Daca nu stii unde sa mergi pentru acest test medical important, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe o piata de sanatate privata vasta, asa cum este cea din Capitala.

Poti conta pe informatiile din textul de mai jos, care au la baza o documentare temeinica despre unitatile medicale din sectorul 2 al Bucurestiului, in care poti face ecografie mamara.

Cat costa o ecografie mamara in Bucuresti sector 2?

Pretul nu este cel mai important aspect al unui serviciu medical, insa este un aspect legat de ecografia mamara in Bucuresti sector 2, pe care nu il poti ignora si pe care vrei sa il cunosti, pentru a te pregati din punct de vedere financiar pentru examinarea cu ultrasunete. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru ecografia sanului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Sofimar
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Solutii eficiente de tratament
 • Punctualitate in onorarea programarilor
Mate-Fin Medical
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interior modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Rapiditatea si eficienta cu care se desfasoara investigatiile
 • Amabilitatea personalului
Donna Medical
375 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 375 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii medicale integrate in acelasi spatiu
 • Curatenie impecabila
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la reeceptie
Medic Line
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 170 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Medici bune pregatiti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
FeminasMed
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici in care poti face ecografie mamara in Bucuresti sector 2

Fie ca investigatia ti-a fost recomandata, fie ca o faci din proprie initiativa, vrei sa te asiguri ca beneficiezi de rezultate concludente la o ecografie mamara in Bucuresti sector 2. Pentru aceasta ai nevoie de un ecograf performant, care sa furnizeze imagini de calitate, interpretate de un medic competent. 

In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii care iti vor ghida decizia. Poti citi in randurile de mai jos despre calitatea serviciilor, despre echipamentele din dotarea clinicilor din clasament, despre calificarile medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Sofimar

Sofimar este un centru medical multidisciplinar situat in Bucuresti sector 2, in care poti beneficia de ecografie mamara la cabinetul de imagistica medicala, alaturi de alte tipuri de examinari cu tehnologia cu ultrasunete, cum ar fi ecografie abdominala, ecografie de muschi, ecografie de parti moi, ecografie reno-vezico-prostatica, ecografie reno-pelviana, ecografie testiculara, ecografie tiroidiana, ecografie Doppler arterial si venos. Vei conta aici pe experienta dr. Raluca Oltean, medic primar radiologie si imagistica medicala. Clinica Sofimar reuneste peste cabinete medicale pentru investigatii, diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri ale medicinei.

Tarifele centrului medical sunt afisate pe site-ul web. Pentru ecografia mamara unilaterala vei plati aici suma de 250 de lei, in timp ce pentru ecografia bilaterala vei achita suma de 350 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta in acest centru medical, de serviciile de calitate, de profesionalismul medicilor, de aparatura performanta, de solutiile eficiente de tratament, de amabilitatea si empatia de care a dat dovada personalul clinicii si de punctualitatea in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Sofimar
Vezi Pareri

2. Mate-Fin Medical

Recomandarile medicilor spun ca pacientele cu vasta peste 30 de ani ar trebui sa efectueaza anual ecografie mamara pentru prevenirea cancerului de san. Se pot adresa pentru investigatie Centrului Mate-Fin Medical, clinica de imagistica medicala din Bucuresti sector 2, specializata in medicina nucleara (scintigrafie) din anul 2010. Clinica Mate-Fin Medical efectueaza investigatii medicale cu decontare prin Casa de Asigurari de Sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, emis de oriunde cabinet din tara, inclusiv prin C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. In centru se efectueaza o paleta larga de tipuri de ecografie: ecografie abdominala, ecografie tiroidiana si paratiroidiana, ecografie de glande salivare, ecografie de parti moi si ecografie mamara. Echipa medicala a clinicii este alcatuita din trei medici primari in medicina nucleara, dr. Cosmina Elena Matei, dr. Luminita Moldovan si dr. Ion-Bogdan Petrescu, si doi medici specialisti in medicina nucleara, dr. Irina Manea si dr. Iulia Andreea Chiriac.

Lista de preturi se poate consulta pe site-ul web. Ecografia mamara unilaterala te va costa 200 de lei, iar examinarea bilaterala a sanilor are pretul de 300 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale clinicii, interiorul modern, aparatura de ultima generatie, profesionalismul medicilor, rapiditatea si eficienta cu care se efectueaza investigatiile, precum si amabilitatea personalului.

3. Donna Medical Center

La Centrul de Excelenta in Imagistica sanului de la Donna Medical Center din Bucuresti sector 2 poti accesa o gama completa de servicii pentru sanatatea mamara: mamografie digitala 3D, ecografie mamara, sonoelastigrafie mamara, RMN mamar, punctie si biopsie mamara, punctie aspiratia de chirst mamar, biopsie stereotaxica AFFIRM sub ghidaj mamografic 3D, reperaj mamar tegumentar sau cu harpon – ecoghidat sau sub ghidaj mamografic 3D. Centrul este deservit de o echipa de imagisti-senologi, chirurgi si oncologi de renume, cu experienta de 15 pana la 30 de ani in diagnosticul si tratamentul patologiei mamare. Donna Medical Center este o clinica medicala privata dedicata femeilor, cu o oferta vasta de consultatii, investigatii si tratamente in toate ramurile medicale. Infiintarea clinicii, in anul 2011, este o initiativa a dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, expert in senologie.

Tarifele practicate la aceasta clinica pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o ecografie mamara unilaterala vei plati 375 de lei, iar pentru ecografia bilaterala vei achita suma de 495 de lei.

Pacientii Donna Medical Center impartasesc experiente diferite inregistrate la aceasta clinica. Aspectele pozitive sunt legate de profesionalismul medicilor, curatenia din interior si de faptul ca se pot accesa servicii diferite de investigatii si tratament in cadrul aceluiasi spatiu. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu are un comportament amabil.

4. Medic Line

In reteaua Medic Line, pentru Bucuresti sector 2 te poti adresa pentru ecografie mamara centrului Medic Line din strada Barbu Vacarescu nr. 42A. Medic Line este o retea de clinici cu o experienta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale din Capitala, in peste 25 de specializari, printre care cardiologie, neurologie, medicina interna, gastroenterologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, ginecologie, urologie si altele, analiza medicale, medicina de familie si imagistica performanta. Centrele Medic Line dispun de aparatura de ultima generatie pentru mamografie digitala, ecografie, osteodensitometrie, radiografie digitala, RMN, CT, endoscopie. Consultatiile si investigatiile pot fi efectuate in regim gratuit sau compensat, in temeiul contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, de catre pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. In sector 2 poti efectua ecografie mamara la cabinetul de ginecologie, la dr. Benedict Ancar, medic primar obstretica-ginecologie.

Preturile serviciilor se pot vizualiza pe site-ul web. O ecografie mamara unilaterala costa 170 de lei, iar ecografia mamara bilaterala are pretul de 250 de lei.

Pacientii considera ca Medic Line din sector 2 este o clinica moderna, cu servicii de calitate, aparatura performanta, medici bine pregatiti si tratamente cu rezultate bune. Unii pacienti declara ca s-au confruntat cu o lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

5. FeminasMed

Un pachet complet de investigatii pentru screeningul cancerului de san, constant in ecografie mamara, recoltare sange markeri tumorali CA 15-3 si sonoelastografie, poate fi solicitat centrului FeminasMed, clinica de obstetrica ginecologie si ingrijire completa pentru femei, situata in Bucuresti sector 2. FeminasMed se adreseaza pacientelor cu servicii de ginecologie, cardiologie, endocrinologie, dermatologie, intretinere corporala, tratamente de rejuvenare vaginala, psihologie, diabet si nutritie. Pentru ecografia sanului te vei adresa cabinetului de ginecologie si dr. Eugen Cane, medic primar obstretica-ginecologie, directorul medical al clinicii, cu competente in ecografie morfo-fetala, colposcopie si ecografie mamara.

Lista de preturi practicate de clinica este publicata pe site-ul web. Ecografia mamara unilaterala poate fi accesata la un tarif de 250 de lei, iar ecografia mamara bilaterala are pretul de 350 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, pacientii sunt incantati de serviciile de calitate, de aparatura de ultima generatie din dotarea centrului, de acuratetea investigatiilor, de profesionalismul medicilor si de amabilitatea si empatia intregului personal. Unele persoane declara ca exista intarzieri la comunicarea rezultatelor analizelor.

Concluzii

Pentru realizarea de ecografie mamara in Bucuresti sector 2 iti stau la dispozitie clinici de top, cu aparatura de ultima generatie, pentru investigatii de acuratete, si medici profesionisti, specializati in radiologie si imagistica medicala sau avand competente in ultasonografie. Apeleaza cu incredere la tehnologia de screening pentru cancerul mamar si la investigatia nedureroasa si neinvaziva a sanului, cu ajutorul ecografului, prin care se pot vizualiza structurile celulare din regiunea mamara si se poate evalua sanatatea acestora! Clinicile din sectorul 2 al Capitalei, prezentate in acest articol, iti pot oferi proceduri la standarde inalte, esentiale pentru un diagnostic precis si un eventual tratament adecvat.