Meniu

Ecografie mamara Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In prezent, numarul femeilor care se confrunta cu patologii ale sanului este in crestere, motiv pentru care medicii recomanda tuturor pacientelor lor cu varsta de peste 20 de ani sa efectueze regulat ecografia mamara. In Focsani, desi nu exista multe clinici care sa aiba o astfel de specialitate, tot vei putea sa beneficiezi de servicii calitative. Ulterior in articol vei descoperi o selectie de trei centre de imagistica pe care sa le iei in considerare. 

Ecografia mamara este o procedura de examinare ultrasonografica, neiradianta care poate sa fie practicata de toate pacientele din Focsani la preturi accesibile. Monitorizarea afectiunilor mamare sau depistarea la timp a acestora poate salva o multime de vieti. In momentul in care patologia se afla in faza incipienta, indiferent de gravitatea sa, este mult mai usor de tratat.

Care sunt costurile necesare pentru o ecografie mamara in Focsani?

Daca vrei sa stii care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti cand vine vorba de o ecografie mamara in Focsani, citeste in continuare si descopera care sunt preturile practicate in orasul tau pentru o astfel de investigatie imagistica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Proelitis
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare bilaterale este 250 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Aparatura performanta
 • Curatenie exemplara
 • Diagnostic precis
 • Echipa medicala amabila, serioasa si profesionista
Medcenter
100-120 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare bilaterale este 120 Ron
 • Colectiv medical implicat, dedicat si experimentat
 • Investigatii accesibile si calitative
 • Amabilitate, profesionalism si rabdare
 • Echipamente performante
 • Serviciul telefonic este ocupat mai tot timpul
 • Nerespectarea programarilor efectuate
Clinica Materna
60 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare bilaterale este 60 Ron
 • Investigatii ultrasonografice de calitate
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal amabil, serios si profesionist
 • Curatenie impecabila
 • Comportamentul personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ecografii mamare in Focsani

Exista o multime de centre de imagistica in cadrul carora se pot efectua ecografii mamare in Focsani, motiv pentru care alegerea unei singure institutii medicale poate fi destul de dificila. Ia in considerare topul celor trei clinici de mai jos si afla care este parerea si celorlalte persoane care le-au pasit pragul:

1. Proelitis

Clinica Proelitis cuprinde mai multe domenii de specialitate, printre care se numara si pneumologia, cardiologia, imagistica medicala si ecografia in Focsani. Aceasta se afla printre primele optiuni ale locuitorilor din Vrancea, atunci cand vor sa beneficieze de un ajutor de specialitate la standarde medicale inalte. Nu sunt mai prejos nici dotarile clinicii, in cadrul carora se afla aparaturi moderne si echipamente de ultima generatie. Cu ajutorul lor, echipa medicala poate sa obtina imagini clare la investigatiile ultrasonografice, pe baza carora reusesc sa ajunga rapid la un verdict. De asemenea, personalul are o inalta pregatire si experienta profesionala, avand competenta necesara sa stabileasca un plan de tratament personalizat pentru fiecare afectiune in parte.

Pretul pentru o ecografie mamara bilaterala este de 250 lei.

Potrivit recenziilor postate in mediul online, pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile medicale de care au avut parte, laudand prestatia echipei, dar si dotarile cabinetului medical de inalta performanta. De asemenea, multe persoane au fost placut surprinse de curatenia impecabila din interior. Toti acesti factori au contribuit pozitiv la rating-ul ridicat obtinut de clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Proelitis
Vezi Pareri

2. Medcenter

Medcenter este un centru medical care raspunde la necesitatile pacientilor de peste 20 de ani, oferindu-le servicii medicale calitative si investigatii imagistice ireprosabile, printre care se numara si ecografia mamara in Focsani. Avand cabinete raspandite in mai multe orase din tara, Medcenter si-a castigat un renume in randul pacientilor care frecventeaza aceste clinici. Datorita faptului ca fiecare cabinet in parte este dotat cu aparate de ultima generatie, capabile sa surprinda chiar si cele mai infime detalii in investigatiile ecografice, echipa medicala reuseste sa stabileasca un diagnostic precis. Pe langa ecografia mamara, pacientii mai pot opta si pentru: ecografie abdominala, de sarcina, endovaginala, scrotala, tiroida, de parti moi.

Pentru o ecografie mamara in Focsani, pretul porneste de la 100 de lei pentru cea unilaterala si ajunge la 120 lei, pentru cea bilaterala. 

Conform recenziilor postate pe internet, parerea pacientilor este impartita. Unele persoane considera ca echipa medicala este profesionista, amabila, rabdatoare, calma si ca desfasoara un act medical ireprosabil. Din pacate, exista si pacienti care nu recomanda serviciile clinicii Medcenter, din cauza faptului ca programarile nu sunt respectate mereu, dar si pentru ca multora le este dificil sa ia legatura cu personalul de la receptie, acesta fiind mai tot timpul ocupat. 

3. Clinica Materna

Femeile care vor sa beneficieze de o consultatie ginecologica de calitate si de o ecografie mamara in Focsani pot apela cu incredere la clinica Materna. Fie ca vor sa iti monitorizeze sarcina si dezvoltarea acesteia sau ca vor sa efectueze controalele ginecologice de rutina, clinica Materna este o varianta care poate sa fie luata in considerare datorita raportului calitate-pret excelent. Colectivul medical are o experienta vasta in efectuarea unor astfel de investigatii, pentru ca rezultatele obtinute sa fie cat mai precise si usor de analizat. De asemenea, dotarile cabinetului sunt superioare, astfel incat pacientul sa poata beneficia de ingrijiri medicale la standarde inalte. Pe langa ecografia mamara, pacientele mai pot opta si pentru, ecografie generala, de sarcina, 4D, transvaginala, pelvina, renala, reno-vezicala-prostatica, tiroida, genitala (etaj inferior), cardiaca etc.

Tariful pentru o ecografie mamara este de 60 lei. 

Amabilitatea, seriozitatea, profesionalismul si grija fata de pacient sunt doar cateva calitati care fac parte din actul medical al personalului cabinetului. Multi dintre cei care au optat pentru clinica Materna au observat curatenia impecabila, amenajarea prietenoasa si aparatele moderne utilizate pentru efectuarea investigatiilor ultrasonografice. Cu toate acestea, au existat si pacienti care nu au fost multumiti pe deplin de actul medical, mentionand ca personalul de la receptie poate avea un comportament neadecvat. 

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in ecografia mamara in Focsani? Atunci poti lua in considerare clinicile amintite in articol, echipate cu dotari superioare si in cadrul carora isi desfasoara activitatea un personal medical profesionist, de incredere. Din fericire, in prezent, patologiile sanului pot fi vindecate cu usurinta cu ajutorul unui tratament aplicat la timp, atunci cand boala se afla in faza incipienta. Din acest motiv, medicii specialisti recomanda efectuarea regulata a investigatiilor ecografice mamare.