Meniu

Ecografie mamara Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti ecografie mamara in Bucuresti si nu stii care dintre centrele de imagistica din Capitala ar fi cel mai potrivit atat pentru obtinerea unui rezultat concludent al examinarii sanilor, cat si din alte considerente, legate de distanta fata de locuinta ta sau de calitatea serviciilor, in general. Timpul nu iti permite sa faci o cercetare a pietei serviciilor medicale, mai ales intr-un oras atat de mare, de aceea articolul de fata iti poate servi drept ghid de orientare pentru identificarea clinicilor care realizeaza ecografie mamara.

Selectia clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie de san in Bucuresti, prezentate in articol, este realizata atat pe considerente medicale obiective, cat si din perspectiva opiniilor pacientilor care au accesat serviciile lor si au lasat recenzii prin care si-au descris experienta inregistrata aici.

Unde mergi pentru ecografie mamara in Bucuresti?

Orice investigatie medicala iti pot produce un oarecare disconfort si vrei sa ea sa se desfasoare in cele mai bune conditii, sa nu necesite timp mare de asteptare, sa aiba rezultate concludente, pentru a nu fi nevoie sa o repeti, aspecte valabile si pentru o ecografie mamara in Bucuresti. Alegand una dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai jos, ai toate sansele ca intreaga procedura sa se desfasoare conform asteptarilor tale.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
150-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 150-250 Ron
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Explicatii oferite pe tot parcursul examinarii
 • Se respecta programarile
Institutul sanului
240-660 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 240-660 Ron
 • Centru medical de nota 10
 • Personal profesionist
 • Medicii inspira incredere pacientelor si redau speranta de viata
 • Tratamente si interventii chirurgicale salvatoare
Echo Med
170-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 170-200 Ron
 • Medic profesionist
 • Rabdare si calm in abordarea pacientilor
 • Raspunsuri la toate intrebarile
 • Sfaturi competente
Donna Medical
260-445 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 260-445 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Servicii medicale integrate in acelasi spatiu
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Personalul de la receptie nu are amabilitatea cuvenita
 • Preturi mari
Imamed
170-250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare variaza intre 170-250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalismul si promptitudinea personalului
 • Programari rapide si respectate
 • Amabilitate
 • Cadru curat si primitor
 • Timp mare de asteptare in unele situatii
 • Unii pacienti sustin ca au primit consultatii superficiale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face ecografie mamara in Bucuresti

Indiferent ca este un control de rutina sau o investigatie care sa il ajute pe medicul tau sa intocmeasca un diagnostic corect, ecografia mamara in Bucuresti trebuie sa se ridice la anumite standarde de calitate, pe care vei dori sa le verifici inainte de a merge la centrul de imagistica. 

Sectiunea urmatoare a articolului iti va pune la dispozitie informatii despre clinicile si cabinetele din top, despre dotari, personal, preturile practicate si opiniile pacientilor aflati candva in situatia de a cauta cel mai bun centru pentru examinarea cu ultrasunete. De asemenea, vei afla daca este posibil sa faci ecografie mamara gratuita in Bucuresti, cu trimitere de la medicul de familie.

1. Dr. Roxana Tanasache

Ecografie Bucuresti este cabinetul dr. Roxana Tanasache, medic specialist in medicina nucleara, participant la numeroase cursuri si conferinte de senologie imagistica, care ofera pacientilor servicii de ecografie abdominala, ecografie mamara, ecografie tiroidiana si ecografie parti moi. Medicul are peste 15 ani de experienta in lucrul cu ecograful si dispune de aparatura performanta, de la producatori renumiti pe plan international. Amplasarea centrala a cabinetului, pe Bulevardul Unirii nr. 55, constituie inca un plus pentru realizarea ecografiei mamare in acest centru.

Pentru o ecografie mamara in Bucuresti, pretul la dr. Roxana Tanasache este de 150 de lei pentru examinarea unilaterala si de 250 de lei pentru ecografia bilaterala.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru acest cabinet. Ei apreciaza, in recenziile scrise pe Facebook, ca medicul este un profesionist desavarsit, empatic si comunicativ, explicand pacientilor pe tot parcursul examinarii detalii legate de procedura si de imaginile obtinute la ecograf. Ei mai spun ca experienta la ecograf a fost asemanatoare cu vizita la un prieten si ca nu au avut de asteptat pana sa intre in cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. Institutul sanului

Institutul sanului din Bucuresti este un centru medical specializat in tratamentul chirurgical al patologiei mamare, in care pacientele pot accesa toata gama de servicii de investigatii, screening de preventie, ecografie mamara, elastografie mamara, mamografie, RMN mamar, biopsie mamara, tratamente oncologice personalizate, tratamente chirurgicale, reconstructie mamara, servicii de ginecologie si tratament al cancerului ovarian si suport psihologic pentru a ajuta femeile sa se confrunte emotional cu boala. Institutul sanului dispune de o echipa medicala bine pregatita, coagulata in jurul dr. Cristian Viisoreanu, medic chirurg supra-specializat in tratarea cancerului mamar.

Lista serviciilor si preturile aferente sunt afisate pe site-ul web al centrului medical. O ecografie mamara de control, unilaterala, are pretul de 240 de lei. Pentru cea bilaterala vei plati 360 de lei. Ecografia mamara volumetrica, efectuata cu un scaner de inalta performanta, te va costa 660 de lei.

Din recenziile pacientelor care au ales sa isi impartaseasca experientele avute la Institutul sanului reiese ca este un centru de nota 10, cu personal profesionist, care inspira incredere si reda speranta de viata a femeilor cu afectiuni grave. Alte paciente vorbesc despre tratamente si interventii chirurgicale salvatoare, cu ajutorul carora au reusit sa depaseasca boala.

3. Echo Med

Echo Med, prescurtarea de la Medicina generala si Ecografie, este Cabinetul Medical Individual al dr. Daniela Maris, medic specialist in medicina de familie si ecografist, in care pacientii au acces la o gama variata de servicii medicale la un pret accesibil: consultatii de medicina generala pentru copii si adulti, consultatii de nutritie, ecografie de sarcina, ecografie tiroidiana, ecografie mamara, ecografie de parti moi, electrocardiograma si diverse proceduri terapeutice. Cabinetul a luat fiinta in Bucuresti in anul 2000, avand ca obiectiv nu numai abordarea cu profesionalism si seriozitate a profesiei medicale, ci si tratarea pacientilor din perspectiva unui medic crestin.

Preturile pentru serviciile cabinetului pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o ecografie san unilateral Doppler color vei plati 170 de lei, iar examinarea bilaterala o poti accesa la pretul redus de 200 de lei.

Parerile pacientilor fata de cabinetul Echo Med sunt foarte bune. Acestua mentioneaza ca dr. Daniela Maris este un medic profesionist, care abordeaza pacientii cu rabdare si calm, raspunde la toate intrebarile si ofera sfaturi competente.

4. Donna Medical Center

In cadrul Centrului de Excelenta in Imagistica sanului de la Donna Medical Center, pacientele beneficiaza de o gama completa de servicii pentru sanatatea mamara: mamografie digitala 3D, ecografie mamara, sonoelastigrafie mamara, RMN mamar, punctie si biopsie mamara, punctie aspiratia de chirst mamar, biopsie stereotaxica AFFIRM sub ghidaj mamografic 3D, reperaj mamar tegumentar sau cu harpon – ecoghidat sau sub ghidaj mamografic 3D. Centrul reuneste o echipa de imagisti-senologi, chirurgi si oncologi de renume, cu experienta de 15 pana la 30 de ani in diagnosticul si tratamentul patologiei mamare. Donna Medical Center este o clinica medicala privata dedicata femeilor, cu servicii integrate din toate ramurile medicale, infiintata in anul 2011 in Bucuresti de catre dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, expert in senologie.

Tarifele practicate la aceasta clinica pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o ecografie mamara unilaterala vei plati 260-315 lei, iar pentru ecografia bilaterala vei achita suma de 360-445 de lei.

Pacientii Donna Medical Center impartasesc experiente diferite inregistrate la aceasta clinica. Aspectele pozitive sunt legate de profesionalismul medicilor, curatenia din interior si de faptul ca se pot accesa servicii diferite de investigatii si tratament in cadrul aceluiasi spatiu. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie nu are un comportament amabil si ca preturile practicate de clinica sunt mari.

5. Imamed

Clinica Imamed este specializata pe servicii de imagistica medicala, mamografii, ecografii, RMN si CT si pune la dispozitia pacientilor examinari ecografice complete, cu echipament de ultima generatie GE, fabricat in anul 2021, deci te vei bucura aici de o investigatie concludenta prin ecografie mamara. Serviciile Imamed sunt disponibile atat in Bucuresti, inca din anul 2015, cat si in Constanta.

Tarifele pentru serviciile clinicii sunt afisate pe site separat pentru cele doua orase in care se gasesc centre de imagistica sub umbrela Imamed. Ecografia mamara are aici pretul de 170 de lei pentru examinarea unilaterala si de 250 de lei pentru ecografie bilaterala.

Recenziile pentru aceasta clinica sunt relevante pentru inregistrarea gradului de multumire a pacientilor. Mare parte dintre acestia mentioneaza ca aici au avut parte de servicii medicale de calitate, de profesionalismul si promptitudinea personalului, de programari rapide si respectate, de amabilitatea personalului, intr-un cadru curat si primitor. Pe de alta parta, sunt si pacienti care sustin ca au avut mult de asteptat si ca au primit consultatii superficiale din partea unora dintre medicii clinicii.

Concluzii

Capitala este locul in care cererea de servicii, exigentele pietei si concurenta fac ca activitatea clinicilor medicale private sa se situeze la standarde inalte de calitate, iar investigatii precum ecografia mamara in Bucuresti nu fac exceptie. Pentru servicii ireprosabile, cu aparatura moderna si medici specializati in imagistica si supraspecializati in depistarea anomaliilor tesutului mamar, te poti adresa unuia/uneia dintre cabinetele si clinicile din clasamentul de mai sus, prezentate in amanunt in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.