Meniu

Ecografie mamara Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandarea de a efectua o ecografie mamara in Galati? Acest articol te va ajuta sa afli care sunt clinicile in care se realizeaza aceasta investigatie imagistica si cu ce se evidentiaza acestea pe piata.

Ecografia mamara se foloseste pentru detectarea si diagnosticarea afectiunilor mamare: tumori, chisturi, leziuni. Ea este totodata utilizata pentru monitorizarea evolutiei afectiunilor tratate anterior. Metoda este preferata de paciente si medici pentru ca nu este radianta, nici invaziva si se efectueaza rapid si usor. Descopera in continuare unde anume poti solicita o ecografie de san in Galati si care este pretul sau.

Cat costa sa faci o ecografie mamara in Galati?

O ecografie mamara, in Galati, are un pret diferit de la o clinica la alta. In unele unitati medicale tarifele sunt mai mici, iar in altele sunt ceva mai ridicate, luandu-se in calcul diversi factori: performanta aparaturii, dotarile clinicii, medicii care realizeaza ecografiile si alte aspecte. Tabelul de mai jos iti ofera o perspectiva clara asupra preturilor acestor servicii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
DC Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Ecografii mamare si multe alte tipuri de ecografii
 • Medici bine cotati
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Dotari moderne
 • Atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari
Sanavita
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
 • Consultatii in peste 30 de specialitati medicale
 • Echipamente ultramoderne
 • Ecografii realizate de medici cu experienta
 • Ecograf performant 4D
 • Aglomeratie
 • Timpi mari de asteptare
Pay Clinic
60 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 60 Ron
 • Medici cu experienta si cu inalta pregatire
 • Numeroase servicii medicale
 • Diverse examinari ecografice
 • Cele mai mici preturi din oras pentru ecografia de san
 • Nu se respecta programarile
 • Cladirea in care functioneaza policlinica este veche
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografie mamara in Galati

Sunt trei clinici pe care le poti lua in considerare pentru o ecografie mamara in Galati. O ierarhie a acestora este prezentata in continuare. 

1. DC Clinic

DC Clinic este o clinica privata din municipiul Galati in care se poate realiza ecografie mamara, dar sunt puse la dispozitie si multe alte servicii: cardiologie, obstetrica-ginecologie, tratarea varicelor fara operatie, tratarea hemoroizilor, endoscopie digestiva superioara si colonoscopie, cu sau fara anestezie, oncologie, urologie, boli de nutritie. Activitatea din clinica este coordonata de prof. dr. Dorel Firescu. Pentru o ecografie mamara la aceasta clinica te poti programa la dr. Monica Marinescu, medic primar radiologie-imagistica medicala. 

Pretul unei ecografii mamare la DC Clinic este de 200 de lei.

Unii dintre pacienti spun ca in aceasta clinica sunt medici foarte buni, care exceleaza si in ceea ce priveste comunicarea cu pacientii. Printre altele, mai este apreciat si faptul ca s-au facut investitii in dotari, dar si ca atmosfera este una placuta. In acelasi timp, sunt si persoane care atrag atentia ca nu se respecta programarile, dar si ca preturile sunt foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre DC Clinic
Vezi Pareri

2. Sanavita

In Centrul Medical Sanavita Galati, infiintat in 2008, sunt puse la dispozitie servicii de: medicina muncii, analize medicale, ecografie mamara, fise auto si fise pentru siguranta circulatiei, certificate prenuptiale, permis port-arma, ligaturarea hemoroizilor etc. De asemenea, poti apela la aceasta clinica pentru consultatii in peste 30 de specialitati medicale. Pentru realizarea ecografiilor, video-endoscopiilor, colonoscopiilor si audiometriei, precum si a altor explorari functionale, clinica a investit constant in echipamente ultramoderne. Un exemplu este ecograful Hitachi Arietta 4D, de ultima generatie. Ecografiile sunt realizate de mai multi medici, printre care dr. Traian Stroia, medic specialist radiologie si imagistica medicala si dr. Valentina Angela Pop, medic primar medicina nucleara, ambii cu competenta in ecografia generala.

Pretul unei ecografii mamare este de 250 de lei.

Opiniile pacientilor sunt diverse, in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de Sanavita Galati. Unele persoane sustin ca au avut parte de o experienta placuta, totul decurgand ireprosabil, de la receptie si pana la iesirea din cabinet. Alti pacienti sustin ca s-au confruntat cu aglomeratie in sala de asteptare, ca unii medici nu comunica deloc cu pacientii si ca nu se respecta programarile, concluzionand ca se remarca o oarecare dezorganizare.

3. Pay Clinic

Policlinica cu Plata din Galati functioneaza din anul 1983, fiind o institutie publica si cu personalitate juridica ce este finantata exclusiv din venituri proprii. Serviciile sunt prestate de medici cu experienta, unii dintre ei doctori in stiinte medicale. Specialitatile acoperite sunt urmatoarele: endocrinologie, ortopedie, cardiologie, ginecologie, dermatologie, ecografie, radiologie, laborator. Examinarile ecografice sunt realizate de catre dr. Nicolae Campean, medic primar in aceasta specialitate.

Pretul unei ecografii mamare este de 60 de lei, dupa cum afiseaza lista de preturi postata pe site-ul clinicii.

Preturile pentru ecografii sunt mici in aceasta locatie, spun galatenii. Un alt aspect apreciat de pacienti este faptul ca medicii sunt catalogati drept adevarati profesionisti. In schimb, sunt persoane care spun ca nu sunt incantate de modul cum arata cladirea, care este destul de veche si nici de faptul ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Pentru o ecografie mamara in Galati, ai la dispozitie trei clinici pe care sa le iei in considerare. In aceste locatii, medicii au experienta in domeniul investigatiilor imagistice si utilizeaza aparatura de ultima generatie, in unele cazuri, cu care se pot depista diverse probleme ale sanilor: chisturi, tumori, inflamatii etc.  In plus, intr-una din clinici preturile sunt mici, astfel ca daca vrei sa realizezi aceasta investigatie la un buget redus, ai aceasta posibilitate la Policlinica cu Plata.